Haber Arşivi

Cezaevi Firarisini JASAT Çatıda Yakaladı

Afyonkarahisar’da Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından 6 ayrı suçtan yakalama kararı bulunan ve 15 yıla kadar hapis cezası ile yargılanan cezaevi firarisi İ.Ö., yapılan operasyon ile çatıda yakalanarak gözaltına alındı.

3 Kasım 2020 Salı   15:26:59

Istanbultechweek Etkinliği

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş: 'Deniz Akvaryum İnovasyon Merkezi'ni geliştirmek istiyoruz. Akvaryumun arkasına da bir Akvaryum 'Venture' kurma çabamız var. Bu da parasal olarak girişim sermayesi mahiyetinde olacak. Girişimcilerle, iyi girişimleri mümkün olduğunca ihraç etmeyi hedefliyoruz' 'Değişen teknolojiyle yeni sistemler hayatımıza giriyor. Dolayısıyla bu sistemleri, kurallar ve kanunların el verdiği ölçüde kullanmamız lazım ancak önce ne? Önce buna hazır olmamız lazım. Bütün servislerimizi, yazılımlarımızı buna uygun hale getirme çabamız var' Teknosa Pazarlama ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Önder Oğuzhan: 'Veriyi kullanan, veriyi sonuca dönük şekilde analiz eden kuvvetli bir yapı için IT ve pazarlamanın çok yakın çalışması lazım'

3 Kasım 2020 Salı   15:25:58

Avusturya'da Öldürülen Teröristin Kimliği Tespit Edildi

Avusturya İçişleri Bakanı Karl Nehammer: 'Emniyet güçleri tarafından etkisiz hale getirilen terörist, Kuzey Makedonyalı, 20 yaşında bir erkek. Saldırgan, terör örgütü DEAŞ'a katılmak amacıyla Suriye'ye gitme girişiminde bulunduğu için daha önce tutuklanmış ve 25 Nisan 2019'da 22 ay hapis cezasına çarptırılmış. Geçen aralıkta şartlı olarak serbest bırakılmış' Başbakan Sebastian Kurz: 'Bizim düşmanımız aşırılık ve teröristlerdir. Bu, Müslüman ve Hıristiyanlar arasında bir çatışma değil, medeniyetle barbarlık arasındaki bir kavgadır'

3 Kasım 2020 Salı   15:25:30

GÜNCELLEME - Mersin'de Karısı Ve İki Akrabasını Öldüren Kişi İntihar Etti

ZANLININ ÖLMESİ VE DETAYLAR EKLENDİ.

3 Kasım 2020 Salı   15:25:29

Sierra Leone Dışişleri Bakanı Tunis, Çavuşoğlu İle Ortak Basın Toplantısında Konuştu Açıklaması

'Sierra Leone, Türkiye'yi uluslararası sistemde güvenilebilir bir ortak olarak değerlendiriyor' '(Kovid19 salgını) Bu zor zamanlarda Türkiye’den aldığımız yardımlar aslında bizim hastalığa karşı tepki mekanizmalarımızı güçlendirdi ve bu hastalıkla daha iyi mücadele edebildik' 'Her zaman Türkiye ile dayanışma içinde olacağız. Aynı zamanda uluslararası konularda da sürekli ikili iş birliğimizi ve birbirimizle dayanışmamızı sürdüreceğiz'

3 Kasım 2020 Salı   15:25:28

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kabil Üniversitesi'ne Düzenlenen Bombalı Saldırıya Kınama Açıklaması

'Afgan halkına ve hükümetine başsağlığı dileklerimizi bildiriyoruz. Her zaman Afgan halkının yanındayız. Afganistan'a çok acı çektiren tüm terör örgütleriyle mücadele çağrısı yapıyoruz'

3 Kasım 2020 Salı   15:24:59

Kaymakamdan Ev Hanımlarına Koronavirüs Uyarısı

Gaziantep'in Nurdağı Kaymakamı Eşref Akça, ev hanımlarını yeni tip koronaviris (Kovid-19) tedbirleri dolayısıyla ev ziyaretlerini yapmamaları yönünde uyardı.

3 Kasım 2020 Salı   15:24:58

ABD'deki Başkanlık Seçiminin Türkiye Ekonomisine Yansımaları

Dünya piyasaları ABD’deki başkanlık seçimlerine kilitlendi. Ülkedeki seçim sonucuyla oluşacak senaryoları Türkiye ekonomisi açısından değerlendiren Dr. Rahmi İncekara, Donald Trump’ın seçilmesinin Türkiye piyasalarının biraz daha iyimser karşılayacağını söyledi. İncekara, Joe Biden’ın seçilmesi durumunda ise Türkiye açısından biraz daha olumsuz bir durum olabileceğini belirterek, "Piyasalar açıldığında dolar/TL’de bir miktar artış söz konusu olabilir" dedi.

3 Kasım 2020 Salı   15:23:29

MHP Edirne İl Başkanı Tercan Açıklaması 'Yediemin Depolarında Bekleyen Araçların Değerlendirilmesini İstiyoruz'

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, kanuni düzenleme yapılarak yediemin depolarındaki araçların piyasaya kazandırılmasının piyasaları rahatlatacağını savundu.

