Haber Arşivi

Paspası Çalan Şahıs Kameralara Yakalandı

Gaziantep’te bir apartmanın önündeki paspası çalan şahıs kameralara yakalandı.

1 Nisan 2018 Pazar   11:19:05

Mezrada 111 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Onbaşılar köyü Ağaçlı mezrasında icra edilen arama tarama faaliyeti neticesinde, poşete sarılı vaziyette 111 kilo uyuşturucu ele geçirildi.

1 Nisan 2018 Pazar   11:18:37

Burhaniye'de Muhsin Yazıcıoğlu İçin Lokma Hayrı Düzenlendi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 9 yıl önce bir helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcoğlu için lokma hayrı düzenlendi Cumhuriyet Meydanında yapılan lokma hayrına Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Necdet Uysal ile çok sayıda vatandaş katılırken, Yazıcıoğlu için dualar okundu.

1 Nisan 2018 Pazar   11:18:36

Şanlıurfa'nın 'Kalbi' Yenilendi

Kentin en çok ilgi gören bölgesi tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi, altyapı ve restorasyon çalışmaları sonrası yeni yüzüyle ziyaretçilerini karşılamaya başladı Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi: 'Bu makama gözümüz gibi bakıyoruz. Şanlıurfa'ya gelen tüm misafirlerin akın akın uğradığı yer yepyeni çehresiyle halkımızın hizmetindedir'

1 Nisan 2018 Pazar   11:18:35

Seyitgazili Çiftçiler Bir Araya Geldi

Seyitgazi’de çiftçiler ’Tarla Günleri’ etkinliği kapsamında bir araya geldi.

1 Nisan 2018 Pazar   11:18:07

Meram'a Örnek Cami

Konya Meram Belediyesi tarafından Dedekorkut Mahallesi Şehit Erol Olçok Parkı yanındaki butik caminin inşaatı hızla yükseliyor.

1 Nisan 2018 Pazar   11:18:06

İZSU'nun 'Yağmur Suyu Hattı' Çalışmaları Hız Kesmiyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, düşük kotta bulunan ve yağışlarda sıkıntıyı yaşayan Karabağlar’ın Vatan Mahallesine 4.4 kilometrelik yağmur suyu hattı ile 2 kilometrelik atık su kanalı döşüyor. Kanal suları ile yağmur sularını ayrı hatlarda toplayacak çalışmalar temmuzda bitecek.

1 Nisan 2018 Pazar   11:18:05

Akın Çorap Giresunspor Ligi İyi Yerde Bitirmek İstiyor

Kulüp asbaşkanı Kazancıoğlu: 'Bir iddiamız olmasa da ligde kalan beş maçı da kazanma adına sahaya çıkacağız. Alabildiğimiz kadar galibiyet elde ederek sezonu en iyi yerde tamamlamak istiyoruz'

1 Nisan 2018 Pazar   11:17:36

Tunca Nehri Yatağına Dönüyor

Taşkın nedeniyle çevreye yayılan su, debinin düşmesiyle nehir yatağına dönmeye başladı Ulaşımın sağlanamadığı Değirmenyeni köyü yolu da nehir suyunun çekilmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı.

1 Nisan 2018 Pazar   11:17:35

Otizmli Çocuklar Yaşama Eğitimle Tutunuyor

Otizmli çocuklar, futbol, bisiklet, paten gibi sportif faaliyetler ile ahşap yapımına kadar uzanan mesleki eğitimler sayesinde kendilerine yetebilecekleri bir geleceğin kapısını aralıyor Otizmli çocuğu olan aileler tarafından kurulan Otizm Vakfı, 8 dönüm üzerinde oluşturulan yaşam merkezinde sağladığı eğitimlerle yüzlerce çocuğa umut oldu Otizm Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Çayan: 'Günümüzde otizmin görülme sıklığı çok fazla. Maalesef salgın bir hastalık gibi artıyor. Şu anda her 68 çocuktan birinde otizm görülüyor'Yaşlandığımızda, hastalığımızda çocukları emin bir şekilde, gözümüz arkada kalmadan bunun için kurulacak merkezlere emanet edebilmeliyiz. Ailelerin en büyük beklentisi bu'Özel eğitimler devletin katkısıyla haftada 90 dakika alınabiliyor. Bunun dışında aile kendisi isterse özel öğretmenler tutuyor ama bu da çok ciddi maddi güç gerektiren bir şey. Bu desteğin artırılması gerekiyor'

1 Nisan 2018 Pazar   11:17:05

Alper Uçar-Alisa Agafonova Çifti Buza Veda Etti

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Gürbüz: 'İki sporcumuzun da eksikliğini hissedeceğiz'Bizden gelecek her teklife açıklar çünkü buraya borçları olduğunu düşünüyorlar ve kendilerine fırsat verilirse Türkiye'ye borçlarını ödemek istiyorlar'.

1 Nisan 2018 Pazar   11:16:34

Siirt'teki Terör Saldırısı

PKK'lı teröristlerin yol yapım çalışmasında emniyeti sağlayan güvenlik güçlerine yönelik saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Emre Dut, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.

1 Nisan 2018 Pazar   11:15:35

Vali Azizoğlu'ndan Kemertaş İçin Taziye Mesajı

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, tedavi gördüğü İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 80 yaşında hayatını kaybeden Erzurumlu sanatçı Mükerrem Kemertaş için bir taziye mesajı yayımladı.

