Haber Arşivi

Kazadan 33 Gün Sonra Tedavi Gördüğü Hastanede Öldü

Ergani'de 33 gün önce trafik kazasında yaralanan Kadir Ata (19), yaşamını yitirdi.

25 Kasım 2017 Cumartesi   16:04:52

TEM'de 8 Araç Birbirine Girdi, 10 Kilometrelik Araç Kuyruğu Oluştu

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde 8 aracın karıştığı zincirleme kaza sonrasında TEM Otoyolu’nda 10 kilometre araç kuyruğu oluştu.

25 Kasım 2017 Cumartesi   16:03:53

Hentbol Açıklaması Erkekler Süper Lig

SELKA Eskişehir Hentbol: 29 Antalyaspor: 27.

25 Kasım 2017 Cumartesi   16:03:52

'Türkiye Büyümede Dünya Birincisi Olacak'

Ekonomi Bakanı Zeybekci:Türkiye'yi yakalayamayacaklar. Türkiye'nin büyüme rakamlarını tahmin bile edemeyecekler. 11 Aralık günü kulağınız televizyonlarda olsun. Türkiye'nin büyüme rakamları açıklanacak. Dünya birincisi olacak, buradan söylüyorum sizin huzurunuzda' 'Eskiden mert düşman vardı, şimdi namert düşman var. Dost kılığında, başka şekillerde karşınıza çıkıp her türlü politik, ekonomik oyunlarını oynuyorlar. Ama elhamdülillah hepsiyle baş ettik'

25 Kasım 2017 Cumartesi   16:03:51

Türkiye'de 223. Tabiat Parkının Derik'te İlan Edilmesi Sevinçle Karşılandı

Türkiye’nin 223. Tabiat Parkı’nın Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun imzasıyla Mardin’in Derik ilçesinde ilan edilmesi kentte sevinçle karşılandı.

25 Kasım 2017 Cumartesi   16:03:22

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak Trabzon'da (1)

Albayrak: 'Bütün 80 milyonu kucaklayacak ve bu ülkenin bekasını tehdit eden tüm bu sorunları ve tuzakları ifşa edecek bir dille 80 milyonu birleştirecek bir siyaset yapmak zorundayız. Çünkü bunu bizden başka gören, anlayan ve bu siyasetin hayati siyaset olduğunun farkında olan maalesef kimse yok, başka kadro yok' 'Gizli kameraların altında tırlara yükleyip teröristleri arka kapıdan kaçırıyorlar. Ne için kaçırıyorlar acaba? Rakka'da DEAŞ'a operasyon. Nasıl operasyon ya? Adamları gizli kapaklı kaçırıp sonra yarın bir gün Türkiye'de, Avrupa'da başka bir isimle bize karşı, masum insanlara karşı yeni bir eylem hazırlığı yapmak için mi kaçırıyorsunuz? Neyi destekliyorsunuz? Neyin pazarlığı bu? Bu oyunu görüyoruz değil mi?'

25 Kasım 2017 Cumartesi   16:03:21

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu

Biber salçasının içinde esrar ele geçirildi.

25 Kasım 2017 Cumartesi   16:02:54

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Mısır'daki Terör Saldırısına Kınama

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Mısır’ın Ariş kentinde cuma namazı esnasında bir camiye düzenlenen terör saldırısına ilişkin, "Allah’ın evinde ibadet eden masum insanların hayatını hedef alacak kadar gözü dönmüş ve insanlığını kaybetmiş canileri şiddetle tel’in ediyorum" dedi.

25 Kasım 2017 Cumartesi   16:02:53

Siverek, Rahat Ve Konforlu Ulaşıma Kavuşuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek ilçesinde halk otobüsü uygulaması başlattı. İlçede hizmet veren 51 minibüs, halk otobüsüyle değiştirilerek vatandaşlara hizmet verecek.

