Haber Arşivi
Emet'i 1 Yılda 85 Bin Yerli Ve Yabancı Turist Ziyaret Etti
Kütahya’nın Emet ilçesini 85 bin yerli ve yabancı turist ziyaret ettiği bildirildi.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:21:07TFF 3. Lig
TFF 3. Lig 2. Grup Takımlarından Diyarbekirspor, Muğlaspor’u sahasında 1-0 mağlup etti. Seyrantepe Spor Tesislerinde oynanan ve ilk yarısı golsüz berabere sonuçlanan karşılaşmanın ikinci bölümünde Diyarbekirspor sonuca gitti.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:20:39Bozdoğan'da Silvikültür Tatbikatı Yapıldı
Muğla Orman Bölge Müdürlüğü 2018 yılı ‘Silvikültür Eğitim Programı’ kapsamındaki tatbikatını Bozdoğan Kemer Barajı Ormanlarında gerçekleştirdi.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:20:38Rusya, İsrail'in Saldırıları Nedeniyle 'Ciddi Kaygı' Duyuyor
Rusya Dışişleri Bakanlığı: 'Suriye'deki durumun daha da karmaşık hale gelmemesi için tüm taraflara itidal çağrısı yapıyoruz'.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:20:37AK Partili Sorgun Açıklaması 'Ekonomik, Siyasal Ve Sosyal Alanda Birçok Çalışmayı Hep Birlikte Yürütüyoruz'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, “Bir taraftan terörle, terör örgütleriyle, terör yapılanmalarıyla ve onların arkasındaki ağa babalarıyla mücadele ederken, bir taraftan da içeride ekonomik, siyasal ve sosyal alanda birçok çalışmayı hep birlikte yürütüyoruz” dedi.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:20:08Bartın'da Minibüs Evin Duvarına Çarptı Açıklaması 17 Yaralı
Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde, minibüsün evin duvarına çarpması sonucu 17 kişi yaralandı.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:20:07Yattara, Trabzon Yarı Maratonu İçin Kamera Karşısında
Trabzonspor'un eski oyuncusu İbrahim Yattara, 'Şehit Eren İçin Koşuyoruz' sloganıyla düzenlenecek Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu için hazırlanan tanıtım filminde rol aldı.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:20:06Lise Öğrencilerinden Mehmetçiklere Moral Ziyareti
Kütahya Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Mutanlığı’na moral ziyaretinde bulundular.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:19:38Türk Sağlık Sen'den Mehmetçiğe Destek
Türk Sağlık Sen Van Şubesi başkan ve üyeleri, gönüllü olarak Afrin’deki operasyona katılmak için dilekçe verdi.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:19:37Sınırda Askeri Helikopter Düştü
Suriye’nin Hatay sınırında bir askeri helikopter düştü. Yaralı askerler Kırkhan Devlet Hastanesine getirildi.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:19:36Özgür-Der'den Zeytin Dalı Harekatı'na Destek
Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği (Özgür-Der) Sivas Temsilciliği yaptığı açıklamayla Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:19:08Başkan Gümrükçüoğlu Akçaabatlı Esnaflar İle Buluştu
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabatlı esnaflar ile bir araya geldi. Olimpiyat Parkında gerçekleştirilen programda Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetimi ile Akçaabatlı esnaflar hazır bulundu. Trabzon’da sürdürülen çalışmalar hakkında bilgilendiren Akçaabatlı hemşehrilerini bilgilendiren Gümrükçüoğlu, Trabzon genelinde yüksek bütçeli dev işler yaptıklarına dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tüm kamu kurumlarının Trabzon’da büyük işlere imza attığını ifade eden Gümrükçüoğlu, “Hedefimiz bu kadim şehri dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmektedir. Bunun için altyapıdan üst yapıya kadar her alanda ciddi işler yapıyoruz. Akçaabat, şehir merkezinden sonra Trabzon’umuzun en büyük ilçesidir. 4 yılda sadece Fen İşleri Dairemiz ve TİSKİ Genel Müdürlüğümüzce Akçaabat’ta tamamlanan ve yapım çalışmalarına devam edilen yol ve altyapı yatırımlarının toplam maliyeti 135 milyon TL’yi aşmıştır. Bunların dışında Bunun dışında yine Akçaabat için 2018 yatırım programına aldığımız veya projelerini hazırlamakta olduğumuz içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarımızın tahmini toplam maliyeti de 42 milyon TL’nin üzerindedir. Bu yatırımlarda Akçaabat’ımızda en kısa sürede sahaya tatbik edilecektir. Yine yol seferberliğimize bu yılda her ilçemizde olduğu gibi Akçaabat’ımızda da devam edeceğiz” diye konuştu.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:19:07Türk Kızılayından İdlib'deki Sığınmacılara Yardım Eli