1 Nisan 2018 Pazar   11:15:06

Araçları 'Yürüyen Ofis' Gibi Dizayn Ediyorlar

Çorum'da faaliyet gösteren oto tasarım şirketlerince modern teknoloji kullanılarak araçlar tuvaletinden banyosuna, mutfağından dinlenme bölümüne kadar yeniden dizayn ediliyor Masaj koltukları, oyun konsolu, çalışma ve yemek masası, uydu bağlantılı televizyon gibi eşyalar konularak araç sahiplerinin uzun ve yorucu seyahatleri keyfe dönüştürülüyor Modifiye üzerine çalışan bir firmanın genel müdürü Zorlu: 'İsteğe göre bir nevi yürüyen ofis veya ev gibi akla gelebilecek her şeyi araçlara yapıyoruz'.

1 Nisan 2018 Pazar   11:15:05

Selçuklu'da 'Yerel Buluşmalar'ın İlki Eğitimcilerle Yapıldı

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, ilçenin yönetiminde bulunan farklı meslek grupları ile kurum ve kuruluşların yer aldığı istişare toplantılarını ’Yerel Buluşmalar’ başlığı altında gerçekleştiriyor.

1 Nisan 2018 Pazar   11:14:36

9 Eylül Meydanı Çok Beğenildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yer altına tramvayın enerjisini sağlayacak trafoyu yerleştirdiği 9 Eylül Meydanı’nın üstünü de yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Renkli çalılar, gece ışıklandırmaları, ses ve su yansıtmalarıyla bambaşka görünüme kavuşan meydan, herkesin beğenisini kazandı.

1 Nisan 2018 Pazar   11:14:35

2 Şahsın Üzerinde Bonzai Ve Esrar Yakalandı

Adıyaman’da, jandarma ekiplerince durumundan şüphelenilen 2 şahsın üzerinde yapılan aramalarda bonzai ve esrar ele geçirildi.

1 Nisan 2018 Pazar   11:14:06

İsrail Askerleri 49 Filistinliyi Yaraladı

Filistin’de, Gazze sınırındaki gösterilerde İsrail askerlerinin kalabalığın üzerine ateş açması sonucu 49 kişi yaralandı.

1 Nisan 2018 Pazar   11:14:05

Kocaeli'den Kısa Kısa

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı okuma yazma seferberliği kapsamında okuma yazma kursuna katılanları evlerinde ziyaret etti.

1 Nisan 2018 Pazar   11:13:05

Sığınmacı Öğrencinin Türkiye Sevgisi

Ülkesindeki savaştan kaçıp ailesiyle Nevşehir'e gelen 10 yaşındaki Suriyeli Alhajomar, eğitim gördüğü okulda Türkiye ve Türk bayrağına sevgisiyle arkadaşlarının ve öğretmenlerinin takdirini topluyor Öğretmen Uzun:Vatan sevgisini sergilemek amacıyla yaptığımız etkinliklerde, ilk hazırlayıp getiren Suriyeli öğrencim oluyor. İstiklal Marşı'nı ezberleyin dediğimde tamamını ilk ezberleyen öğrencim oldu. Bu durum beni çok sevindiriyor. Onun, Türkiye sevgisi, bayrak sevgisi beni ve okuldaki diğer meslektaşlarımı çok duygulandırdı' Suriyeli öğrenci Alhajomar: 'Kendimi Türk gibi hissediyorum. Bayraktaki hilal dinimiz, yıldız Türkiye, rengi ise şehitlerimizin kanı'

1 Nisan 2018 Pazar   11:12:36

İşgalci İsrail 49 Filistinliyi Yaraladı

Filistin’de, Gazze sınırındaki gösterilerde İsrail askerlerinin kalabalığın üzerine ateş açması sonucu 49 kişi yaralandı.

1 Nisan 2018 Pazar   11:12:35

Afrinli Çocuğun İmdadına Türk Doktorları Yetişti

Terör örgütü YPG/PKK'nın ilçe dışına çıkışlarına izin vermemesi nedeniyle 2,5 yıldan bu yana tedavisi yapılamayan akciğer fonksiyonlarında bozulmalar olan Suriyeli çocuğun imdadına Türk doktorları koştu İlçenin terörden arındırılmasının ardından bölgeye götürülen Türk doktorlarının fark ettiği çocuk, Kilis'e getirilerek tedavi altına alındı Anne Ayşe Muhammed:Artık umudumu kesmiştim ki Türk askerleri ilçeye girdi ve bize doktorlar getirdiler'.

1 Nisan 2018 Pazar   11:12:06

Öğrencilerden Muhteşem Koreografi

Ankara’da yaklaşık 300 lise öğrencisi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla okul bahçesinde bedenleriyle ay-yıldız çizerek "Afrin" yazdı.

1 Nisan 2018 Pazar   11:12:05

KAYSO Başkanı Büyüksimitçi, 'Meclis Listemizde Ve Meslek Komitemizde Yüzde 50 Değişiklik Oldu'

Kayseri Sanayi Odası’nda yönetim ve meslek komitesi seçimi sabah saatlerinde başladı. Oyunu kullanan ve seçime tek aday olarak giren Mehmet Büyüksimitçi, "Meclis listemizde ve Meslek Komitemizde yüzde 50 değişiklik oldu" dedi.

1 Nisan 2018 Pazar   11:11:36

Korunmaya Muhtaç Çocukların ŞEFKAT YUVALARI - Dört Kız Sahibi Çift İki Kardeşe De Kucak Açtı

Çorum'da koruyucu aile olan Sevim ve Hüseyin Tatlı çifti, dört kız çocuklarından sonra iki erkek kardeşi de hayata hazırlamanın mutluluğunu yaşıyor Sevim Tatlı:Küçücük bir çocuğun yataktan kalkıp rüyasını size anlatması en güzel olay. Başım ağrıdığında yanıma gelip, 'Anne, sana bir şey olursa bize kim bakacak' diye korkularını dile getiriyorlar'

1 Nisan 2018 Pazar   11:11:35

 1  2  ...  39  40  41  ...  48  49