Haber Arşivi

Anneler Günü'ne Şehit Oğlunun Kabrini Ziyaret Ederek Başladı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde 21 Nisan'da terör örgütünce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Davut Dayalı'nın annesi, oğlunun mezarını ziyaret etti.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:35:32

Sürü Sahiplerine Aşı Uyarısı

Ladik Ziraat Odası Başkanı İmdat Demir, yayla göçlerinin başlamasına az bir süre kaldığını hatırlatarak, sürü sahiplerine hayvanların aşılarını yaptırmaları uyarısında bulundu.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:35:31

Lüks Araçta 14.5 Kilo Eroin Geçirildi

Bolu’da, D-100 karayolu üzerinde durdurulan lüks bir araçta Narkotik köpeği ’Sezar’ ile yapılan aramada 14 kilo 500 gram eroin ele geçirildi.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:35:01

Quaresma ve Adriano Çin'e gidiyor iddiası

Beşiktaş'ta yönetimin, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma için 8 milyon euro, Brezilyalı Adriano içinse 7 milyon euro bonservis bedeli konusunda Çin ekipleriyle prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:34:53

5 Engelli Çocuğuna Bebek Gibi Bakıyor

Siirt'te zihinsel ve bedensel engelli 5 çocuğuna özen ve sevgiyle bakan Hanife Tuz, bir ay önce kaybettiği engelli oğlunun acısını yaşıyor Tuz:Acımı anlatmaya kelimeler yetersiz kalır' 'Büyük oğlum Ömer, açlıktan veya susuzluktan ölse bile hiçbir şey konuşamıyor, sadece dişlerini sıkıyor. Çocuklarımın 'Anne' diye seslenememesi beni çok üzüyor'

14 Mayıs 2017 Pazar   11:34:31

Bisikletiyle 15 Bin Kilometrelik Yolculuğa Çıkan İspanyol Bilecik'te Mola Verdi

Bisikletiyle İspanya’dan yola çıkarak 15 bin kilometrelik yolculuğun ardından Vietnam’a varacak olan Alejandro Perez Bilecik’in Söğüt ilçesinde mola verdi.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:34:02

Sahipsiz Köpekler İçin Aşevi, Misafirhane Ve Yetimhane Açtı

İstanbul'da yaşayan hayvansever iş adamı, kurduğu aşevi, misafirhane ve yetimhane ile sokak hayvanlarına yardım eli uzattı İş adamı Hekim: 'Aşevinde pişirdiğimiz yaklaşık 150 kova yemeği Gebze ve Şile arasında dağıtıyoruz. İki aracımız var. Bunu reklam için yapmıyoruz. Dışarıdan hiçbir şekilde yardım almıyoruz. Her şeyi kendi bütçemizden karşılıyoruz'

14 Mayıs 2017 Pazar   11:33:31

Akçakale Belediyesi Ceylanlı Sokaklarını Kilit Parkeyle Örüyor

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi, ilçe merkezindeki Ceylanlı Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:32:32

Savaşta Kaybettiği Evlatlarının Acısını Torunlarıyla Dindiriyor

Suriye'deki iç savaşta bir oğlu ve damadını kaybeden, hapishanedeki 2 oğlundan da haber alamayan Suriyeli kadın, torunları sayesinde hayata tutunmaya çalışıyor Eşini de yıllar önce kaybeden Türkmen Kurtoğlan: '6 çocuğumdan sadece biri yanımda kaldı. O da dul kalan kızım. Biri savaşta öldü, ikisi hapishanede yıllardır haber alamıyorum. Diğerlerinin de her biri bir yerde. Şu an torunlarım için yaşıyorum'

14 Mayıs 2017 Pazar   11:32:31

Tramvay'da Sinyalizasyon Çalışmaları Sürüyor

Kocaeli Büyükşehir tarafından hayata geçirilecek olan tramvay projesi kapsamında sinyalizasyon çalışmaları devam ediyor.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:32:01

