Haber Arşivi
Trabzon'da Yağız Efe'nin Doğum Günü Pastasını Jandarma Ekipleri Getirdi
Trabzon'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan Yağız Efe'nin doğum günü pastasını jandarma ekipleri getirdi.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:22:15BM Açıklaması Suriye'de Kovid-19 Vaka Sayısı 25'E Çıktı
Birleşmiş Milletler (BM) Suriye'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) görülen kişi sayısının 25'e çıktığını bildirdi.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:22:14Libya'dan Hafter'i Destekleyen Ülkelere Uyarı Açıklaması 'Evlatlarınızı Size Tabutlarla Geri Göndereceğiz'
Birleşmiş Milletler (BM) nezdinde tanınan Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başbakanı Fayiz es-Serrac, başkent Trablus'a yönelik saldırıları destekleyen ülkelere "Evlatlarınızı size tabutlarla geri göndereceğiz" uyarısında bulundu.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:19:12Düzce'de Site Sakinlerinden Polise Sürpriz
Düzce'de kavga ihbarı üzerine bir siteye gelen polis ekipleri, vatandaşların hazırladığı sürprizle karşılaştı.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:17:43Yeni hastaneler kuruluyor!
Koronavirüsle mücadele kapsamında Hadımköy'de 100, Derince'de 250 yataklı yeni hastanelerin kurulacağı açıklandı.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:17:18Adana'da Fuar Ve Kongre Merkezinde Sahra Hastanesi
Büyükşehir Belediyesi Aile ve Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Muhsin İnal, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi' sahra hastanesi yapıldığını söyledi.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:17:14Çin'in Liaoning Uçak Gemisi Pasifik Okyanusu'na Açıldı
Liaoning, ABD Pasifik Filosu'na bağlı uçak gemilerinin Kovid19 nedeniyle limanda demirli olduğu bu dönemde Batı Pasifik'te seyir halindeki tek uçak gemisi konumunda bulunuyor.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:16:45ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'dan Irak'taki Yeni Hükümete İlişkin Açıklama Açıklaması
'Irak halkı gerçek bir reform ve güvenilir liderler talep ediyor. Bu talepler şiddet veya baskı olmadan ele alınmayı hak ediyor' 'Biz de Irak halkının yanında duruyor, yolsuzluk ve terörden uzak, egemen, müreffeh bir Irak arayışında olduğumuzu vurguluyoruz'
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:16:44ABD'de Bazı Eyaletlerin Şubatta Virüs Konusunda Uyarıldıkları Ortaya Çıktı
ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi Direktörü Robert Redfield: 'Ülkede salgının yayılmasında bir istikrar yakalandığını görüyoruz. Salgının tepe noktasına yaklaşıyoruz'
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:16:12Adıyaman'da Yaşlı Adamın Tarlasını İmam Sürdü
Adıyaman'ın Tut ilçesinde yaşlı adamın tarlasını köy imamı at ile sürdü.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:13:43Malatya'da İki Kovid-19 Hastası Yoğun Bakımdan Servise Alkışlarla Uğurlandı
Malatya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hastanede yoğun bakımda tedavi gören iki hasta, alkışlarla servise alındı.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:13:42Hatay'da Dışarı Çıkamayan Yaşlılara Jandarma Çiçek Götürdü
Hatay'ın Arsuz ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dışarı çıkamayan yaşlı vatandaşlara, jandarma doğadan topladığı çiçekleri verdi.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:13:13Tunceli Halk Eğitim Merkezi Covid-19 Nedeniyle Sağlık Çalışanları İçin Tulum Üretimine Başladı
Tunceli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında sağlık çalışanları için giyim atölyesinde tulum üretmeye başladı.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:10:45Gaziantep'te Vefa Destek Grubu Yaklaşık 7 Bin Çağrıya Cevap Verdi
Gaziantep Valiliği koordinesinde kurulan ve yaklaşık 20 bin kişinin görev yaptığı Vefa Destek Grubu yaklaşık 7 bin çağrıya cevap verdi.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:10:44Kulp'taki Terör Saldırısına İlişkin Gözaltına Alınan Şüphelilerden Biri Tutuklandı
Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun toplamaya giden 5 köylünün PKK'lı teröristlerce şehit edildiği saldırıyla bağlantısı olduğu gerekçesiyle bir zanlı tutuklandı.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:10:43Burdur'da Yufka Açan Kadınlardan Maske Ve Sosyal Mesafe Hassasiyeti
Burdur'un Bucak ilçesinde ekmek yapmak için bir araya gelen kadınlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske takarak ve sosyal mesafe kuralına dikkat ederek yufka açtı.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:10:16Sosyal İzolasyon Döneminde Evde Kalanlara Dolandırıcılık Uyarısı
Malatya Emniyet Müdürlüğü, sosyal izolasyon döneminde evde kalan ve alışverişlerini internet üzerinden yapan vatandaşları dolandırıcık olaylarına karşı uyardı.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:10:15Samsun'da Kavgaya Karışan 11 Kişiye Sosyal Mesafe Cezası Kesildi
Samsun'un Alaçam ilçesinde kavgaya karışan 11 kişiye sosyal mesafe kuralına uymamak suçundan toplamda 34 bin 650 lira ceza uygulandı.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:10:14Manisa'da Trafik Kazası Açıklaması 1 Yaralı
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:09:44Yalnız Yaşayan Kişi Evinde Ölü Bulundu
Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişi, evinde ölü bulundu.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:04:45Muğla'da Kamyonetle Otomobil Çarpıştı Açıklaması 3 Yaralı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:04:44Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması 'Özel Bankalar Bu Süreçte Hiç De İyi Bir İmtihan Vermiyor'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Özel bankalar bu süreçte hiç de iyi bir imtihan vermiyorlar. Ülkemizin ve milletimizin içinden geçtiği bu zor dönemde özel bankaların da üzerlerine düşeni yapmasını bekliyoruz. IMF programı başta olmak üzere ülkemizi minnet altına sokacak hiçbir dayatmaya boyun eğmeyeceğiz. Türkiye’yi yeniden bu cendereye sokmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:04:15AKÜ Hukuk Öğrencilerinden Duyarlı Bağış
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hukuk Fakültesi Dekanlığı ve öğrencilerinin "AKÜ Hukuk Evde Kaldı Ama Duyarsız Kalmadı" adı altında ihtiyaç sahipleri için başlattığı bağış kampanyasında toplanan 14 bin 300 lira, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e takdim edildi.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:04:15Antalya Valisi Karaloğlu'ndan 'Koronavirüs Şaka Değil' Uyarısı
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) bir şaka olmadığı uyarısında bulundu.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:04:14Sudan'da 3 Hafta Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi
Doğu Afrika ülkesi Sudan'ın başkenti Hartum'da, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 18 Nisan'dan itibaren 3 hafta sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
13 Nisan 2020 Pazartesi 19:01:45