Haber Arşivi

Hobi Olarak Başladığı Sanat Mesleği Oldu

Denizli’de İsmail Aytaç’ın şans eseri tanıştığı mozaik sanatı, emekli olduktan sonra hobi olarak devam ederken gelir kapısı oldu. Mozaik sanatçısı Aytaç, dünyaca ünlü tabloların yanı sıra kendi çizdiği resimleri de mozaik taşlar ile birer sanat eserine dönüştürüyor. Üretilen eserlerin yanı sıra Aytaç, siparişe göre yurtdışına kadar yaptığı mozaik taş eserlerini gönderiyor.

3 Temmuz 2020 Cuma   10:05:08

Sosyal Medyadan Terör Paylaşımı Yapan Şüpheli Gözaltına Alındı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde ikamet eden bir kişi, sosyal medya hesaplarından terör örgütü mensup ve kurucuları ile ilgili yoğun bir şekilde paylaşım yaptığı, terör örgütlerinin propagandasını yaparak suç ve suçluları övdüğü suçlaması ile gözaltına alındı.

3 Temmuz 2020 Cuma   10:04:40

Tombak Açıklaması 'Makaronlu Tütün Kararı Esnafı Rahatlatacak'

Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyon Yönetim Kurulu üyesi ve İçel Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Eşref Tombak, sigara kağıtlarına tütün doldurarak veya içi tütün doldurulmuş makaronların poşetlenip satılmasının yasaklandığını hatırlatarak, "Hükümetin aldığı bu radikal karar, bir çok bayi esnafını rahatlatacak”dedi.

3 Temmuz 2020 Cuma   10:04:38

Jandarmadan Ruhsatsız Silah Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Menteşe’nin kırsal Çiftlik ve Çırpı Mahallelerinde ruhsatsız silah ve etil alkol ele geçirildi.

3 Temmuz 2020 Cuma   10:04:10

Nazilli Polisinden Kumar Baskını

Aydın’ın Nazilli ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekiplerince bir iş yerine yapılan baskında izinsiz kumar oynayanlara ve ruhsatsız olduğu iddia edilen işletmeye ceza yağdı.

3 Temmuz 2020 Cuma   10:04:09

Çiğli Belediyesi Evde Temizlik Projesi Yeniden Başladı

Çiğli Belediyesi tarafından kimsesiz, bakıma muhtaç, engelli ve 65 yaş ve üstü vatandaşları kapsayan evde temizlik projesi yeni normal dönemde tekrar başladı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çiğlili hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

3 Temmuz 2020 Cuma   10:04:08

Doğu Karadeniz'de Gök Gürültülü Sağanak Bekleniyor

Doğu Karadeniz Bölgesinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

3 Temmuz 2020 Cuma   10:03:37

Ağrı'da Sınavlara Hazırlanan Öğrenciler İçin Ücretsiz Kurs Düzenleniyor

Ağrı Valiliği ve Türk Kızılay iş birliğinde, polislik, bekçilik, BESYO ile askeri okulların sınavlarını kazanıp meslek sahibi olma hayali kuran ihtiyaç sahibi öğrenciler için ücretsiz kurs açıldı Türk Kızılay Şube Başkanı Orhan Tatlı: 'Kursumuz 4 ay sürecek. Tamamıyla parkura dair alımların yapıldığı sınavlara girecek gençlere ücretsiz eğitim veriyoruz. Öğrencilerin maddi durumları yetersiz olduğu için böyle bir proje başlattık'

3 Temmuz 2020 Cuma   10:01:37

Devlet Desteğiyle Bozkırda Kurulan Ceviz Bahçeleri Meyve Vermeye Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2012'de Ceviz Eylem Planı'nın açıklandığı Kırşehir'in Kaman ilçesinde, yüzlerce dönüm bozkır arazisinde oluşturulan ceviz bahçelerinde bu yıl ilk kez hasat yapılacak Kırşehir Orman İşletme Müdürü Reşat Karaca:3 yılda cevizlerimiz meyvesini vermeye başladı. 23 yıl sonra cevizlerin satışından köylülerimiz adına yılda 6 milyon lira gelir bekliyoruz'

3 Temmuz 2020 Cuma   10:01:37

Keçiören'in Yıldızları'nda 'Gönüllü' Başarı Öyküsü

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok: 'Havva gibi pusulası başarı olan gençlerimize bilim, sanat ve spor alanlarında, ulusal ve uluslararası başarı gösterebilmeleri için birer nefer olmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz' Milli atlet Havva Elmalı: 'Yurt dışında ülkemizi temsil etmek, İstiklal Marşını okutmak çok güzel bir duygu'.

3 Temmuz 2020 Cuma   10:01:09

Kilis'e Bir Taziye Evi Daha Yapılıyor

Kilis’e taziye evi yapılması için Hacı Mustafa Çelik ile Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut arasında protokol imzalandı.

3 Temmuz 2020 Cuma   10:01:07

Bölgenin En Büyük Millet Bahçesi İçin İhale Yapılacak

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ankara temaslarında kapsamında bölgenin en büyük millet bahçesi olma özelliğini taşıyan ve 150 dönümlük alanı kapsayan Eyyübiye Millet Bahçesinin ihalesinin bu ay içerisinde yapılarak, kısa süre içinde yapımına başlanacağı müjdesini verdi.