3 Kasım 2020 Salı   15:22:30

Lösemili Çocuklar Haftası

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, lösemi tedavileri devam eden çocukları ziyaret etti.

3 Kasım 2020 Salı   15:22:29

Darbeyi Yöneten Sözde Sivil İmamların Son Sözleri Dinlenildi

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın yargılandığı davaya aralarında girişimi yöneten sivil imamların da bulunduğu bazı sanıkların son sözlerinin dinlenilmesiyle devam edildi Sözde sivil imamlar Harun Biniş ve Kemal Batmaz, son sözlerinde de örgüte ve örgüt elebaşına sahip çıktı.

3 Kasım 2020 Salı   15:22:28

Rachid Ghezzal Açıklaması 'Yüzde 200'Ümü Vermek İstiyorum'

Beşiktaş’ın Leicester’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Rachid Ghezzal basın toplantısında konuştu. Sahaya çıktığında performans olarak yüzde 200’ünü vermek istediğini söyleyen Ghezzal, vatandaşı Feghouli’nin formasını giydiği Galatasaray ile ilerleyen haftalarda oynanacak olan derbi için de “Umarım üzülen Feghouli olur” dedi.

3 Kasım 2020 Salı   15:22:00

Adıyaman'da Kovid-19 Tedbirleri Kapsamında 100 Ev Karantinaya Alındı

Adıyaman'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 100 evde karantina uygulaması başlatıldı.

3 Kasım 2020 Salı   15:21:59

CHP'den, Bahçeli'nin, Kılıçdaroğlu'nun İzmir Ziyaretine İlişkin Açıklamalarına Yanıt Açıklaması

'Ziyaret ile ilgili gündeme getirilen; 'partizanlık' ve 'merkezi yönetim ile yerel yönetimler arasına fitne sokmak' suçlamaları, gerçeklikten kopuktur' 'Genel Başkanımızın, alan ziyaretlerinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Toros Kriz Merkezi'nde yaptığı açıklama okunduğunda; Genel Başkanımızın, deprem yaralarının sarılması, arama ve kurtarma faaliyetleri için çaba gösteren her kesim ve kuruma teşekkür ettiği açıkça görülebilecektir'.

3 Kasım 2020 Salı   15:21:59

Talas'ta Kararlar Oy Birliği İle

Talas Belediye Meclisi Kasım ayında toplantısını gerçekleştirerek gündeminde bulunan 12 maddeyi karara bağladı. Görüşülen maddelerin tamamı oy birliği ile kabul edildi.

3 Kasım 2020 Salı   15:21:30

Çukura Düşen Kirpiyi Esnaf Kurtardı

Van’ın Tuşba ilçesindeki sanayi sitesinde bulunan bir çukura düşen kirpi esnaf Savaş Bozkurt tarafından kurtarıldı.

3 Kasım 2020 Salı   15:21:29

Milli Sporcular Kaymakam Atasoy'u Ziyaret Etti

Erdek Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Salman Koçu, Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Milli Antrenör Niyazi Gülhan, beraberinde milli sporcularla birlikte Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’u ziyaret etti.

3 Kasım 2020 Salı   15:20:59

Toroslar'da Yol Ve Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

MERSİN – İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, birçok noktada başlattığı yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

3 Kasım 2020 Salı   15:20:58

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'dan Meclis'teki 'Torba Yasanın' Geri Çekilmesi Çağrısı Açıklaması

'Bu yasa işçilerin, çalışanların aleyhine. Bu yasa kuralsız ve örgütsüz işçi çalıştıran işverenlerin lehine. Bu yasa bu şekliyle çıkarsa bedelini çocuklarımız, torunlarımız öder'

3 Kasım 2020 Salı   15:19:29

'Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık' Projesi

Edirne Tarım ve Orman Müdürlüğü, "Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık" projesi kapsamında vatandaşlara bez çanta dağıttı.

3 Kasım 2020 Salı   15:19:00

NEÜ'den İzmir'deki Öğrencilerine Destek

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle, İzmir’de ikamet eden öğrencilerine destek oluyor.

3 Kasım 2020 Salı   15:16:29

Trakya'da Eylül Ayı Dış Ticaret Verileri Açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu Edirne Bölge Müdürlüğü tarafından eylül ayı dış ticaret verileri açıklandı.

3 Kasım 2020 Salı   15:16:28

ADÜ'de Üniversite Sanayi İşbirliği Kapsamında Protokol İmzalandı

Üniversite Sanayi iş birliği kapsamında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi ile bir zeytin işletmesi arasında “Zeytinyağı Sanayi Yan Ürünlerinin Tarımda Gübre Materyali Olarak Kullanım Olanaklarının Geliştirilmesi” isimli proje protokolü imzalandı.

3 Kasım 2020 Salı   15:16:00

Prof. Dr. Tüzüner Açıklaması 'Organ Bağışı Hastalarımız İçin Yaşam Umududur'

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Böbrek-Pankreas Nakli Bölüm Sorumlusu Prof. Dr. Acar Tüzüner, Türkiye’de organ nakli bekleyen hastaların sayısının her geçen gün arttığını ifade etti.

3 Kasım 2020 Salı   15:15:59

Devrilen Otomobilin Sürücüsü Yaralandı

Karabük'te devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.

3 Kasım 2020 Salı   15:15:59

 1  2  ...  25  26  27  ...  68  69