Haber Arşivi

Güneydoğu'da buğday ve arpa hasadı başladı

Türkiye’nin tahıl ambarı olan Güneydoğu’da buğday ve arpa hasadı başladı. Yüksek rekolte, çiftçilerin yüzünü güldürdü.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:23:27

Vali Zorluoğlu, Gençlerle İftarda Bir Araya Geldi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, ‘Genç Ağaçlar Kök Salıyor’ projesi kapsamında gençlerle bir araya geldi.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:23:26

Sadık Çiftpınar Açıklaması 'Başkanla Durumumu Konuşacağız'

Evkur Yeni Malatyaspor’da performansıyla geçen sezonun adından en fazla söz ettiren isimlerinden biri olan Sadık Çiftpınar, transfer döneminin gözdelerinden. Sadık, durumunu Başkan Adil Gevrek ile konuşacaklarını söyledi.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:22:55

Bayraklı'da Amatöre Destek Sürüyor

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu amatör futbol kulüpleri yönetici ve antrenörleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Bayraklı’da düzenlenen etkinlikte konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Amatör kulüplere her zaman desteğimiz sürecek” dedi.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:22:25

Vali Yıldırım Açıklaması 'Terörü Yanımızdan Kovmamız Lazım'

Muş Valisi Aziz Yıldırım, “Kendimize, bizden sonraki nesillere iyilik yapmak istiyorsak, mutlaka terörü yanımızdan kovmamız lazım” dedi.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:21:58

ERÜ Rektörü Güven, Spor Müsabakalarında Derece Alan Öğrenciler İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, yıl boyunca çeşitli spor müsabakalarında başarı elde eden öğrenciler ve yabancı uyruklu öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:21:57

Çinli İş Adamları Van'da Ticari Görüşmeler Gerçekleştirdi

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi YU Hongyang ve beraberindeki iş adamları heyeti, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldikleri Van'da ticari ve ekonomik görüşmeler yaptı YU Hongyang: 'Bu bölgenin yatırıma ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Çinli ve Türk iş adamlarının ortaklıkları, iki ülke ticaretine de olumlu yansıyacaktır'

7 Haziran 2018 Perşembe   12:21:56

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Yozgat'ta Soruları Yanıtladı (1)

Bekir Bozdağ:(Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili yaklaşımı) Komşuluk hukukuna ve aramızdaki uluslararası hukuka aykırı bu yaklaşımlardan fevkalade rahatsısız. Türkiye, Yunanistan'ın yaptığı bu işleri, aldığı bu tutumu not etmektedir. Bunları Türkiye'nin not ettiğini Yunanistan'ın bilmesinde fayda vardır. Konunun NATO ile bir alakası yoktur' 'Aramızdaki hukuk, uluslararası hukuk Yunanistan'ın bu iadeyi yapmasını emrediyor. Burada bir takdir hakkı olmadığı çok açık, deliller de çok sağlam'

7 Haziran 2018 Perşembe   12:21:27

Cumhurbaşkanı Ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi

Türkiye'nin Paris Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa: “Vatandaş yurt dışında oy kullanarak Türkiye ile bağlarını güçlendiriyor. Bu hiç azımsanacak bir şey değil. Bu demokratik hakkı yerine getirirken Türkiye siyaseti ve gerçekleriyle ilgisini göstermiş oluyor ve bu Türkiye ile bağlılığını perçinlemiş oluyor”Yurt dışında seçimin en çok meşgul eden boyutu güvenlik. Bu çok önemli. Yurt dışında seçimi gerçekleştirmek için birinci şart ve yerine getirilmesi gereken hususun etkin güvenlik tedbirlerin alınmış olması. Çünkü yurt dışında farklı bir ortamda yapıyorsunuz”

7 Haziran 2018 Perşembe   12:20:56

Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesindeki birçok sokakta kaldırım taşı yenileme ve düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:20:26

Oyuncu Serhat Kılıç Açıklaması 'Benim Rolümde Kurmaca Yok, Hepsi Gerçek'

Söz dizisinin Çolak karakteri, Seksenler dizisinin Ergun Plak karakteri Serhat Kılıç, Fatsa Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında Fatsalılarla söyleşi yaptı.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:20:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de Sahurda Öğrencilerle Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan’ın daveti ile Külliyeye gelen gençlerle sahurda bir araya geldi.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:19:58

Emekliler ATM'ler Önünde Kuyruk Oluşturdu

Türkiye’de yaklaşık 12 milyon emekli bayram ikramiyelerini çekmeye başlarken, Tokat’ta vatandaşlar ATM’ler önünde kuyruk oluşturdu.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:19:57

