Haber Arşivi

Şanlıurfa'da Arazi Kavgası Açıklaması 1 Ölü, 1 Yaralı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde iki akraba aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   21:04:28

Şanlıurfa'da Silahlı Kavga Açıklaması 1 Ölü, 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı öne sürülen silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   21:02:59

Rektör Ayrancı İftarda Milli Sporcularla Bir Araya Geldi

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, 22 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde Romanya’nın Galati-City şehrinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na Çankırı İsmail Hakkı Karadayı Kamp Eğitim Merkezi’nde hazırlanan Türkiye Yıldız Bayanlar Boks Milli Takım Kampı’nı ziyaret ederek milli sporcularla birlikte iftar açtı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   21:01:28

Luis Suarez Sakatlandı

Barcelona Kulübü, Uruguaylı futbolcu Luis Suarez'in sağ dizinden artroskopik menisküs ameliyat olacağını açıkladı Luis Suarez'in ligin son iki maçında ve Kral Kupası'nda oynamasının ve Uruguay Milli Takımı ile Amerika Kupası'nda forma giymesinin zor olduğu belirtiliyor.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:59:58

Başkan Arı'dan YSK Kararını Eleştiren Sanatçılara Tepki

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçiminin yenilenmesi kararının ardından bazı sanatçıların sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalara tepki gösterdi.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:57:28

Erzurum'daki Tarihi Mekanlar Kentsel Dönüşümle Hayat Bulacak

Erzurum Valisi Okay Memiş: 'Büyükşehir ve Yakutiye belediyeleri bu projeleri hayata geçirirse en az 2 milyon turistin ilimizi ziyaret edeceğine hatta Palandöken ile daha da çok artacağına yürekten inanıyorum.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:54:28

ABD'den Kabil'deki Amerikan Merkezli Kuruluşa Yapılan Saldırıya Kınama

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Afganistan'ın başkenti Kabil'de Taliban tarafından ABD merkezli bir yardım kuruluşuna yapılan saldırıyı kınadı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:51:58

Kaymakam Yüce Ve Başkan Sayın Vatandaşlara İftar Yemeği Dağıttı

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde Kaymakam Ömer Faruk Yüce ile Belediye Başkanı Mustafa Sayın iftar için gelen vatandaşlara yemek dağıttı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:50:58

Muş'ta Toplantı Ve Yürüyüş Yapmak 15 Gün Süreyle Yasakladı

Muş Valiliği, kentte toplantı, gösteri yürüyüşü ve basın açıklaması gibi eylemleri yapmanın, 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:49:57

Bakan Dönmez'den Doğu Akdeniz'de 'Oldubitti' Tepkisi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: 'Doğu Akdeniz'de bir oldubitti yaparak ruhsat sahalarımızdaki arama çalışmalarımıza halel getireceklerini düşünenler büyük yanılgı içerisindedir' 'Kıta sahanlığımız içerisinde gerçekleştirdiğimiz sismik arama ve sondaj faaliyetlerine saygı duyulmasını bölge içi ve dışı tüm taraflardan beklemekteyiz'.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:42:58

Madenden Elektrik Kablosu Çalarken Yakalandılar

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde faaliyeti durdurulan demir madeninden elektrik kablosu çalmaya çalışan 2 kişi jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:40:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Günü Mesajı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 'Türkiye olarak, müzakere sürecinde karşılaştığımız çifte standarda rağmen stratejik hedef gördüğümüz Avrupa Birliği tam üyelik hedefine ulaşmakta kararlıyız' 'Ülkemizin tam üyeliği ekonomik, siyasi ve sosyal katkılarının yanı sıra Avrupa Birliği'ne daha katılımcı ve kucaklayıcı bir vizyon kazandıracak ve AB'yi küresel bir aktör haline getirecektir'Hal böyleyken, birkaç üye devletin engellemelerinden dolayı Türkiye'nin yıllardır ayrımcı ve dışlayıcı muameleye tabi tutulmasının haklı gerekçesi yoktur'.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:33:58

Lüks Tekneler Bodrum'da Görücüye Çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen '2. TYBA Yacht Charter Show', kiralanmak üzere meraklılarının beğenisine sunulan 60'a yakın lüks tekneyi bir araya getirdi TYBA Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Sevi: 'Tüm dünya kiralama piyasasında yeri olacak, mutlaka gidilmesi gereken bir şov haline el birliğiyle geleceğiz' DTO Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç: 'Burada yaklaşık 150 milyon dolarlık tekne sergileniyor'

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:24:58

Avrupa Borsaları 'ABD'nin Çin Ve İran Gerilimi' Endişesiyle Günü Düşüşle Tamamladı

Avrupa borsaları, ABD-Çin arasındaki ticaret anlaşmasına yönelik endişelerin devam etmesi ve ABD ile İran arasında artan gerilimin gündemin odağına yerleşmesinin etkisiyle günü düşüşle kapattı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:17:59

