Haber Arşivi

Başkan Oğuz Ve Futbolculardan Taziye Ziyareti

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve Şarkışla Belediyespor futbolcuları, ilçeye bağlı Ortaköy'de 5 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıda yaşamını yitirenlerden Tarık, İbrahim ve Cennet Esen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

1 Nisan 2018 Pazar   11:44:35

İndirim 'tuzakları'na dikkat

Bazı mağazaların şişirilmiş fiyatlar üzerinden yaptıkları "sözde" indirimler ve bir malın fiyatını vitrine koyarak indirimin tüm ürünlerde yapılıyormuş gibi sunulması, esnaf ve tekstil sektörü temsilcilerinin tepkisini çekti.

1 Nisan 2018 Pazar   11:43:38

Otizmli Bireyler SOBE İle Hayata Karışıyor

Konya'da, Selçuklu Belediyesince hayata geçirilen Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi'nde (SOBE) otizmliler, yüzme, at biniciliği, resim, müzik, yaşam becerilerinin geliştirilmesi gibi faaliyetlerle sosyalleşirken, aileleri de bu merkezde bir araya gelerek birbirlerinin deneyimlerinden yararlanıyor Selçuklu Belediye Başkanı Altay: 'SOBE sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en büyük otizm merkezlerinden birisi' SOBE Müdürü Birer: 'Sağlıklı yaşamlarını spor faaliyetleriyle desteklemeyi hedefliyoruz. Yaşı kaç olursa olsun, tanısı ne zaman konulursa konulsun, biz her otizmli bireyde ufak da olsa bir ilerleme kaydedebileceğimizi düşünüyoruz'

1 Nisan 2018 Pazar   11:43:35

Faruk Yıldız Öğrencilerle Söyleşilerini Sürdürüyor

Öğrencilere kitap okumanın önemini anlatmaya devam eden Yazar Faruk Yıldız, “Kitap, bize insan olmanın nezaketini ve inceliğini kazandırır” dedi.

1 Nisan 2018 Pazar   11:43:05

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü Eğitimlerini Tamamladı

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, 2018 yılı üretim programının başlamasıyla birlikte iş güvenliği eğitimlerini ve üretim tatbikatlarını tamamladı.

1 Nisan 2018 Pazar   11:41:36

Erzurum Matbaa, Kırtasiye Ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Karaca'dan Rektör Çomaklı'ya Ziyaret

Erzurum Matbaa, Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca ve yönetimi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

1 Nisan 2018 Pazar   11:41:35

Iğdır'da Sağanak Yağış

Iğdır’ın Tuzluca İlçesinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

1 Nisan 2018 Pazar   11:41:06

Afrin'de Camiyi Terör Karargahına Çevirmişler

Terör örgütleri PKKPYDYPG’ye yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında kurtarılan köylerden Qota’da, teröristlerin camiyi karargaha çevirdiği ortaya çıktı. Uzun bir süre caminin değişik bölümlerinde kaldığı belirlenen teröristler, her tarafa terörist başı Abdullah Öcalan’ın resimlerini asmış.

1 Nisan 2018 Pazar   11:41:05

Ibrahimovic, ABD Kariyerine Çok İyi Başladı

Los Angeles Galaxy'deki ilk maçında iki gol atan Ibrahimovic: 'Taraftarlar Zlatan'ı istedi, ben de onlara Zlatan'ı verdim'.

1 Nisan 2018 Pazar   11:39:05

Gaziantep'te Tedbirsiz Yıkım Vatandaşların Canını Tehlikeye Atıyor

Gaziantep’te bir binada tedbir alınmadan yapılan yıkım çalışmaları, görenlerin yüreklerini ağzına getirdi.

1 Nisan 2018 Pazar   11:37:37

İzlemeye Dahi Gitmediği Tiyatro Sahnesinde 3 Ayda Başrol Oynadı

Hayatında hiç tiyatro izlemeye gitmeyen Çocuk Gelişimi öğrencisi Beyza Tokmak, arkadaşının ısrarı ile tanıştığı Pozitif Sahne isimli tiyatro grubunda 3 ayda başrol oyuncusu oldu.

1 Nisan 2018 Pazar   11:37:36

OSTİM'li Sanayiciler 'Nefes Kredisi'nden Memnun

ORSİAD Başkanı Yener: 'Binlerce işletmenin, Nefes Kredisi ile üretim, yatırım ve istihdama katkı sunacağına inanıyoruz'.

1 Nisan 2018 Pazar   11:37:35

'Yıldız Avcıları' Göreve Hazır

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle hazırlanan 'Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi'nin hayata geçmesine sayılı günler kaldı Projede görev alacak 81 ilden 432 şube müdürü, antrenör, öğretmen ve akademisyen Antalya'da eğitime tabi tutuldu Spor Genel Müdür Yardımcısı Altunsoy:'Amacımız, Türk sporunun artık bilimsel altyapıyla daha ileri seviyelere gelmesi, olimpiyatlarda alacağımız madalyanın kat kat artması'.