Kızılay, İdlib ilinin Türkiye sınırındaki Atme bölgesinde yer alan sığınmacı kampına yardım ulaştırdı Türk Kızılayı Genel Müdürü Yardımcısı Küçük: 'Kızılay olarak yedinci yılını tamamlayacak Suriye krizinde nerdeyse tüm sınır kapılarımızdan 40 binin üzerinde tırla her türlü insani yardım malzemesini sevk ettik'.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:18:06Recep Konuk Açıklaması 'Mirasımız, Güçlü Bir Türkiye Olmalı'
AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, “Hedefimiz, çekingen değil etkin, söz dinleyen değil sözü dinlenen bir Türkiye’dir” dedi.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:17:37AK Parti Kepez Teşkilatı Şehit Ailelerini Ağırladı
AK Parti Kepez Belde binasında geleneksel hale getirilerek düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bu ay şehit aileleri ve yakınları ağırlandı.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:17:36Emekli Özel Harekatçılardan Afrin'deki Mehmetçiğe Destek
Antalya’da emekli özel harekatçılar, ‘Zeytin Dalı Harekatı’ için her türlü göreve hazır olduklarını belirterek Mehmetçiğe destek verdi.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:17:06Elazığ'da Kazada Şehit Olan Polis İçin Tören
Şehit polis memuru Seven'in naaşı, törenin ardından memleketi Afyonkarahisar'a gönderildi.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:16:364. Üsküdar Kitap Fuarı Açıldı
TBMM Başkanı Kahraman: 'Kitap arkadaştır, dosttur. Bir söz var, 'Okumayan insan 20 yaşında da olsa yaşlanmıştır. Okuyan, 80 yaşında da olsa gençtir.' Okumayı, okuma fiilini bırakmamak lazım' 'Evi yapıyoruz, taşınıyoruz. Bir yeri seçiyoruz. Burada bir kitaplık lazım. Gelen giden baksın ve desin ki 'Kitaplar var.' Kaç santimetre? Kaç cilt kitap sığar? Mobilya kitabı olmaz. Okunacak. Kitap mahzun bırakılmayacak' 'İttihat ve Terakki denen bela bizi perişan etti. Koca bir cihan devletini yok etti' '15 Temmuz'a gelene kadar 16 darbe teşebbüsü, darbe, gizli ve açık bir şekilde vardı. 17'ncisini 15 Temmuz'da yaşadık. Yine Türkiye ileriye doğru gidiyor. Kesmek istediler ama kesemediler, kesemeyecekler'
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:16:06THY Euroleague'de 22. Haftanın MVP'si Jan Vesely
THY Euroleague’in 22. haftasında ‘En değerli oyuncu’ (MVP) ödülünü Fenerbahçe Doğuş’un Çek basketbolcusu Jan Vesely kazandı.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:15:36Elazığspor 1 Attı 3 Aldı
Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında Elazığspor, sahasında ağırladığı Denizlispor’u 1-0 mağlup etti.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:14:08Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan STK'larla İlgili Önemli Açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sivil toplum kuruluşları (STK) ile ilgili yeni bir düzenleme yapılacağını belirterek, "Bunlar yeni bir düzenleme ile yeni bir şekil alacak. Bu STK’lara oturanlar ilanihaye burada artık kalamayacak" dedi.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:14:07Boluspor Evinde Çok Rahat
Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında Boluspor, sahasında karşılaştığı Grandmedical Manisaspor’u 3-0 mağlup etti.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:14:07DEDAŞ'tan Çiftçilere Borç Uyarısı
Mardin'de elektrik borcunu ödemeyen çiftçilerin, elektriklerinin kesileceği uyarısı yapıldı.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:13:36Batman'da İş Yeri Yangını
Batman’da tablo satan bir iş yeri çıkan yangında küle döndü.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:10:08Erzincanlı Bebek Müziksiz Duramıyor
Erzincan’da Müslüm Gürses şarkıları çalmadan mamasını yemeyen bir bebek, müzik kesilince de aniden ağlamaya başlıyor.
10 Şubat 2018 Cumartesi 15:10:07