Gaziantep 'Mutfağın Oskarı'na Göz Dikti

Dünyanın sayılı mutfakları arasında gösterilen ve UNESCO tarafından gastronomi dalında 'Yaratıcı Şehirler Ağı'na dahil edilen Gaziantep, eşsiz lezzetteki yemeklerini tanıtacağı kaliteli mekanlarla, restoran dünyasının oskarı olarak adlandırılan 'Michelin Yıldızı'na ulaşmayı hedefliyor Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu hedef doğrultusunda kentin gurme turizminden hak ettiği payı alması için son dönemde birbirinden güzel mekanları hizmete açıyor Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin:Mutfak Sanatları Merkezi, hem Gaziantep mutfağının inceliklerinin anlatıldığı, sertifika programlarının düzenlendiği hem de yemeklerin sunulduğu, tadıldığı bir merkez olsun istedik'.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:31:02

Minibüste Can Pazarı Açıklaması 7 Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde aşırı hız yaptığı iddia edilen yolcu minibüsü kaza yaptı. Kazada 7 kişi yaralandı.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:31:01

Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Annelere Özel Program

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Anneler Günü dolayısıyla özel olarak hazırladığı ‘Anne, iki can hece’ isimli şiir ve müzik dinletisi izleyicilerini ağlattı. Öğrencilerin kostüm ve performansları ile büyük beğeni kazandığı programın son kısmında şehit anası ile şehit askerin birbirlerine gönderdikleri mektupları canlandıran öğrenciler salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:30:02

Ulaşımpark'tan Sürücülere Ödüllü Motivasyon

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark AŞ otobüs şoförlerini işlerine motive etmek için ödüllendiriyor.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:30:01

Otizmli Üçüzlerin Fedakar Annesi

Samsun'un Terme ilçesinde yaşayan Züleyha Çalışkan, birçok insanın kolayca baş edemeyeceği zor bir annelik deneyimi ile karşı karşıya Otizmli 7 yaşındaki üçüzlerinin bakımını büyük özveriyle gerçekleştiren Çalışkan:Sabır ve sevgi isteyen bir süreç. Kimse otizmli çocukları dışlamasın. Onlara hor gözle bakmasınlar, sevgi ile baksınlar'

14 Mayıs 2017 Pazar   11:29:32

İzmit'te Jiletler Geri Dönüşüme

İzmit Belediyesi’nin başlattığı proje kapsamında geri dönüşüme berberlerden jilet katkısı yapılacak.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:29:31

Şırnaklı Şehit Annesine Anneler Günü'nde Anlamlı Ziyaret

Şırnak'ta geçen yıl PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Bayram Tatar'ın annesi Meryem Tatar, AK Parti İl Kadın Kolları tarafından 'yılın annesi' seçildi İl Kadın Kolları üyelerinin evinde ziyaret ettiği anne Tatar: 'Oğlum bana karşı çok saygılı ve efendiydi. Bir dediğimi iki etmez, bana ev işlerinde yardım ederdi. Onu hiç unutamıyorum, hep gözümün önünde' İl Kadın Kolları Başkanı Atan: 'Şehit annesi Meryem anamız çok dirayetli, sabırlı bir kişiliğe sahip. Bu nedenle biz teşkilat olarak kendisini Anneler Günü'nde yılın annesi seçtik'

14 Mayıs 2017 Pazar   11:29:01

'Arnavutluk'tan Son FETÖ'cü Temizlenene Kadar Takipçisi Olacağız'

Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Bayraktar: 'FETÖ takiyede, iyi niyet sömürüsünde, komploda ve sahtekarlıkta uzman. Arnavutluk’ta da uzmanlıklarını konuşturuyorlar. Sorsanız hiçbirinin FETÖ ile alakası yok ve tamamen masumlar, eğitimden başka şey bilmiyorlar. Biz de bu kötü huylu hücrelerin peşindeyiz. Arnavutluk'tan son FETÖ’cü temizlenene kadar takipçisi olacağız' 'Önümüzdeki dönemdeki öncelikli hedefimiz Maarif Vakfımızın Arnavutluk’ta eğitim faaliyetlerine bir an önce başlaması ve FETÖ’nün ülkedeki belkemiği olan okulların kırılmasıdır' 'Maarif Vakfımız en kısa zamanda eğitim kalitesiyle, güvenilirliğiyle öne çıkacak ama kar amacı gütmeyecek gerçek Türk okulları açacak. İlkemiz eğitimde kalite olacak. Ülkemizin her imkanını seferber edeceğiz' 'Yasama, yürütme ve yargının tüm önemli isimlerine gerekli tüm bilgileri ilettik ve Arnavutluk’un, ülkemize açık bir şekilde tehdit teşkil eden FETÖ uzantılarından arındırılmasını beklediğimizi vurguladık. Ülkemizde Arnavutluk’a tehdit teşkil eden bir terör yapılanması olsa biz buna karşı bir dakika tereddüt etmeyiz'

14 Mayıs 2017 Pazar   11:28:33

Kimyasal Saldırı Mağduru Türkmen Muhammed Yardım Bekliyor

Terör örgütü DEAŞ'ın kimyasal silah saldırısı sonucu yaralanan 9 yaşındaki Türkmen Muhammed, yaşam mücadelesi veriyor.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:28:32

Eczacıbaşı Dördüncü Bitirdi

2017 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda üçüncülük maçına çıkan Eczacıbaşı VitrA, İsviçre’nin Volero Zürih ekibine 3-2 mağlup olarak turnuvayı dördüncü sırada tamamladı. 2015’te Zürih’te, 2016’da ise Manila’da Dünya Kulüpler Şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA, üst üste 3. kez katıldığı turnuvada bu kez 4. oldu. Eczacıbaşı VitrA, grup maçlarında 3-0 kaybettiği Volero Zürih’e, bu kez 3-2 mağlup oldu.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:28:31

Sebze Meyve İhracatı THY İle 'Uçacak'

Yaş meyve sebze ihracatçıları ile Turkish Cargo arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından hava kargoyla ihracat kirazla başlayacak THY Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özen: 'İhracatçıyı destekleyecek fiyatı ön plana çıkardığımız için bu yıl meyve sebze ihracatında ciddi bir atılım yapacağız' TİM Yönetim Kurulu Üyesi Seyyar: 'Kiraz ile başlayıp, domates, biber, üzüm ve narenciye ile devam edecek bir süreç. Şu an küçük gibi görünen bu çalışma, önümüzdeki yıllarda dev bir kargo operasyonuna dönüşecek'

14 Mayıs 2017 Pazar   11:26:31

Slikon Mağduru Hemşireden Haber Var

Adana’da kendisini doktor olarak tanıtan kadın kuaförüne dudak silikonu yaptırdıktan sonra dudaklarını kaybetme korkusu yaşayan hemşire Merve Keleş, sosyal paylaşım sitesinden ameliyat olduğunu ve iyileşmeye başladığını açıkladı.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:26:02

Anneler Gününde Tek İsteği Engelli Oğlunun İş Bulması

Eskişehir’de yaşayan ve 21 yaşındaki otizmli çocuğuna bakan anne Hasibe Tuna, Anneler Günü’nde en büyük isteğinin oğlunun sigortalı bir iş bulup geleceğinin kurtulması olduğunu söyledi.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:25:31

Ticaret, Ankara Ticaret Odası'nda Konuşuluyor

’Ticaret, Ankara Ticaret Odası’nda konuşulur’ sloganıyla iç ve dış ticareti geliştirmeye yönelik çalışmalar yürüten Ankara Ticaret Odası (ATO), ekonomik ve finansal yaptırımların kaldırılmasının ardından ilgi odağı haline gelen İran’daki yatırım, ticaret ve iş birliği imkanlarını masaya yatırıyor.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:25:03

Başkan Gürkan Anneler Gününü Kutladı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anneler Gününü kutlayarak, "Annelerimizin bizlere duyduğu sevgiye layık birer evlat almanın gerekliliklerini yerine getirmeliyiz" dedi.

14 Mayıs 2017 Pazar   11:25:02

 1  2  ...  39  40  41  ...  50  51