Haber Arşivi

Banliyö Hattını Bir Haftada 3,3 Milyon Kişi Kullandı

GebzeHalkalı banliyö hattını kullanan yolcu sayısı, hattın yolculu seferlere başlamasının ardından geçen yedi günlük sürede 3,3 milyona ulaştı Hattın 43 durağa çıkmasıyla Marmaray'ı kullanan günlük yolcu sayısı 220 binden yüzde 112 artışla 468 bine çıktı Açıldığı tarihten bu yana 319 milyon yolcunun kullandığı beş duraktan en çok tercih edilen istasyon yolcu sayısının yüzde 47 artarak 75 bine ulaştığı Üsküdar oldu.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:37:47

Başkan Ertürk'ten Binali Yıldırım'a Destek

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İstanbul’da yaşayan Ankaralılarla bir araya gelerek, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olün Binali Yıldırım’a destek istedi.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:37:17

Sarıcaoğlu Açıklaması 'Bizim Sözümüz Yerine Gelir'

Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, “Halkımıza ne söz verdiysek yaptık. Yerine gelmeyecek sözü de biz vermeyiz” dedi.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:37:16

Lokman Çağırıcı Açıklaması '22 Mahallemizin Tamamına Havuz Yapıyoruz'

Gençleri bütün branşlarda sporla buluşturmayı ilke edinen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın hedefi 8 havuzun bulunduğu ve 2 tanesinin inşaatının devam ettiği ilçede 22 mahallenin tamamına havuz yapmak. Geleceğin yüzücülerinin Bağcılar’dan çıkacağını söyleyen Çağırıcı, “Bu havuzlarda yetişen sporcularımızın milli sporcu olarak ülkemizi temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:36:49

Ardahan'da 'Türkiye Güven Huzur' Uygulaması

Ardahan'da, emniyet birimlerince "Türkiye Güven Huzur (2019-2)" uygulaması gerçekleştirildi.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:36:48

Renkli Seçim Kampanyasıyla Gönülleri Kazanıyor

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde AK Parti'den belediye başkan adayı olan Halil İbrahim Sevim, halkla iç içe yürüttüğü renkli seçim çalışması ile ilgi görüyor Seçmenlerine ulaşabilmek için dolmuş şoförlüğü yapan, simit dağıtıp pide fırının başına geçen Sevim, seçim çalışmalarına getirdiği farklı tarzla öne çıkıyor.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:36:47

Kızıldaş'tan Eşit Hizmet Vurgusu

Arguvan Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Mehmet Kızıldaş, "Göreve geldiğimiz günden bu yana, ayrım gözetmeksizin belediye hizmetlerimizi sadece oy veren hemşehrilerimize değil tüm Arguvan halkına eşit şekilde sunduk. Arguvan merkez ve kırsaldaki tüm mahallelere yüksek kalitede çalışmalar yaptık” dedi.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:36:18

Kartal Belediyesi Okullarda Afet Bilinci Eğitimlerine Devam Ediyor

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde doğal afetlere karşı “sosyal bilinç” oluşturma çabasıyla hareket eden Kartal Belediyesi; ilçedeki eğitim öğretim kurumlarında verdiği deprem, yangın ve sel gibi afetlerin zararlarının azaltılmasını amaçlayan ‘Temel Afet Bilinci’ eğitimlerine devam ediyor.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:36:17

E. Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek'ten Yabancı Sınırlaması Açıklaması

E. Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, “Yabancı oyuncu sınırlamasıyla ilgili düşünülen sistemi doğru bulmuyorum. Sonuç itibariyle şu anki 14 sayısı mecburi değil. Yine isteyen istediği kadar yabancı oyuncu alabilir. Belli bir sayıyla sınırlanması ligimizin değerini düşürür diye düşünüyorum” dedi.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:35:47

Tütüncü'den Varsak'a Vizyon Yatırım Sözü

Başkan Hakan Tütüncü, Varsak sakinlerine kent ormanından piknik alanına, semt konağından kreşe, okuldan doğalgaza kadar birçok yeni yatırımın sözünü verdi.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:35:47

Büyükçekmece'de Enerji Tasarrufu Yapan Öğrenciler Ödüllendirildi

Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ilçedeki okullarda enerjinin etkin ve doğru kullanımı konusunda eğitim verildi. Eğitim sonrasında bir okulda 1 ay boyunca en çok enerji tasarrufu yapan öğrencilere Büyükçekmece Belediyesi tarafından madalya takdim edildi.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:35:18

Selami Şahin'in Öğrencilerle Duygusal Buluşması

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet Tolunay MYO’da düzenlenen ’13. Kariyer Günleri’ etkinliğine sanatçı Selami Şahin konuk oldu. 16 yaşında meşhur oluşundan itibaren 56 yıllık sanat hayatına dair kesitleri anlatan Selami Şahin öğrencilere kariyer yapmanın azmin ve istemenin eseri olduğunu söyledi.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:35:17

