Haber Arşivi

Türkiye'nin Otomobili, Bilişim Vadisi'ne İlgiyi Artırdı

Türkiye'nin Otomobili'nin, Kocaeli'ndeki Bilişim Vadisi'nde konumlandırılması, dünyaca ünlü otomotiv devlerinin dikkatini çekti Otomobilin tanıtımının yapıldığı aralık ayından bu yana vadide yer almak isteyen firma sayısı yüzde 50 arttı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: 'Vadi, otomotiv sektörü için cazibe merkezi haline geldi. Otomotiv endüstrisinde önemli bir konuma sahip EDAG, vadide yerini aldı. Yine uluslararası şirketlerden FEV ile sözleşme imzalandı'

2 Ağustos 2020 Pazar   09:25:34

Nilperi'den Hande-Kerem yorumu!

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, heykeltraş sevgilisi Emre Yusufi'yle önceki akşam Etiler’de objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Şahinkaya, Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in aşk yaşadıkları haberinin sorulması üzerine "Olursa, hayırlı olsun” dedi.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:24:43

Kilis Valisi Soytürk'ten Şehit Aileleri Ve Gazilere Bayram Ziyareti

Kilis Valisi Recep Soytürk, şehit aileleri ve gazilere bayram ziyareti gerçekleştirdi.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:24:36

Muradiye Şelalesi'nde Ziyaretçi Hareketliliği

Van'ın doğal güzelliklerinden Muradiye Şelalesi, Kurban Bayramında yoğun ziyaretçi akınına uğradı.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:24:35

Uzm. Dr. Uluşık Açıklaması 'Akciğer Nodülü Kanser İşareti Olabilir'

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Aziz Uluışık, kişideki akciğer nodülünün büyüklüğüne göre kanser olma ihtimalinin arttığını vurgulayarak, “İyi huylu nodüllerde gereksiz cerrahi girişimden kaçınmak gerekir. Kötü huylu nodüllerde ise erken dönemde tanı konarak ameliyatla sağ kalım süresi artırabilir” dedi.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:23:36

1915 Çanakkale Köprüsü'nde İtme-Sürme Metodu Uygulandı

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında itme-sürme tekniği kullanıldı.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:23:05

Nilüferleriyle Ünlü Işıklı Gölü Doğal Güzellikleriyle Cezbediyor

Denizli'de doğal sit alanı olan Işıklı Gölü, yeşille mavinin buluştuğu eşsiz doğası ve huzur veren nilüfer çiçekli manzarasıyla doğaseverleri ağırlıyor Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural: 'İnsanların hayran kaldığı nilüfer çiçekleriyle burası tam bir doğa harikası'.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:23:04

Uçmakdere Bayramda 'Adrenalin Tutkunları'nı Ağırlıyor

Trakya'da adrenalin tutkunlarının en çok tercih ettiği yerler arasında bulunan Uçmakdere, bayram tatilinde yamaç paraşütüyle farklı bir keyif yaşamak isteyenlere ev sahipliği yapıyor İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu: 'İstanbul ve yakın illerden ziyaretçiler bayramda farklı bir keyif yaşamak için Uçmakdere'ye geliyor. Burada ziyaretçiler bayram tatillerini gökyüzüne dokunarak geçiriyor'

2 Ağustos 2020 Pazar   09:22:34

Çocuklar İçin Hem Sağlıklı Oyuncaklar Yapıyor Hem De Geleneği Yaşatıyor

Kırklareli'de çocuklarının plastik yerine ahşap oyuncaklarla oynaması için evinde atölye kuran üç çocuk babası Abdullah Uzun, ürettiği oyuncakları satarak aile bütçesine ek gelir sağlıyor Uzun, oyuncakların yapımında kayın ağacı kullanarak geçmişten gelen bir yöntemi de sürdürüyor.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:22:34

TDV'den Gazze'de 4 Bin 500 Aileye Kurban Eti Dağıtımı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) finansmanıyla kesilen kurbanların etleri Gazze Şeridi'nin yoksul bölgelerindeki ailelere dağıtılıyor.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:22:05

GRAFİKLİ - YPG/PKK'ya Temmuzda Ağır Darbe

Yurt içi ve dışında teröristlerin peşini bırakmayan güvenlik güçleri, geçen ay düzenledikleri başarılı operasyonlarda, 106 örgüt mensubunu etkisiz hale getirerek YPG/PKK'ya ağır darbe vurdu Bölücü terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla İçişleri Bakanlığınca Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde geniş çaplı yeni operasyonlar başlatıldı Muş'un Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ı şehit eden teröristler, 27 Temmuz'da şehadetin 5. yılında düzenlenen operasyonla yakalandı

2 Ağustos 2020 Pazar   09:22:05

Türkiye'de İlk Defa Online Kurban Kesimi

Pursaklar Belediyesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda kesim işlemlerini canlı yayınla vatandaşların hizmetine sundu.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:21:36

Metruk Evde Bulunan Bir Avuç Ata Tohumu Buğdaya Sahip Çıkıldı

Sivas'ın Zara ilçesinde metruk evde bir avuç olarak bulunan ve çoğaltılması için proje hazırlanan 'Habeş buğdayının' ilk hasadı gerçekleştirildi Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga Karaköy:Habeş buğdayının kalitesi beklediğimiz gibi çok yüksek çıktı. Bu sene hem kışlık hem de yazlık olarak ekimini yaptırdık'

