Haber Arşivi

Erzurum'da Koruma Altındaki Yaban Keçileri Yavrularıyla Görüntülendi

Erzurum'un Olur ilçesinde, nesli tükenmekte olduğu için koruma altında bulunan ve nadir görülen dağ keçileri yavrularıyla görüntülendi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:44:49

Akçaabat'ta 6. Uluslararası Resim Çalıştayı

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Resim Çalıştayı yurtiçinden ve yurtdışından gelecek olan 16 sanatçının katılımı ile 16-23 Ağustos tarihleri arasında Akçaabat ilçesinde yapılacak.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:44:20

MKE Ankaragücü, Ricardo Faty İle Yeniden Anlaştı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren MKE Ankaragücü, Ricardo Faty ile anlaştı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:44:20

Anız Yangınında 40 Dönüm Arazi Yandı

Erzincan’ın Ulalar Mahallesinde meydana gelen anız yangını korkuya neden olurken 40 dönüm arazi yandı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:44:19

British Airways Sistemi Bozuldu, Uçuşlar Durdu

Binlerce British Airways yolcusu, bilgisayar sistemindeki arıza nedeniyle havaalanında uçuşların iptal edilmesi, rötarlar ve uzun kuyruklarla karşı karşıya kaldı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:43:50

Denizli'de Bayramın 1 Ve 2. Günleri Ekmek Çıkarılmayacak

Denizli Fırıncılar Odası yönetiminden yapılan açıklamada, Kurban Bayramının 1 ve 2. Günlerinin ekmek çıkmayacağı belirtildi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:43:49

Asırlık Nineye Doğum Günü Sürprizi

Adıyaman'da Yaşlılar ve Engelliler Bakım Merkezi'nde yaşayan Tutu Çiriş'in 102'nci yaş günü kutlandı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:42:20

Yaz Kur'an Kurslarından 400 Öğrenci Mezun Oldu

Ahırlı Akkise Mahallesi'nde yaz Kur'an kurslarını tamamalayan 400 öğrenci mezun oldu.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:42:18

Atakum Meclisi 'İndirim' Dedi

Atakum Belediye Meclisi, Atakum Belediyesine ait sosyal tesislerde şehit yakınları, gaziler, öğrenciler ve engellilere çeşitli oranlarda indirim yapılmasına oy birliğiyle karar verdi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:41:50

Tunus Savunma Bakanı Zubeydi Önce Adaylığını Açıkladı, Sonra İstifa Etti

Tunus Savunma Bakanı Abdulkerim ez-Zubeydi, cumhurbaşkanlığı seçimi için adaylığını açıkladıktan sonra görevinden istifa ettiğin söyledi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:41:49

Braille Alfabesiyle Kur'an-I Kerim Öğrenenlere Sertifika

Malatya İl Müftülüğü ve Battalgazi İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kursu başarıyla tamamlayan 16 din görevlisine sertifikaları törenle verildi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:41:21

'Kolay Olsa Lille'de Olmazdım'

Fransız kulübü Lille'in Trabzonspor'dan transfer ettiği milli futbolcu Yusuf Yazıcı:'Lille'in en önemli transferlerinden biriyim. Bu, tabii ki baskı oluşturuyor ama kolay olsa burada olmazdım zaten' 'Trabzonspor'dan ayrılmak kolay değildi. Çünkü Trabzonspor benim evimdi. Benim ailemdi, yuvamdı' 'Buraya gelmemde en büyük nedenlerden biri de Lille'in genç oyunculara verdiği önem, destek'

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:41:20

'Türkiye Makarna İhracatında İkinci Sırada'

Türkiye’nin makarna ihracatı ocakhaziran döneminde geçen yılın aynı dönemine göre miktar olarak yüzde 4,3 artarken, değer artışı, birim değerdeki yüzde 1,3’lük düşüş nedeniyle yüzde 3’le sınırlı kaldı MÜSAD Başkanı Uysallı: “2019'un ilk altı ayındaki ihracat rakamları, makarna ihracatında miktar olarak artışa karşın aynı oranda gelir artışı elde edemediğimizi ortaya koyuyor. Sektör üretim miktarı olarak dünyada üçüncü, ihracatta ise İtalya’dan sonra ikinci sırada yer alıyor'

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:40:49

Sinop'taki Orman Yangını

Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy: 'Yangın bölgesindeki ekiplerimiz çalışmalarını tamamladı. Yangın tamamen söndürüldü ve gerekli soğutma işlemleri yapıldı'