'AB-Türkiye İlişkileri Açıklaması Gümrük Birliği Ve Ötesi' Semineri

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger: 'Birkaç gün önce Yeni Zelanda'daki caniliği, yabancı düşmanlığını ve İslamofobi'yi üzüntüyle izledik. Bundan şu dersi çıkarmak lazım: Uluslararası toplumun iş birliği yapması ve ortak duruş sergilemesi gerekiyor' 'Türkiye'deki muhataplarımız ve bakanlıklarla yaptığımız görüşmelerde, isteği ve kararlığı görüyorum. Türk hukuk sisteminde de reform planları olduğunu biliyorum. Gümrük Birliği'nin güncellenmesi iş dünyası için çok önemli ve her birimiz bu konunun öneminin farkındayız' İTO Başkanı Şekib Avdagiç: 'AB, ivedilikle ülkemize Gümrük Birliği'nde karar mekanizmasına katılım hakkı vermelidir. Bunun yanı sıra vize serbestisi sürecini de tamamlayarak, ticaretin önündeki engellerin kaldırılması için çaba sarf etmelidir'

20 Mart 2019 Çarşamba   12:34:46

Keban'da Tohumların Yolculuğu Başladı

Keban ilçesinde Tohumların Yolculuğu Projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:33:47

Erzincan'da 34 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Erzincan'da yasa dışı yollardan yurda giren 34 düzensiz göçmen yakalandı.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:33:19

Market Reyonlarına 'Yöresel Ürün' Düzenlemesi

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: 'Perakende Yasası ile ilgili çalışma yapıyoruz. Yöresel ürünün marketlerde yer almasıyla ilgili belli raf oranını zorunlu kılıyoruz. Marketler genelde kendi markalarıyla üretim yaptırıp satıyorlar. Buna bir sınırlama getirip, diğer üreticilerin de bu marketlerde yer almasını zorunlu kılacağız. Bu üreticilerimizi, iç piyasada güçlü, ayağının üstünde duran ve rekabetçi firmalar haline getirmedikçe, bunları uluslararası firmalara taşıyıp, ihracatçı yapamayız' 'Milletin refah düzeyini artırmak, gelecek nesillere daha parlak bir gelecek bırakmanın yolu ticaretten geçiyor. Ticaret Bakanlığı olarak ticaretin önündeki engelleri kaldırmak için el birliğiyle sizlerin sorunlarına çözüm bulmak için uğraşıyoruz'

20 Mart 2019 Çarşamba   12:33:17

Ankara Keçisi Ve Tiftik Çalıştayı

Ankara keçisi ve tiftik üretiminin artırılması ve dünya pazarlarına taşınması amacıyla çalıştay düzenlendi Ankara Vali Yardımcısı Recep Erkılıç: 'Ankara keçisi ve tiftiği Türkiye için hem ekonomik hem de kültürel bir miras' Ankara İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Korkmaz: 'Ankara keçisi ve tiftik üretiminin artırılması ve dünya pazarlarına satılması için çalışmalar yaptık'.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:32:47

Kira Vermeyen Gelinini Evden Çıkardığı İddiası

Gaziantep'te eşi cezaevine girdikten sonra kaynanası tarafından kira vermediği gerekçesiyle eşyalarıyla evden çıkarıldığını iddia eden 3 çocuk annesi kadın, geceyi komşularının arabasında geçirdi.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:32:46

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'un Eşinden Çocukevine Ziyaret

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un eşi Rana Selçuk, İzmir'de Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı çocuk evinde kalan çocukları ziyaret etti.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:32:16

Fıtık Ameliyatı İçin Hastaneye Giden Küçük Çocuğun Testisinin Alındığını İddia Edildi

Manisa’da 2016 yılında prematüre olarak doğan ve doğumdan yaklaşık 2 ay sonra kasık fıtığı ameliyatı olan 3 yaşındaki Kaan Can Sezer’in ameliyat sırasında sol testisinin de alındığı iddia edildi. Sezer çifti ameliyatı yapan doktordan şikayetçi olurken, doktor hakkında idari soruşturma başlatıldı.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:31:46

Yalova'da Uyuşturucu Operasyonu

Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından ilde gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. 8 kişi de uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:31:18

İmamoğlu, 'Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz Ve Engelliler Sizler Bizim Sorumluluğumuzsunuz'

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, şehit yakınları, gaziler ve engellilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi. İmamoğlu, “Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve engelliler sizler bizim sorumluluğumuzsunuz, sorumluluğumuzu yerine getirecek ve sizlere layık bir belediye başkanı olacağımızın sözünü veriyorum” dedi. Programda Şehit Uzman Çavuş Bayram Aksu’nun ailesiyle sohbet eden İmamoğlu, ‘Sizler her zaman bize emanetsiniz’ diyerek ailenin üzüntülerini paylaştı.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:31:17

Trafikte Meyve Yerken Ayağıyla Direksiyonu Kullanan Sürücüye 5 Ay Hapis

Erzurum’da otomobille seyir halindeyken ayağıyla direksiyonu çevirip yanında kocaman meyve tabağı, elinde tespihle poz veren sürücü ’trafik güvenliğini tehlikeye sokma’ suçundan 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:30:48

Eski İstihbaratçının Eşine De FETÖ'den Hapis İstemi

Adana'da, FETÖ hükümlüsü eski istihbarat şube müdürünün ByLock kullanıcısı olduğu iddia edilen eşi hakkında 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan dava açıldı.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:30:47

Kiralık Araçla Hırsızlık Yapan Şüpheliler Yakalandı

Malatya'da kiralık araçla çok sayıda evden hırsızlık yaptıktan sonra kaçtıkları Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde yakalanan 3 zanlı tutuklandı.

20 Mart 2019 Çarşamba   12:30:46

 1  2  ...  50  51  52  ...  75  76