Haber Arşivi

Kadıköy'de 4 Katlı Binada Yangın

Kadıköy’de bir binanın 4. katında yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen bir vatandaş ile itfaiye erine ambulansta müdahale edildi.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:40:57

Myanmar'ın Savaş Suçlarından Yargılanmasının Yolları Aranıyor

Uluslararası Ceza Mahkemesi ve Uluslararası Adalet Divanı bağlamında yaşanan hukuki gelişmeler ışığında, Myanmar'ın Arakanlı Müslümalara karşı işlediği soykırım ve diğer suçların faillerinin yargılanması ihtimalinin doğduğu ifade edildi.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:40:56

Çarşamba Devlet Hastanesinde Bir İlk

Çarşamba Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Serdar Kuruca ve Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Nesrettin Fatih Turgut tarafından, Çarşamba Devlet Hastanesinde ilk kez endoskopik gözyaşı yolları ameliyatı gerçekleştirildi.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:40:26

Kazadan Saatler Sonra Yaralı Bulunan Çocuk 3 Gün Sonra Öldü

Gaziantep’in Nizip ilçesinde Cumartesi gecesi meydana gelen kazada yaralanan ve saatler sonra bulunarak hastaneye kaldırılan 5 yaşındaki çocuk kazadan 3 gün sonra öldü.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:40:25

İstanbul'un Tarihi Alan Koruma Tecrübesi Diğer Ülkelerle Paylaşıldı

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 43. Dünya Miras Komitesi toplantısı kapsamında yapılan panelde İstanbul'un tarihi alanlarının korunması tecrübeleri diğer ülkelerle paylaşıldı.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:39:57

TRT 'Geleceğin İletişimcilerini' Ödüllendirdi

TRT 5. Geleceğin İletişimcileri Yarışması ödülleri ,TRT'nin Tepebaşı Stüdyosu'nda gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu TRT Genel Müdürü İbrahim Eren: 'Teknolojinin yanında hayatı, insanları anlamaya ve okumaya çalışmalıyız. Teknoloji değişse de hikayeler hep anlatılmaya devam edecek, gazetecilik ve özgün içerikler hiç olmadığı kadar hayati olacaktır' 'Bu yıl beşincisini gerçekleştirdiğimiz 'Geleceğin İletişimcileri Yarışması' gençleri yüreklendirmek, üretmeye teşvik etmek, yeni teknolojilere adapte etmek ve hikaye anlatım dilinizi geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz bir etkinliktir' AA Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu: 'Tüm eserleri izledim, internet haberlerinin tamamını okudum, radyo yayıncılığının tamamını dinledim. Bütün arkadaşlarımızı gerçekten kutluyorum. Yeni iletişimciler, genç iletişimciler olarak kendilerine güzel bir meslek hayatı diliyorum'

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:39:56

FETÖ'nün Havza İlçe Sorumlusu Tutuklandı

Samsun’da FETÖ’nün Havza ilçe sorumlusu olduğu ileri sürülen ve 6 adet ByLock aboneliği kaydı bulunan tarih öğretmeni, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:39:27

AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantıları

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının ilk toplantısı, 19 Temmuz'da Erzurum'da gerçekleştirilecek Belediye başkanlarının bilgi ve tecrübelerini yeni belediye başkanlarıyla paylaşacağı bölge toplantılarında liderlik, halkla ilişkiler, etkili iletişim, kaynak geliştirme, mevzuat, bütçe ve personel yönetimi alanında uzmanlarca eğitimler verilecek.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:39:26

Başkale'de İş Atölyeleri Kuruldu

Van'ın Başkale ilçesindeki kadın emeği pazarında kilim ve dikiş nakış atölyeleri kuruldu.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:38:57

İlim Yayma Ödülleri Akademik Tanıtım Toplantısı

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Bilal Erdoğan:Bu ödül bütün Türkiye'nin ödülü olacak. Bu ödül, bir dünya görüşünün değil, ilme talip olmuş, alanında çalışmış, öğrenci yetiştirmiş, emek vermiş, buluş yapmış, kitap yazmış, belli bir bölümde çığır açmış hocalarımızın takdirini kazanacak' 'Bu ülkede belli insanlara 'gerici', 'yobaz', 'bunlar anlamaz', 'makarna yiyen', 'göbeğini kaşıyan' diyerek ötekileştirilmelerini izledik. Ancak bunu diyenlerin uzaya giderken paçalarından mı tutuldu acaba diye de sormadan geçemiyorum'