25 Kasım 2017 Cumartesi   16:02:52

Muvazzaf Astsubay Adaylarının Mezuniyet Töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (1) '1909 yılında astsubay okullarının ilk nüvesi olan küçük zabit mekteplerinin açılmasına karar verildiğinde yedi bölgede faaliyet gösterilmesi kararlaştırılmıştı. Bu bölgeler İstanbul, Konya, Selanik, Erzincan, Halep, Bağdat ve Yemen. Dikkat ederseniz sadece bir asır öncesinden bahsediyor olmamıza rağmen bu yedi bölgenin dördünün bugünkü sınırlarımızın dışında kaldığını görürsünüz. Şimdi biz bu tarihi hakikatleri bilmezsek Suriye politikamızı, Irak politikamızı, Balkanlar, Kafkaslar, Orta Asya politikamızı nasıl oluşturabiliriz? Bu coğrafyaların hiçbiri bizim için yerlerden bir yer değildir, hepsi de canımızdan bir parçadır. İnsan vücudunun hangi organı zarar gördüğünde tepki göstermeden durabilir?' 'Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal'in ifadesiyle Misakı Milli'yi bir kenara atabilir misiniz? Soruyorum sizlere, orada bizim şehitlerimizin kanı var, canı var öyleyse bizim de hem aklımız hem ruhumuz var. Bunu unutmayalım. Daha dün bu astsubay okulumuzun bir benzerini kurmaya çalıştığımız yerler harap olurken, orada yaşayan kardeşlerimiz zulüm görürken, biz onlara nasıl sırtımızı dönüp kendi işimize bakabiliriz' 'Biz her fırsatta binlerce yıla sari medeniyet birikimimize, devlet geleneğimize ve kültürümüze atıfta bulunarak maziden atiye bir köprü kurmaya çalışıyoruz. Geçmişini bilmeyenin, geleceğini göremeyeceği inancıyla ecdadımıza, tarihimize, kültürümüze sahip çıkıyoruz'

25 Kasım 2017 Cumartesi   16:00:22

Kırıkkale'de Damızlık Koç Dağıtımı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce Hayvancılığı Geliştirme Projesi kapsamında 100 yetiştiriciye 100 damızlık koç dağıtıldı.

25 Kasım 2017 Cumartesi   16:00:21

Öğretmenlerden '24 Kasım' Klibi

Kahramanmaraş'ta öğretmenler, hem 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlamak hem de yaşadıkları ilçeyi tanıtmak için çeşitli mekanlarda seslendirdikleri 'Mektebin Bacaları' şarkısına klip çekti.

25 Kasım 2017 Cumartesi   15:59:21

Geri Manevra Yaparken Torununu Ezdi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir çocuk, dedesinin kullandığı tırın altında kalarak hayatını kaybetti.

25 Kasım 2017 Cumartesi   15:58:51

Emniyet Genel Müdürü Altınok, Baba Ocağında Kütüphane Açılışına Katıldı

Emniyet Genel Müdürü Selami Altunok, Erzurum’da baba ocağında Z kütüphanesi açılışına katıldı

25 Kasım 2017 Cumartesi   15:56:22

Bakan Zeybekci, Büyüme Rakamlarını Açıkladı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kredi değerlendirme kuruluşlarının Türkiye ile ilgili bugüne kadar birçok tahminde bulunmasına rağmen hiçbirini tutturamadığını belirterek, “Aylardır her açıklamalarını düzeltmek zorunda kaldı. Bugün bir daha söylüyorum, Aralık ayında büyüme oranında dünyanın bir numarası olacağız” dedi.

25 Kasım 2017 Cumartesi   15:55:53

Öz Açıklaması 'Kadına Şiddete Karşı Buradayım'

Adıyaman Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Kadına şiddete karşı buradayım” dedi.

25 Kasım 2017 Cumartesi   15:55:52

Başbakan Binali Yıldırım, Irak Başbakanı Haydar El Ebadi'yle Telefonda Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, Irak Başbakanı Haydar El Ebadi’yle bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede başta DEAŞ ve PKK ile olmak üzere terörle mücadelede Irak ile yakın işbirliğine verilen önem vurgulandı.

25 Kasım 2017 Cumartesi   15:55:22

'Ortadoğu'ya Girenler Ortadoğu'nun Labirentleri İçinde Kaybolurlar'

