Haber Arşivi

Digiturk Bu Yıl Türkiye'de İnternet Hizmeti Vermeye Başlayacak

Digiturk ve beIN Media Group Üst Yöneticisi Yousef AlObaidly: '3 yılda Digitürk'e 2 milyar dolardan fazla yatırım yaptık, Türkiye'ye yatırımımıza devam edeceğiz' '2020 yılında internet servis sağlayıcı hizmeti de sunmaya başlayacağız. Digiturk aboneleri hem kaliteli içeriğe sahip olacak, hem tv kanallarını izleyecek, aynı zamanda da internet hizmetini de Digiturk'ten alabilecekler' '15 milyar dolarlık spor içeriği portföyüne sahibiz ki bu dünyanın en büyüğü. Türkiye'deki yatırımımız da bu 15 milyar dolarlık portföyün bir parçası' 'Hali hazırda Digiturk, stüdyo programları, belgeseller gibi orijinal içerikler üreten bir şirket, buraya bir de Türk dizileri gibi yerli içerikleri ekleyeceğiz' 'Türkiye Süper Ligi'nin uluslararası bilinirliğini artırmak için de çalışmayı sürdüreceğiz. Şu an Türkiye Süper Ligi'ni 110 ülkede yayınlıyoruz, Türk futboluna katkı sağlamaya devam edeceğiz' 'Biz bir risk sermayesi şirketi değiliz. Yatırım yapıp bunun kısa vadede karşılığını alıp çıkan bir şirket değiliz, uzun vadeli bir yatırımcıyız' '(Türkiye pazarından çıkmayı düşünüp düşünmedikleri) Uzun vadeli bir bakış açısına sahibiz, acelemiz yok. Asıl amacımız kısa vadede çok para kazanmak değil, sürdürülebilir gelir yaratan bir yapı kurmak'

2 Mart 2020 Pazartesi   11:30:40

Ömerli'de Öğrencilerden Mal Müdürü Altıntaş'a Ziyaret

Mardin'in Ömerli ilçesinde öğrenciler Vergi Haftası dolayısıyla Mal Müdürü Sevtap Altıntaş'ı ziyaret etti.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:30:11

'Eli Belinde'yle Kadına Şiddete Karşı Çıkacaklar

Adana Olgunlaşma Enstitüsü, kadına yönelik şiddete karşı duyarlılık oluşturmak için 'eli belinde' motifinin yer aldığı koleksiyonu kentin çeşitli bölgelerinde sergileyecek Enstitü Müdürü Seher Coşkun:İnsanların motifi gördüklerinde kadına Anadolu'da verilen değeri hissetmelerini, bu duygunun yaşatılması, hissedilir olması için böyle bir çalışma yaptık'.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:30:10

Avcılar'da 2 Binadaki Çatı Yangını Söndürüldü

Avcılar'da 2 binanın çatısında çıkan yangın hasara neden oldu.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:30:09

Artuklu Belediyesi Nur Mahallesinde Spor Sahası Ve Park Yapımına Başladı

Artuklu Belediyesi genç dostu çalışmalar ile de dikkat çekiyor.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:29:42

Arzum Operasyonlar Direktörü Ünal, The Stevie Awards 2020'De Jüri Başkanı Oldu

Arzum İcra Kurulu Üyesi ve Operasyonlar Direktörü Arif Emre Ünal, Las Vegas'ta düzenlenen The Stevie Awards for Sales & Customer Service 2020'nin jüri başkanlığını üstlendi.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:29:41

Yalova'daki Okullarda Günün İlk Konusu 'Vatan, Millet Ve Bayrak Sevdası' Oldu

Yalova'da, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce alınan karar doğrultusunda, tüm okullarda bugün için ilk derste "Vatan, Millet ve Bayrak Sevdası" konusu işlendi.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:29:12

Beşiktaş'taki Trafik Kazası Davası

Makas atarak ilerlediği sırada ticari bir araca çarpan ve 4 kişinin ölümüne 10 kişinin yaralanmasına neden olan firari sürücü Yusuf Arıkboğa ile sürücüye yardım ettikleri öne sürülen ikisi tutuklu 4 sanığın yargılanmasına başlandı Mahkeme heyeti, tutuklu kaldıkları süreyi dikkate alarak 2 sanığın tahliyesine hükmetti.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:29:11

Kayseri Süper Amatör Küme

Kayseri Süper Amatör Küme’de ligde kalma yarışı veren Talas Anayurtspor, Kocasinan Ülküspor’u 4-0 yenerek son derece önemli üç puanı hanesine yazdırdı.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:28:42

Karlı Yolları Aşıp Köylerdeki Çocukların Gönüllerine Dokunuyorlar

Muş'ta gençlik merkezi liderleri ve gönüllü gençler, karlı yolları aşarak gittikleri köylerde çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocukların yüzünü güldürüyor Muş Gençlik Merkezi Müdürü Kasım Demirçim: 'Muş'ta uzun süren kış mevsimde çocuklarımıza dokunmak, gönüllerini ısıtmak, devletin sıcak elini göstermek için gençlik merkezimizi onların ayağına götürüyoruz'.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:28:41

Deprem Bölgesi Elazığ'da 3. Konteyner Kentte Son Aşamaya Gelindi

Elazığ’da meydana gelen deprem nedeniyle 2 konteyner kente aileler yerleştirilmeye devam ederken, 3’üncü ve bin ailenin kalmasının hedeflendiği geçici barınma merkezinde de son aşamaya gelindi.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:28:11