1 Nisan 2018 Pazar   11:37:06

Yüz Binlerce Tohum Takas Edildi

Seferihisar Belediyesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen “Yerel Tohumu Yaşatıyoruz” etkinliği Türkiye’nin dört bir yanından katılımla gerçekleşti. Para geçmeyen pazarda yüz binlerce yerli tohum birbirleriyle takas edildi. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer "Tohumun bankası topraktır" dedi.

1 Nisan 2018 Pazar   11:37:05

Doğanyurt'taki Selvi Ağacı İlgi Görüyor

Doğanyurt ilçesine bağlı Kayran köyündeki tarihi kesin olarak bilinmeyen selvi ağacı, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

1 Nisan 2018 Pazar   11:36:36

'Saray Sümbülü'ne Özel Koruma

Gelecek nesillere aktarılması için seralarda özel olarak yetiştirilen, Osmanlı döneminde saray bahçelerini de süsleyen Kahramanmaraş'ın sümbüllerinden, Topkapı Sarayı'nın yanı sıra kentteki cadde ve refüj süslemelerinde de yararlanılıyor Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Kabakcı: 'Bu sene 1,5 milyon sümbül, Topkapı Sarayı ile Kahramanmaraş'ın refüjlerine, parklarına, bahçelerine dikildi'.

1 Nisan 2018 Pazar   11:36:35

Havalandırma Boşluğuna Düşen Çocuk Ağır Yaralandı

Şanlıurfa'da gittiği düğünde oyun oynarken 10 metrelik havalandırma boşluğuna düşen çocuk ağır yaralandı.

1 Nisan 2018 Pazar   11:35:35

'Arkadaşlarım Bölgeyi Terör Unsurlarından Temizlemeye Yemin Etti'

TSK'nin Suriye'nin Afrin bölgesindeki Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Komando Uzman Çavuş İhsan Arslan, tedavisinin ardından iyileşme dönemini memleketi Aksaray'da geçiriyor Gazi Arslan:'Arkadaşlarım bölgeyi terör unsurlarından temizlemeye yemin etti. Vatanımızı ve milletimizi korumak için bu yolda herkes canını seve seve verecektir' 'Sağ kolumda kırıklar var, kalça kemiğim, sol bacağım kırık, elimde ve yüzümde yanıklar var ama hepsi vatan için feda olsun. Tekrar olsa yine kendimi feda ederim'

1 Nisan 2018 Pazar   11:35:05

Gazze'yi Enkazdan İnşa Edecek

Gazzeli inşaat mühendisi Majd Mashharawi, İsrail'in bombaladığı şehrini, yıkılan binaların molozlarından elde ettiği geri dönüşüm bloklarıyla yeniden inşa edecek Mashharawi'nin arkadaşı Rawan Abdulatif ile geliştirdiği 'GreenCake' adlı geri dönüşüm blokları, sıradan çimento bloklarından yüzde 50 daha hafif ve daha ucuza mal oluyor İnşaat Mühendisi Mashharawi:Meslektaşlarım başta beni bu çalışmaların içinde kabul etmediler, hatta beni şantiyelerde fazlalık gibi gördüler ama ben asla hayalimden vazgeçmedim' 'Gazze'de İsrail saldırısı altında yaşayan kurbanlarız. Bu proje bana, geleceğimizi onaracağımıza, halkımızın daha iyi bir yaşama kavuşacağına dair umut veriyor'

1 Nisan 2018 Pazar   11:34:35

Edremit Belediyesi'nden İranlılara Ücretsiz Tekne Turu

Van merkez Edremit Belediyesi şehrin tanıtımı amacıyla İranlılara yönelik ücretsiz tekne turu düzenlerken İranlılarda, tur öncesi ve sonrası canlı müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak doyasıya eğlendiler.

1 Nisan 2018 Pazar   11:34:05

ATO Başkanı Baran Açıklaması ''ATO'nun Beş Yıldızlı Hizmet Kalitesi Tescillendi''

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ’’ATO’nun beş yıldızlı hizmet kalitesi tescillendi’’ dedi.

1 Nisan 2018 Pazar   11:33:38

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı İnce Tuzluca Belediyesini Ziyaret Etti

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce Tuzluca Belediyesini ziyaret ederek, İlçe Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu’dan brifing alarak incelemelerde bulundu.

1 Nisan 2018 Pazar   11:33:36

Uyuşturucu Taciri Polisten Kaçamadı

Antalya’nın Alanya ilçesinde polisin yaptığı operasyonda uyuşturucu ticareti yapan 1 kişi yakalandı.

1 Nisan 2018 Pazar   11:33:36

Sivasspor, Dünya Tiyatro Günü'nü Kutladı

Demir Grup Sivasspor futbol akademisi sporcuları ve teknik ekip Sivas Devlet Tiyatrosu’nda Curth Flatow’un yazdığı, Selçuk Sazak’ın yönettiği ’Kendime Kıyamam’ adlı oyunu izlediler.

1 Nisan 2018 Pazar   11:33:05

Sinop'ta 'Bir Varmış Bir Yokmuş' Oyunu Sahnelendi

Sinop'ta, "Bir Varmış Bir Yokmuş" adlı iki perdelik komedi oyunu sahnelendi.

1 Nisan 2018 Pazar   11:32:35

 1  2  ...  37  38  39  ...  48  49