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş:“Biz bölge halkları olarak bu anlamda birliği ve bütünlüğü sağlamak zorundayız. Bu amaçla da Sayın Trump’ın yansıyan sözleri gerçekten bir durum değerlendirmesi, hele bir özeleştiri manasındaysa fevkalade değerli ve önemli bir adımdır. YPG’ye bundan sonra silah yardımlarının yapılmayacağı şeklindeki bir görüşün dile getirilmiş olması da önemli bir irade beyanıdır”“Biz senelerdir bunu söylüyoruz. Maalesef burada ABD’nin milli menfaatlerine hiçbir şekilde katkı sunmayacak olan bir işgal sürecinin sonunda ABD’nin bunu görmüş olmasını takdir ederiz. Doğru bir şey görmüşler. Birçok yanlış yaptıklarını kendileri de görüyorlar artık”“Ortadoğuda vekalet savaşlarını yürütmek kolay gibi görünebilir. Davulun sesi uzaktan hoş gelir ama vekalet savaşlarının içine girdiğiniz zaman yani ‘Filan örgüt benim işime yarar, destek olayım, benim birtakım çıkarlarıma yardımcı olur’ derseniz bir müddet sonra sizin şu an yanınızda olan örgüt döner, size zarar vermeye başlar”

25 Kasım 2017 Cumartesi   15:53:53

MHP'li Akçay'dan Davutoğlu Ve Arınç'a Eleştiri

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın "Asla ve kata biz MHP’lileşmeyeceğiz" sözlerini eleştirdi.

25 Kasım 2017 Cumartesi   15:53:52

Başbakan Yıldırım, Irak Başbakanı İbadi İle Telefonda Görüştü

Görüşmede, başta DEAŞ ve PKK ile olmak üzere terörle mücadelede Irak ile yakın iş birliğine verilen önem vurgulanırken, üst düzey diyalog ve temasların yoğun şekilde sürdürülmesi hususunda mutabık kalındı.

25 Kasım 2017 Cumartesi   15:52:51

Keçiören'de Cumhuriyet Kulesi İçin Halk Oylaması

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Cumhuriyet Kulesi’nin yıkılıp yıkılmaması konusunda hem halk oylaması hem de anket çalışması yaptıklarını belirterek, "Biz 8 yıldır yıkmak isteseydik çoktan yıkmıştık. Halkın tercihi bizim tercihimiz olacak. Pazartesi günü rapor çıkacak. Şirket gerçekleştiriyor, hem anket raporlarını hem oylamanın sonucunu pazartesi gününe bize yetiştireceğini söyledi" dedi.

25 Kasım 2017 Cumartesi   15:52:22

Temizlik İşçilerinden Kadınlara 'Kalpli' Mesaj

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan temizlik işçileri ’25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ dolayısyla kadınlara yapraklardan oluşturdukları kalp ile mesaj verip kadına yönelik şiddeti protesto ettiler.

25 Kasım 2017 Cumartesi   15:51:52

Pakistan'daki Operasyon Konusunda Ordudan Tavsiye

Ordu Komutanı General Kamar Cavid Bacva, Başbakan Abbasi'ye operasyon konusunda tavsiyede bulundu Haber kanallarının operasyonu yayınlanmaları engellendi, Pakistan hükümeti, İslamabad ve Rawalpindi'de Facebook, Twitter ve Youtube'u kapattı.

25 Kasım 2017 Cumartesi   15:51:21

Fakıbaba: Üç sene sonra biz artık et ithal etmeyeceğiz

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Ben gerçekten hayvanın ithal edilmesine karşı bir kardeşinizim ama vatandaşlarımızın et yemesi gerekiyor. Bu ithalatın geçici olduğunu bilmenizi istiyorum. Üç sene sonra biz artık et ithal etmeyeceğiz" dedi.

25 Kasım 2017 Cumartesi   15:50:21

'9. İstanbul Edebiyat Festivali'nin Tanıtımı Yapıldı

İBB Kültür Daire Başkanı Şen: 'Festivalin ilkini yaptığımızda 'Seneye yapılabilecek mi?' tedirginliği vardı. Buradaki herkesin el birliğiyle bugün 9.'sunu yapıyoruz' 'Sinema ve tiyatromuzun edebiyattan ve edepten uzaklaştığını görüyoruz. Sinema ve edebiyat ilişkisi, bu festival vesilesiyle ilk defa bu çapta gündeme geliyor' Festival Koordinatörü Bıyıklı: 'Edebiyatın aracı kalem, sinemanın aracı kamera. Edebiyat yazıyı, sinema görselliği kullanıyor ama beslendikleri coğrafya aynı' ''Festival Özel Ödülü' Semih Kaplanoğlu ve İhsan Kabil'e, 'Vefa Ödülü' ise Ömer Lütfi Mete adına oğlu Ali Buhara Mete'ye verilecek'

25 Kasım 2017 Cumartesi   15:49:51

 1  2  ...  18  19  20  ...  50  51