Haber Arşivi

'Politika Setimizi Güçlendirmeye Devam Edeceğiz'

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Politika setimizi güçlendirmeye devam edeceğiz. Enflasyon ve cari açık yılın ikinci yarısında düşüş trendine girecek" açıklamasında bulundu.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:30:58

Bankacılık Sektörünün Mevduatı Azaldı

Sektörün toplam mevduatı, 1 Haziran itibarıyla 1 trilyon 920 milyar liraya geriledi.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:29:56

Öğrenciler Doyasıya Masa Tenisi Oynadı

Alaplı Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından düzenlenen okullar arası atık pil toplama kampanyasında birinci olan Alaplı Merkez İlkokulu’na, Tenis masası hediye edildi.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:29:27

Düzce'de 'Amerikan Beyaz Kelebeği' İle Mücadele

Gölyaka İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, son yıllarda artan Amerikan Beyaz Kelebeği'ne karşı önlem aldı.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:29:26

Başkan Ahmet Poyraz Açıklaması 'Bir Yerde Eğitim İle Alakalı Bir Sorun Varsa, Kendi Problemimizi Biraz Öteleyelim'

Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği Eğitim Projeleri Kapanış ve Ödül Töreni gerçekleşti. Eğitimin önemine vurgu yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "Bir yerde eğitim ile alakalı bir sorun varsa biz kendi problemimizi biraz öteleyelim" dedi.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:28:59

Başbakan Yardımcısı Şimşek Açıklaması 'Politika Setimizi Güçlendirmeye Devam Edeceğiz'

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Politika setimizi güçlendirmeye devam edeceğiz. Enflasyon ve cari açık yılın ikinci yarısında düşüş trendine girecek" açıklamasında bulundu.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:28:58

Ümit Kayıhan, Çalıştığı Takımın Formalarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dün sabah saatlerinde zatürre sebebiyle yattığı hastanede hayata gözlerini yuman eski futbolcu ve teknik direktör Ümit Kayıhan, İzmir Alsancak Hocazade Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Kayıhan’ın tabutuna bir dönem görev yaptığı Altay, Göztepe ve Çaykur Rizespor formaları koyuldu.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:28:57

'Terör Örgütlerinin Ağzıyla Konuşmayın, Milletin Ağzıyla Konuşun'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal: 'Terör örgütlerinin ağzıyla konuşmayın, milletin ağzıyla konuşun. Siyasi görüşünüz farklı olabilir ama 'Avrupa bize destek verirse Erdoğan'ı deviririz' diyemezsiniz ama 'Millet bize destek verirse Erdoğan'ı değiştiririz' diyebilirsiniz. Bir kere de bu milletin ağzıyla konuşun. Bu millete yaslanarak konuşun. Bu milletin derdiyle, hassasiyetleriyle birlikte konuşun' 'Kandil'i yerle bir edelim dediğimizde 'Seçime 16 gün kala Kandil'e mi gidilir'... Harekat martta başladı senin dünyadan haberin yok. Sen nasıl bu ülkeyi yöneteceksin' 'Sen silahı alacaksın, silahların gölgesinde siyaset yapacaksın. Sen acımadan bebekleri ve sivil insanları katledeceksin, ondan sonra da gelip bana siyasetten ve demokrasiden, haklardan ve özgürlüklerden bahsedeceksin. Sen önce elindeki kanı temizle'

7 Haziran 2018 Perşembe   15:28:28

Güney Sudan'daki Barış Çabaları

Güney Sudan'daki silahlı muhalefetin lideri Riek Machar temmuz ayında Moritanya'da Devlet Başkanı Salva Kiir Mayardit'le görüşmeyi kabul etti.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:28:27

Muğla'da Polisten Ramazan Yardımı

Menteşe ilçesinde polis, ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yiyecek yardımında bulundu.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:28:26

Polise Kemerle Saldıran Şahıslardan Biri Yakalandı

Beylikdüzü’nde polise kemer ile saldıran şahıslardan biri Beylikdüzü Asayiş Büro ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:27:01

İlkay Kanık'ın Gastro Sinema Kitabı, Raflarda

Yemek ve sinemanın görünmez bağının anlatıldığı Gastro Sinema, raflarda yerini aldı.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:27:00

Yeniceliler Bu İftarda Buluştu

Kdz. Ereğli İlçesinde faaliyet gösteren Yeniceliler Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine 300’ü aşkın vatandaş katıldı. Kdz. Ereğli sahilinde bulunan Yöresel Derneklerin bulunduğu açık alanda düzenlenen iftar yemeğinde birlik ve beraberliğin en güzel örneği sergilendi.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:26:28

Sakarya'ya 63 Bin Metrekarelik 'Millet Bahçesi'