Özbekistan, Afganistan Ve İran'a Uçuşları Durdurdu

Özbekistan, korona virüsü nedeniyle Afganistan ve İran’a uçuşların geçici süreyle durdurulduğunu açıkladı.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:28:10

Çankaya Mart'ta Sanat Dolu

Çankaya Belediyesi, Ramize Erer karikatür sergisi, Aziz Nesin Kabare oyunu, 14. Ethos Uluslararası Tiyatro Festivali ve sergilerle dolu bir Mart ayı programını Başkentli sanatseverlerle buluşturacak.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:27:43

Siirt'te Sobadan Sızan Gaz 5 Kişiyi Zehirledi

Siirt’te 5 kişilik aile, sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeni ile zehirlendi. 2’si çocuk 5 kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:27:42

Kayseri İkinci Amatör Küme C Grubu

Kayseri İkinci Amatörküme C Grubu’nda oynanan ikinci hafta maçında tam 13 gol atılırken, Pınarbaşı Belediyespor’u 7-6 mağlup eden Sümerspor, ligde galibiyet ile tanıştı.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:27:41

Aksaray'da STK'lardan İdlib Saldırısına Tepki

Aksaray’da bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşları (STK) yaptıkları basın açıklaması ile İdlib’de Türk askerlerine gerçekleştirilen hain saldırıya tepki göstererek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:27:11

E-Star, FMCG'de E-Ticaret Yatırımının Önemine Dikkat Çekti

Webrazzi E-Ticaret 2020 Konferansında gerçekleştirilen FMCG’de E-Ticaret Yatırımları Paneli’nde E-Star E-Ticaret Direktörü Sadem Pehlivan konuşmacı olarak yer aldı. Pehlivan, panelde hem E-Star hem de FMCG’de e-ticaret yatırımlarının önemi ile ilgili konuştu.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:27:10

Bebekken Yüzü Yanan Mehmet Ali Ameliyat İçin Gün Sayıyor

İzmir'de 6 aylıkken evlerinde çıkan yangında vücudunun büyük kısmı ve yüzü yanan 28 yaşındaki Mehmet Ali Durak, Türkiye'nin ilk yüz naklini gerçekleştiren ekip tarafından 15 Mart'ta ameliyat edilecek Mehmet Ali Durak'ın ablası Sultan Durak: 'Kardeşimin hayatı değişecek. Mehmet Ali ile en çok konuşabilmeyi, bana 'Abla' demesini istiyorum. Ömer Özkan Bey, bana önce kardeşimin kafatasında, ardından ise yüzünde ameliyatlar yapacağını söyledi. Tabii bu, uzun bir süreç, umutla bekliyoruz'

2 Mart 2020 Pazartesi   11:26:41

'Polatlı Soğan Yemeğini Arıyor'

Ankara’nın Polatlı ilçesinde yöresel soğan yarışması düzenleniyor. "Polatlı Soğan Yemeğini Arıyor" sloganıyla düzenlenen yarışmaya Sevim Aras İlkokulu ev sahipliği yapılıyor.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:26:41

İstanbul İş Dünyasından 'Bayrağımız Altında Kenetlendik' Mesajı

İstanbul iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinin önde gelen temsilcileri, yaptıkları ortak açıklamada, İdlib’de rejim unsurlarının Türk askerlerine düzenlediği menfur hava saldırısını ortak bir bildiriyle lanetledi İTO Başkanı Şekib Avdagiç: “Türkiye’nin tüm kesimlerini temsil eden mesleki ve sivil toplum örgütleri olarak, bayrağımızın altında kenetlendik. Katil rejime karşı, kararlı şekilde mücadele eden devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Alınacak her kararın, atılacak her adımın, bütün gücümüzle, arkasındayız” “Elbette bu acımasız saldırının sahipleri bunun bedelini ödeyecektir. Başlatılan ‘Bahar Kalkanı’ harekâtıyla da ödemeye başlamıştır”

2 Mart 2020 Pazartesi   11:25:41

Doğanşehir'de Mehmetçik İçin Sabah Namazında Dua Edildi

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Bahar Kalkanı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için camilerde dua edildi.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:25:41

Göçmenler Vatan Caddesi'nden Sınıra Gitmeye Devam Ediyor

Türkiye’nin Avrupa’ya gitmek isteyen göçmenler için sınır kapılarını açmasıyla birlikte başlayan göç, Fatih’te bugün de devam etti. Halepli Muhammet: “Açarlarsa gireceğiz açmazlarsa geri döneceğiz. Daha hiçbir şey belli değil” dedi.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:25:11

Salihlili Emlakçılardan Birliktelik Vurgusu

Manisa’nın Salihli ilçesinde kısa adı SEMDER olan Yıldırım Yılmaz başkanlığındaki Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Meslek Derneği üyeleri birlik ve beraberlik kahvaltısında buluştu.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:24:43

Uyuşturucu Tacirlerine Şafak Baskını Açıklaması 24 Gözaltı

Bursa başta olmak üzere İstanbul, Kayseri, Yozgat ve Ankara’da eş zamanlı yapılan operasyonlarda uyuşturucu ticareti yapan 24 kişi gözaltına alındı. Sabahın ilk saatlerinde yapılan operasyonda 5,5 kilo metamfetamin, 35 gram esrar, satışa hazır halde paketlenmiş bir miktar sentetik kannabinoid ele geçirildi.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:24:42

Bakan Kasapoğlu Özel Sporcularla Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile özel sporcular, asker selamı vererek Bahar Kalkanı Harekatı'nı yürüten Mehmetçiğe destek oldu.

2 Mart 2020 Pazartesi   11:24:41

 1  2  ...  52  53  54  ...  68  69