Trabzon'dan Mitsubishi Electric'e Yatırım Adası'na Yatırım Daveti

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Japonya’nın teknoloji devi Mitsubishi Electric yetkilileriyle bir görüşme yaparak TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi’nde (Yatırım Adası) yatırım davetinde bulundu.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:19:56

Balıkesir'de Zeytinciliğin Sorunları Vekil Adaylarına Anlatıldı

Burhaniye ilçesinde, Edremit Körfezi Zeytin Zeytinyağı Üreticileri Dernekleri Federasyonunun öncülüğünde düzenlenen toplantıda zeytinciliğin sorunları vekil adaylarına anlatıldı. Değişik partilerden milletvekili adaylarının katıldığı toplantıda, sorunlar anlatılırken, sorunları içeren dosyalarda adaylara dağıtıldı.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:19:27

ANALİZ - Suriye Krizinde Yeni Dinamikler Ve Riskler

Suriye iç savaşında bugüne kadar vekiller vasıtası ile yürütülen güç mücadelesi, devletlerin doğrudan karşı karşıya gelebileceği kritik bir aşamaya geçti Suriye rejimi ve destekçilerinin bundan sonra yapacağı her askeri hamle, sadece muhalifler ya da YPG değil onun arkasındaki bölgesel ya da uluslararası güç ile de karşı karşıya gelmesi anlamına gelecek Esed, gecen hafta Rus medyasına “YPG bölgelerinin ya müzakere ya da güç yoluyla geri alınacağını” açıklayarak, sıradaki hedefin Suriye’nin doğusu olabileceği mesajını verdi. Ama İran üzerindeki baskının da arttığı bir dönemde, rejimin ABD koruması altındaki bölgeye kapsamlı operasyon başlatması gerçekçi değil Türkiye’nin ilk tercihi Münbiç ve Fırat’ın doğusu konusunu ABD ile anlaşarak çözmek olacak. Ancak Türkiye, Münbiç yol haritası konusunda somut adımların atılmadığını görmesi durumunda, Suriye’de Rusya ve İran ile olan işbirliğini derinleştirebilir

7 Haziran 2018 Perşembe   12:19:25

Altay'da Rota Burak Çalık

Son 2 sezonda Murat Uluç, İbrahim Akın, İbrahim Öztürk gibi eski oyuncularını yuvaya döndüren Altay, bir dönem siyah-beyazlı formayı terleten ve Balıkesirspor Baltok ile yollarını ayıran Burak Çalık’ı da yuvaya döndürmek için harekete geçti.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:18:57

Fransızlar Emre Demir'i bırakmadı

Kayserispor’un yetenekli genç futbolcusu 14 yaşındaki Emre Demir, bir haftalık kamp için gittiği Fransa’nın PSG takımının kampında göz doldurdu. PSG teknik heyeti genç futbolcunun 13 Haziran’a kadar kampta kalmasını istedi.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:18:56

NASA'dan Dünya'nın 20 yıllık geçmişine erişim

NASA’nın 1999 ve 2000’de uzaya gönderdiği Terra ve Aqua uydularının topladığı 20 yıllık bilgi artık erişilebilir hale geldi.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:18:26

Irak Suriye'de DEAŞ Mevzisini Vurdu

Irak Hava Kuvvetlerine bağlı uçakların, Suriye'de terör örgütü DEAŞ'a ait bir mevziyi vurduğu bildirildi.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:17:56

Tekirdağ'da Asayiş Uygulaması

Çorlu ilçesinde oto alım satımı yapan işyerlerinin bulunduğu sitede yapılan aramada 6 tabanca ile 1 av tüfeği ele geçirilirken 4 kişi gözaltına alındı.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:17:55

Karne Alan Öğrencilere Doğru Yaklaşım

Öğrencilerin başarılı oldukları ya da iyileştirmeleri gereken alanların bir göstergesi olan karnenin doğru değerlendirilmesi, yorumlanması hem akademik olarak başarılı, hem de bazı başarısızlıkları olanlar için son derece önem taşıyor.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:17:25

İş Yerindeki Son Gününde Feci Şekilde Hayatını Kaybetti

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bir traktör bayisindeki son iş gününde traktörün altında ezilerek feci şekilde yaşamını yitiren satış elemanın geçirdiği kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:16:56

Bakan Ağbal'dan Kamu Çalışanlarına Maaş Müjdesi

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Yaklaşık 3 milyon 700 bin kamu çalışanı bayram girmeden önce maaşlarını almış olacak" dedi.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:16:55

Sarığlan İlçesinde İkinci Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Törenle Hizmete Açıldı

İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sarıoğlan 2 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

7 Haziran 2018 Perşembe   12:15:57

 1  2  ...  57  58  59  ...  81  82