2 Ağustos 2020 Pazar   09:21:35

Devlet Korumasındaki Gençler, YKS'de İlk On Binde

YKS'de Sözel, Sayısal, Eşit Ağırlık ve Dil alanlarındaki sıralamada 3 öğrenci ilk 10 bine girerken, 34 öğrenci de ilk 100 binde yer aldı.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:20:34

Kadınların Tütün Hasadı Mesaisi Başladı

Muğla'da bırakacak kimseleri olmadığı için çocuklarını da yanlarına alarak gün doğmadan tarlanın yolunu tutan kadınlar, başlarına taktıkları ışık yardımıyla gecenin karanlığında tütün topluyor Güneş batıncaya kadar çalışan kadınlar, gündüz yaklaşık 40 dereceyi bulan sıcak havada topladıkları tütünleri dizerek aile ekonomisine katkıda bulunuyor Tütün üreticisi Ayşe Yıldız: 'Her şeyimiz, varımız, yoğumuz tütündür. Tütüncülüğün eski günlerine dönmesini, iyi bir gelir kapısı olmasını ve geliştirilmesini istiyoruz'

2 Ağustos 2020 Pazar   09:20:04

Türk Kızılay Karamürsel'de 300 Aileye Kurban Eti Dağıttı

Türk Kızılay, Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde 300 aileye kurban eti dağıtımı gerçekleştirdi.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:19:36

İstanbul'da Yaşanan Feci Kazalar Kamerada

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde dikkatsizlik ve kural ihlalleri sonucu otomobil ve motosiklet sürücülerinin yaralandığı çok sayıda kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüler arasındaki bir kazada, çarpmanın etkisiyle savrulan aracın kaldırımda yürüyen kişiyi teğet geçtiği anlar kameralara yansırken, bir başka kazada ise otomobile çarpan motosikletlinin havaya fırladığı görülüyor.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:19:35

Toyota Türkiye Pazarlama Ve Satış CEO'su Bozkurt Açıklaması 'Otomotivde Talepleri Ekim-Kasım Gibi Karşılarız'

'Firmalar, eylülekimden sonra korkulduğu gibi ikinci dalga olmazsa, fabrikalar üretimi durdurmazsa, eylülekimden sonra tam kapasiteye geçilirse, ekimkasım gibi talebe yetişmeye başlarlar. Şu anki fotoğraf onu gösteriyor' 'Piyasadaki ikinci el araç fiyatlarının artması distribütörlere, bayilere soruluyor. İkinci el araç piyasası bizim işimiz değil. Biz sıfır araç satarız' ''Distribütör firmalar fırsatçılık mı yapıyor?' diye düşünülüyor. Çok rekabetçi bir sektördeyiz. Rekabetçi olmak için fiyatını olabildiğince aşağıda tutmaya çalışıyor firmalar. Zaten fiyatı afaki bir şekilde artırırsa firma ürünü satamaz' 'Çantacılık yapan, hiçbir sorumluluğu olmayan, 1 kuruş vergi ödemeyen kişiler fırsatçılık yapıyor. İkinci el işi yapan ciddi firmalar da bıktı' 'Bu hızla giderse pazar 700 binleri yakalar. Ama tabi üretim buna cevap verebilecek mi? Bu önemli'

2 Ağustos 2020 Pazar   09:19:05

Ani evliliğin nedeni belli oldu!

Önceki gün ani bir kararla nikah masasına oturan Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinin bebek beklediği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin bebeğinin cinsiyetinin de erkek olduğu ileri sürüldü.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:18:55

Uçsuz Bucaksız Mor Tarlalar Gelin Ve Damatların Albümünü Süslüyor

Burdur'da, tek parselde Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük lavanta bahçelerinden biri olan Akçaköy Lavanta Deresi, sunduğu görsel şölenle düğün fotoğrafçılarının doğal stüdyosu haline geldi Lisinia Doğa Proje Merkezi Kurucusu Öztürk Sarıca: 'Akçaköy Lavanta Deresi, görsel canlılığını uzun süre koruyabilen lavanta bahçelerinden biri. Gelin ve damatlar ile düğün fotoğrafçıları yoğun ilgi gösteriyor'

2 Ağustos 2020 Pazar   09:18:35

Uzmanından Zehirli Deniz Kestanesi Uyarısı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Kızıldeniz’de görülen uzun dikenli zehirli deniz kestanesinin, Süveyş Kanalı aracılığıyla Akdeniz ve Ege kıyılarına ulaştığını ve yayılımını hızlandırdığını bildirdi. Gökoğlu, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili varyant altında yayılan kestaneleri görüntüledi.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:17:05

Bursa Büyüşehir'le Üniversite Tercih Zamanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, YKS sınavı sürecinde seminerler ve deneme sınavı kitapçığı dağıtımlarıyla yanlarında olduğu öğrencilerin, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih yapmaları noktasında da yanlarında oluyor.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:16:35

Dünya Genelinde Tedavisi Süren Kovid-19 Hasta Sayısı 6 Milyonu Aştı

Yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) tedavi görenlerin sayısı dünya genelinde 6 milyonu geçti.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:16:05

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal'dan Şehit Ailesine Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Siirt'in Pervari ilçesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Bekir Gündeş'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:16:04

Kayseri'de 16 İlçede Kıyma Çekimi Denetimi Devam Ediyor

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin, Kurban Bayramı boyunca kıyma çekimi yapan işletmelere denetimi devam ediyor.

2 Ağustos 2020 Pazar   09:15:35

 1  2  ...  1679  1680  1681  ...  1718  1719