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:38:56

Afrika Birliği, Libya'daki Hava Saldırısının Soruşturulmasını İstedi

Afrika Birliği, Libya’nın başkenti Trablus’taki göçmen gözaltı merkezinde 40 kişinin ölümüne neden olan hava saldırısının soruşturulmasını istedi

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:38:28

Midyat'ta LGS'de Tam Puan Alan Öğrenciye Ödül

Mardin’in Midyat ilçesinde LGS'de tam puan alan öğrenci ödüllendirildi.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:38:27

Bahçeli'ye Özel Tasarım Tespih

Bursa’nın İznik ilçesinde bir usta MHP lideri Devlet Bahçeli için özel tespih yaptı.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:37:57

Toros Üniversitesi'nde Uygulamalı Eğitim Öğrencileri İşsiz Bırakmıyor

Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, uygulamalı eğitimin önemine vurgu yaparak, "İntörn uygulamasıyla çok iyi sonuçlar alıyoruz. Artık öğrencilerimiz teklif beğenmemeye başlıyor, daha iyi tekliflerin peşinden koşuyorlar. İntörn ile giden bütün öğrencilerimiz işe yerleşiyor" dedi.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:37:56

KO-MEK Ev Becerileri Atölyesi Eğitime Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları(KOMEK) tarafından, Kocaeli gençliğinin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunması amacıyla projelendirilen ‘Ev Becerileri Atölyesi’ faaliyetlerine başladı.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:37:55

Çocuğu Gibi Büyüttüğü Kuzusu Peşinden Ayrılmıyor

Karaman’da bir vatandaşın 10 günlükken yanına alarak biberonla büyüttüğü kuzusu biran olsun peşinden ayrılmıyor. Herkes tarafından çok sevilen kuzu, sahibinin iş yerine de arabayla gidiyor.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:37:27

Interpol'ün Listesindeki 2 DEAŞ'lı Kadın Suriye Sınırında Yakalandı

Interpol tarafından aranan Rusya vatandaşı DEAŞ’lı 2 kadın, 9 çocukla birlikte Suriye sınırında yakalandı.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:37:27

TÜFE Balıkesir Ve Çanakkale'de Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Balıkesir Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre, tüketici fiyat endeksi (TÜFE), Haziran ayında Balıkesir ve Çanakkale bölgesinde bir önceki aya göre yüzde 0,23 azalma gösterdi.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:37:26

Gelibolu'da Anız Yangını Ormana Sıçradı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde çıkan anız yangını ormana sıçradı.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:36:56

İsmail Hakkı Durdu Turnuvası Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Perşembe Belediyespor’un merhum Başkanı İsmail Hakkı Durdu anısına bu yıl ikincisi düzenlenen ve 23 Haziran’da başlayan futbol turnuvasında 2 hafta geride kaldı.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:35:58

Dünya Şampiyonluğuna Engel Yok

2019 Para-Taekwondo Dünya Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olan down sendromlu sporcu Fatıma Kevser Kıdeyş, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu makamında ziyaret etti.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:35:56

Okul Bahçesinde 'Sigaraya Kasnak Atma Oyunu' Oynatıldığı İddiası

Denizli'nin Buldan ilçesinde düzenlenen festivalde okul bahçesinde 'sigaraya kasnak atma oyunu' oynatıldığı iddiasına ilişkin idari işlem başlatıldı.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:35:27

Bolu'da Uyuşturucu Madde İle Yakalanan Kepçe Operatörü Adliyeye Sevk Edildi

Bolu’da, polis ekiplerinin bir otomobilde yaptıkları aramada 52 gram skunk ve 61 adet uyuşturucu hapla yakalanan kepçe operatörü M.S., adliyeye sevk edildi.

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:35:26

'Rusya Ve Amerika'nın Düşmanlığı Yalan'

Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı: 'Rusya ve Amerika var, bunların düşmanlığı yalan. Bunlar tarihte iki defa birleştiler. Birinci ve ikinci harbi de birlikte yaptılar ve tekrar bir araya gelebilirler, çok açıktır' 'Komşumuz olan devletler tarihte görülmedik şekilde büyük kuvvetlerin istila alanına dönüştü. Rusya, Akdeniz'e indi, daha evvel böyle bir şey yoktu'

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:35:25

Başkan Söğüt, 'Hizmet Aşkımız Kenti Kuşatacak'

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Ulaşım Müdürlüğü’ne ait atölyelerin yer aldığı teknik hizmetler şantiyesini gezdi ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı

3 Temmuz 2019 Çarşamba   23:34:55

 1  2  ...  4  5  6  ...  72  73