Gayriresmi AB Liderler Zirvesi

AB Konseyi Başkanı Donald Tusk: 'Tüm AB liderleri, 28 Mayıs'ta yeni AB Komisyonu başkanını ve diğer üst düzey AB yetkililerini seçme sürecini başlatmak için bir araya gelecek'.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:15:59

Tunceli'deki Terör Operasyonu

Kentin kırsalında terör örgütüne yönelik operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 6'ya yükseldi.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:07:28

Anayasa Mahkemesinden 'Ayşe Çelik' Kararı

Anayasa Mahkemesi, Kanal D'de yayınlanan 'Beyaz Show' programındaki ifadeleri nedeniyle terör örgütü propagandası yapmak suçundan mahkum edilen Ayşe Çelik'in ifade özgürlüğü hakkının ihlal edildiğine karar verdi Kararın bir örneğinin, ihlalin sonuçlarının ortadan kaldırılması için yeniden yargılama yapılmak üzere Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilmesine karar veren Anayasa Mahkemesi, Ayşe Çelik'e, 5 bin 500 lira manevi tazminat ödenmesine de hükmetti Gerekçeden: 'Anayasa Mahkemesi, başvurucunun sözlerinin PKK terörünün övülmesi, terörizme destek gösterisi, şiddet kullanımına veya silahlı direnişe ya da başkaldırıya doğrudan veya dolaylı olarak teşvik olarak nitelendirilemeyeceği kanaatindedir'

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:05:58

2 Lise Öğrencisi Şakalaşırken Ölüme Böyle Gitti

Bingöl’de derede hayatını kaybeden 2 lise öğrencisinin son anlarının görüntüsü ortaya çıktı. Yürek burkan görüntülerde şakalaşan kızların bir anda suya kapıldığı ve arkadaşlarının çığlık atarak yardım istediği yer alıyor.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:04:28

Filistinli Çocuk Ölümden Döndü

Filistin’de bir inşaatta çöken zeminin altında bir çocuk kaldı. Çocuk kazadan yaralanmadan kurtulurken o anlar ise kameralarca kaydedildi.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:04:01

İki Çocuğa Cinsel İstismarda Bulunduğu İddia Edilen Şüpheli Yakalandı

Antalya’da iş yerinde biri kız iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şüpheli yakalandı. Şüpheli savunmasında, iki yurt çocuğuna sadece yardımda bulunduğunu ve suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:04:00

Bakan Gül'den Reform Eylem Grubu Toplantısıyla İlgili Değerlendirme

ANKARA – Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Reform Eylem Grubu’nun 6. toplantısıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Siyasi ve hukuki reformları sürdürme irademizi en yüksek düzeyde bir kez daha teyit ettik” dedi.

9 Mayıs 2019 Perşembe   20:03:59

Trump, Ekibinin Venezuela Stratejisinden Rahatsız

Venezuela’da Devlet Başkanı Nicolas Maduro’ya yönelik darbe girişiminin başarısız olmasının ardından Trump’ın, Maduro’yu devirmenin kolay olacağı konusunda danışmanlarının kendisini yanılttığından şikayet ettiği iddia edildi Trump'ın Maduro’yu 'çetin ceviz' olarak tanımladığı belirtilirken danışmanlarının Venezuelalı liderin geçen hafta devrileceğini söylediği öne sürüldü ABD'li yetkililerin, Maduro'nun devrilmesi konusunu artık uzun vadeli bir diplomatik mesele olarak gördüğü belirtildi.

9 Mayıs 2019 Perşembe   19:59:28

Muş'ta Eylem Ve Basın Açıklamalarına 14 Gün Yasak Getirildi

Muş Valiliği, terör örgütüne müzahir kesimlerce terörist başına uygulanan sözde tecridi protesto etmek amacıyla çeşitli eylem hazırlığı istihbaratı alması üzerine kent genelinde yürüyüş, basın açıklaması, protesto eylemleri ve yol kapama gibi provokatif tüm eylemlerin yasaklandığını duyurdu.

9 Mayıs 2019 Perşembe   19:58:29

ABD, Kuzey Kore'nin Kargo Gemisine El Koydu

ABD, Kuzey Kore'nin kömür taşıyan bir kargo gemisine 'uluslararası yaptırımları deldiği' gerekçesiyle el koydu.

9 Mayıs 2019 Perşembe   19:56:03

Eski CIA Ajanı Muhabire Bilgi Sızdırmaktan Tutuklandı

ABD ordusunun El Kaide'ye yönelik yaptığı operasyonları medyaya sızdırdığı gerekçesiyle tutuklanan eski istihbahat analisti Daniel Everette Hale, devlete ait gizli bilgileri ifşa etmekten ceza alacak.

9 Mayıs 2019 Perşembe   19:49:28

 1  2  ...  4  5  6  ...  65  66