Muş'ta Türkiye Huzurlu Parklar Uygulaması 3

Muş Emniyet Müdürlüğü ekiplerince "Türkiye Huzurlu Parklar uygulaması 3" kapsamında kent genelinde gerçekleştirilen uygulamalarda, 3 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs ile yoklama kaçağı 12 kişi yakalandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, saat 17.00 ile 22.00 arasında il genelinde 177 personelin katılımı ile 45 park ve umuma açık iş yerlerinde gerçekleştirilen uygulamalarda 783 kişiye Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulaması yapıldı, 26 araç kontrol edildi.

Uygulamalarda, "hırsızlık ve mala zarar verme" suçundan 3 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs ve yoklama kaçağı olarak aranan 12 kişi yakalandı.

Vatandaşlardan Hamza Büyüktapu, uygulamadan memnun olduğunu dile getirerek, "Halkımızın can ve mal güvenliği için böyle sürekli GBT sorgulamaları yapmaları daha iyi bir uygulama oldu. Kim olduğu belirsiz kişilerin gelip buralarda neler yaptıkları hiç belli değil. O yüzden polisimize ve polis teşkilatımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Polisimiz huzur ve güveni sağlıyor." diye konuştu.

Kaynak: AA