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: 'Bölgeyle ilgili çalışmaya başladık, stadyumun arkasındaki arsa hem de Çark Mesireyi de projenin içine katarak 63 bin metrekarelik bir alanı, bir şehir parkı olarak değerlendirmeyi planlıyoruz'.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:26:27

'Emekli İkramiyeleriyle Alakalı Yine Bilgi Kirliliği Oluşturmaya Çalışıyorlar'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu: 'Bugün sabahtan itibaren bazı gazetelerde kimi medya kuruluşlarında emekli ikramiyeleriyle alakalı da yine bilgi kirliliği oluşturmaya çalışıyorlar. Algılar oluşturmaya çalışarak vatandaşlarımızın kafası karıştırılmaya çalışılıyor. Konu nettir. Emeklilerimize dosya bazlı olarak her birine bin lira bayram ikramiyesi hesaplarına yatmaktadır, inşallah yatmaya da devam edecek' 'Bir yanda büyüme rekorları kırıyoruz, diğer tarafta yatırımları artırıyoruz. Diğer tarafta da istihdamı artırıyoruz. İnşallah bunları vatandaşlarımızın gelir, ücret seviyelerini artırmaya yönelik de politikalarla önümüzdeki dönemde destekleyeceğiz'

7 Haziran 2018 Perşembe   15:26:26

Pekyatırmacı, 'İftar Sofraları Birlik Ve Beraberliğimizi Geliştiriyor'

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Ramazan Ayı boyunca her gün iki mahallede kurduğu iftar sofrası ile binlerce mahalle sakinini bir araya getiriyor.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:25:58

Şehitlerimizin faili 2 terörist yakalandı

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, 3 güvenlik görevlisini şehit eden 2 terörist etkisiz hale getirildi.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:25:57

Yabancı Öğretmenler Muğla'da 'Ebru' Yaptı

AB Bakanlığı tarafından düzenlenen Erasmus Plus projesi kapsamında Litvanya, İtalya, Romanya ve Makedonya'dan Menteşe'ye gelen 8 öğretmen, burada Ebru sanatıyla tanıştı.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:25:56

Başkan Asya; 'Muş'u Yeniden İnşa Ediyoruz'

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Vali Aziz Yıldırım ve bazı protokol üyeleri ile birlikte Belediye Meydanı, Atatürk Bulvarındaki çalışmaları inceledi.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:25:28

Mutlu, Madene İşçi Alınacak Olması Rahatlattı

Zonguldak’ta yaptığı miting konuşmasında önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK’ya bin 500 personel alımı yapılacağını duyurmasını Genel Maden İş Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu’dan ilk açıklama geldi. Mutlu alınan kararı ferahlatıcı ve sevindirici bir durum olarak değerlendirdi.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:25:27

Frankfurt'ta Oy Verme İşlemi Başladı

Yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları, Türkiye’de 24 Haziran’da yapılacak seçimler için bugün itibari ile oy kullanmaya başladı. Almanya’nın Frankfurt kentinde yaşayan Türk vatandaşları Frankfurt Başkonsolosluğunda kurulan 12 sandıkta oylarını kullanabilecek.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:24:58

Batman'da 'Atık Pil Toplama' Kampanyasının Birincileri Belli Oldu

Çevre kirliliğinin önlenmesi, çevre bilincinin geliştirilmesi ve geri dönüşüm uygulamalarının yaygınlaştırılması amacıyla Batman Belediyesi, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi ile birlikte atık pil toplama kampanyası düzenledi.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:24:57

Şehit Albay Güner Ekici Parkı Hizmete Açıldı

Sapanca Belediyesi tarafından Şehit Albay Güner Ekici Parkı ve eski hizmet binası Sivil Toplum Birimleri Merkezi yeni yüzüyle hizmete açıldı.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:22:58

Arjantin'in Kudüs'teki Maçı İptal Etmesi İsrail'de Tartışmalara Neden Oldu

İsrailli bazı yetkililer, Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev'i Hayfa kentinde oynanacak maçın Kudüs'e taşınması için 'ısrarcı davranması' nedeniyle 'tek suçlu' olarak niteledi Regev ise İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Arjantin Cumhurbaşkanı Mauricio Macri'ye gönderdiği, maçın 'İsrail'in ebedi başkenti' olarak nitelediği Kudüs'te oynanması yönünde ifadelerinin yer aldığı bir mektuba işaret ederek kendini savundu.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:22:57

Deligöz 'Siyasi Ahlak Ak Partimizi Zirveye Taşıyacaktır'

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Erzurum’da seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

7 Haziran 2018 Perşembe   15:22:27

 1  2  ...  32  33  34  ...  81  82