3 Temmuz 2020 Cuma   10:00:39

Gebze'de Ev Ve İş Yerlerini Sular Altında Bırakan Boru Böyle Patladı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde çok sayıda ev ve iş yerinin sular altında kalmasına neden olan içme suyu şebekesine ait ana borunun patlama anı güvenlik kameralarına yansıdı.

3 Temmuz 2020 Cuma   10:00:08

Başkan Seçer, Kurdali Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, merkez Toroslar ilçesi Kurdali Mahallesinde muhtar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Çiftçiler Caddesi ve 212. Cadde boyunca esnafla selamlaşan Seçer, özellikle hizmette geri bırakılmış bölgelerde çalışmalarını eşit ve adil bir biçimde, hiçbir siyasi ayrım yapmadan uygulamaya koyacaklarının söyledi.

3 Temmuz 2020 Cuma   10:00:07

Sakarya'da Havai Fişek Fabrikasında Patlama

Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamanın sesi şehrin birçok yerinden duyuldu.

3 Temmuz 2020 Cuma   10:00:06

TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya Açıklaması '2021'İ Hedefleyip Maça Hazırlanmak Lazım'

'2020 herkes için kayıp ama uluslararası turizm pazarında 2021'de çok önemli bir mücadele olacak'.

3 Temmuz 2020 Cuma   09:59:37

Genç Çiftin 'İsteme Töreni' Kovid-19 Nedeniyle Sanal Ortamda Yapıldı

Evlenmeyi planlayan Özgün Günvar ile Damla Sezen çiftinin isteme ve yüzük merasimi, Kovid19 salgını önlemleri nedeniyle internet üzerinden gerçekleştirildi Kız tarafının Aydın, erkek tarafının Girne, çiftin ise İzmir'den bağlandığı online törene çok sayıda kentten akraba ve arkadaş tanıklık etti Damla Sezen: 'Böyle nasıl olacak, dediler. Onlara nasıl bağlanacaklarını anlattık. Tek tek prova yaptık. Bu süreçte onların sağlıklarını korumak için böyle bir karar aldık. İyi ki de böyle yaptık'

3 Temmuz 2020 Cuma   09:59:36

Pamukkale Belediyesi Normalleşmeden Sonra Yaz Kurslarını Açtı

Pamukkale Belediyesi, korona virüs ile mücadelede yeni normal hayata geçildikten sonra yaz kursları açtı. Koronavirüs tedbirlerinin sıkı bir şekilde uygulandığı kurslarda katılımcılara 8 ayrı dalda eğitimler veriliyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yeni normal hayat çerçevesinde gerekli olan tüm tedbirler alınarak kurslarımızı başlattık. Şimdiden tüm kursiyerlerimize başarılar dilerim” dedi.

3 Temmuz 2020 Cuma   09:59:09

Atletizm Milli Takımı, Erzurum'da Kampa Girdi

Türkiye Atletizm Federasyonu yeni normal süreç ile birlikte kamp çalışmalarına yeniden start verdi. Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kampa giren Atletizm Milli Takımı olimpiyatlara hazırlanıyor.

3 Temmuz 2020 Cuma   09:59:08

Ambulans Helikopter, Hızarla Kolundan Yaralanan Kişi İçin Havalandı

Kayseri'nin Sarız ilçesinde hızarla kolundan yaralanan bir kişi, ambulans helikopterle kent merkezine sevk edildi.

3 Temmuz 2020 Cuma   09:59:07

Şanlıurfa'da Karantinaya Alınan Bölgelere Gıda Desteği Sürüyor

Haliliye Belediyesi, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınından korunma tedbirleri kapsamında Osman Gazi ve Karşıyaka mahallelerinde karantinaya alınan bina sakinlerine gıda ve temizlik malzemesi desteği sundu.

3 Temmuz 2020 Cuma   09:58:38

Altınova Belediye Personellerine İSG Eğitimi

Yalova Altınova Belediyesi personeline, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

3 Temmuz 2020 Cuma   09:58:37

Manisa'da Tütün Üreticisi Avans Mağduru

Manisa’nın Salihli ilçesi Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, geçimini büyük ölçüde tütüncülük ile sağlayan üreticiye firmalar tarafından avans ödemesinin bu yıl yapılmadığını söyledi.

3 Temmuz 2020 Cuma   09:58:09

Bakan Ersoy, 19 Milyon TL'ye Düzenlenen İznik Sahil Şeridinin Açılışını Gerçekleştirdi

İznik ilçesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 milyon liraya çevre düzenlemesi yapılan sahil yolunun açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "3,5 kilometrelik 135 bin metrekare alana sahip İznik tarihi kıyı bandı alanı çevre düzenlemesi projesini çok önemli buluyorum" dedi.

3 Temmuz 2020 Cuma   09:58:08

Çorlu'da Terör Propagandası Yapan Şahıslar Gözaltına Alındı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya paylaşımları ile terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 2 kişiyi gözaltına aldı.

3 Temmuz 2020 Cuma   09:57:39

 1  2  ...  49  50  51  ...  68  69