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:40:48

Hrant Dink Cinayetine İlişkin Ayrılan Davanın Gerekçeli Kararı Açıklandı

Birtakım suçlar yönünden zaman aşımının dolma ihtimali nedeniyle dosyası ayrılan Erhan Tuncel, Yasin Hayal ve Ogün Samast'ın da aralarında bulunduğu 9 sanığın yargılandığı davada, 7 sanığın mahkumiyeti, 2 sanığın da beraatiyle sonuçlanan hükümle ilgili gerekçe açıklandı Gerekçeli karardan: '2016/32 esas sayılı ana dava dosyası kapsamında Hrant Dink'in öldürülmesi olayıyla ilgili FETÖ'nün illiyet bağının bulunup bulunmadığı, irtibat varsa düzeyi ve kapsamının derecesiyle iddianame sanıklarının bu bağlamdaki hukuki sorumluluklarının tayin ve tespiti, belirtilen dosyada nihai olarak verilecek hükümle birlikte değerlendirilecektir' 'Bu sebeplerle tefrike konu edinilen bu dava dosyası kapsamında FETÖ ile ilgili hususlar devam eden dava dosyası özelinde yargılama ve değerlendirmeye konu edilmek üzere inceleme dışı bırakılmıştır' 'Yasin Hayal'in eylemleriyle ortaya çıkan hususlar, bu kişinin kriminal profilini, kamu düzenini kendine göre haklı gördüğü ve mantık dışı birtakım nedenlerle tedirgin etme konusundaki örgütsel mahiyeti bulunan düşünce yapısını ortaya koyması bakımından önemlidir' 'Sanık Yasin Hayal'in, 2004 yılından 24 Ocak 2007 tarihine kadar faal olan oluşumu teşekkül ettirdiği, örgütsel işleyişte ve örgütün somut dünyaya yansıyan eylemlerinde kilit rol üstlendiği, kısaca sevk ve idare görevi ifa ederek örgütün yöneticiliğini yaptığı kabul ve kanaatine ulaşılmıştır' 'Yasin Hayal'in siyasi saiklerle suç işlemek için oluşturduğu teşekkülün zaman içerisinde diğer sanıkların da katılımıyla belirsiz tür ve sayıda suçları işlemek üzere, süreklilik gösteren, hiyerarşik düzen içerisinde çalışan ve iş bölümüne dayalı örgütsel bir yapıya dönüştüğü anlaşılmıştır' 'Erhan Tuncel'in bir bütün halinde değerlendirilen davranışlarının, bu kişinin örgütün hiyerarşik yapılanmasına kendi bilinç ve iradesiyle dahil olduğunu gösterir ölçüde çeşitlilik, yoğunluk ve süreklilik unsurlarını içerdiği değerlendirilmiştir'.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:40:18

Öğrencilerin Tercihi Yine Atatürk Üniversitesi Oldu

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları açıklandı. Milyonlarca öğrenci için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Yoğun bir çalışma temposunun ardından YKS sınavına giren üniversite adayları, tercihlerin açıklanmasıyla hayallerine bir adım daha yaklaştı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:39:49

Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Erzincan Belediyesi asfalt çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Bahçelievler Mahallesinde Atatürk parkı bitişiğindeki Şehit Albay Süleyman Kıyak sokağa sıcak asfalt yapan Erzincan Belediyesi asfalt çalışmalarını planlı bir şekilde devam ettiriyor.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:39:21

Balıkesirspor'dan Transfer Yasağı Açıklaması

Balıkesirspor Kulübü, transfer yasağının kalktığı şeklinde sosyal medyada yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:39:21

Kurban Bayramı Öncesinde Bakan Pakdemirli'den Denetim

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kurban Bayramı öncesinde Keçiören Kurban Pazarı’nda denetimlerde bulundu.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:39:20

İnşaatlarda Çalışarak YKS'de Türkiye 11.'Si Oldu

SAMSUN – Samsun’un Asarcık Anadolu Lisesinde okuyan Hüseyin Arguç, inşaatlarda çalışarak, kursa gitmeden kendi imkanlarıyla çalıştığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Türkiye 11.’si olarak bir özel üniversitenin hukuk fakültesine tam burslu olarak yerleşti.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:39:18

Kabil Saldırısını Taliban Üstlendi Açıklaması 14 Ölü

Afganistan’ın başkenti Kabil’de bu sabah gerçekleştirilen bombalı araç saldırısını Taliban üstlendi. Polis karakolu önünde meydana gelen patlamada ölü sayısı 14, yaralı sayısı ise 145 olarak açıklandı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:38:49

Kastamonu'da Gastronomi Festivali Düzenlenecek

İtalyan ve Türk şeflerinin yanı sıra gastronomi alanında dünyaca ünlü isimlerin de katılacağı KastrofestKastamonu Gastronomi Festivali'nde yemek yarışmaları, sergiler, paneller ve söyleşiler gerçekleştirilecek.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:37:19

Muğla'dan art arda yangın haberleri

Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede alevler köylere kadar ulaştı. Bazı köy sakinleri evlerini terk etmek zorunda kaldı. Muğla Valisi Esengül Civelek, Bodrum'da çıkan orman yangınının rüzgarın etkisiyle büyüdüğünü söyledi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:36:49

ABD Askeri Heyeti İle Görüşmeler Tamamlandı

Milli Savunma Bakanlığı: 'Suriye'nin kuzeyinde ABD ile koordineli bir şekilde tesis edilmesi planlanan 'güvenli bölgeye' yönelik ABD askeri yetkilileriyle yapılan görüşmeler tamamlandı' 'Görüşmelerde, Türkiye'nin güvenlik endişelerini giderecek ilk aşamada alınacak tedbirlerin bir an önce uygulanması, güvenli bölge tesisinin ABD ile koordine ve yönetimi için Türkiye'de Müşterek Harekat Merkezinin en kısa zamanda kurulmasında mutabık kalındı' 'Güvenli bölgenin bir barış koridoru olması ve yerinden edilmiş Suriyelilerin ülkelerine dönmeleri için her türlü ilave tedbirin alınması konusunda mutabık kalındı'.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:35:48

Kayseri'de Cinayet

Üvey annesinin eski kocası tarafından bıçaklanan genç yaşamını yitirdi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   16:35:19

 1  2  ...  16  17  18  ...  66  67