Haber Arşivi

Köylüler Tepedeki Müzeye Otobüsle Ulaştırılacak

Bayburt'ta sanatı büyük şehirlerden kırsaldaki yerleşim yerlerine taşımak amacıyla kurulan Baksı Müzesi'ne, çevredeki köylerde yaşayan vatandaşlar otobüsle taşınacak Müzenin kurucusu Prof. Dr. Koçan:Baksı, kültürü yaşatan, onu geleceğe uzatabilecek kökleri teşvik eden, destekleyen bir kültür projesidir. Bir otobüs edinerek belli ringler oluşturacağız. Buraya dağ köylerinden izleyici getirip götüreceğiz'

14 Eylül 2016 Çarşamba   13:08:42

'Böyle Ayrıldığım İçin Üzgünüm'

Kasımpaşa ile yolları ayrılan teknik direktör Çalımbay:'Başakşehir maçından sonra beni çağırdılar ve 'yolları ayırabiliriz' dediler. Ben de hiç düşünmeden kabul ettim. Aynı yönetim bir gün sonra görevime devam etmemi istedi, kesinlikle kabul etmedim' 'Bizim onurumuz, kişiliğimiz var. Düşüncemiz farklı olsaydı, sezon başında çok isteyen takımlar oldu, hiçbirine 'evet' demedim. Böyle ayrıldığım için üzgünüm' 'Eğer biraz zaman verilseydi bu takım tüm olumsuzluklara rağmen çok iyi olacaktı. Sadece sakin olup, zaman vermeleri gerekiyordu'

14 Eylül 2016 Çarşamba   13:08:12

Erdoğan'dan Şehit Ailesine Taziye Telgrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de şehit düşen polis memuru Sarıtaş'ın ailesine başsağlığı telgrafı gönderdi.

14 Eylül 2016 Çarşamba   13:05:13

Kurban Etlerini Terbiye Etmenin En Kısa Yolu

Rixos Thermal Eskişehir Oteli Şef Aşcısı Alper Takmak kurbanlık etlerinin sadece 3 dakikada hazırlanan terbiye yöntemi ile daha lezzetli olacağını söyledi.

14 Eylül 2016 Çarşamba   13:04:43

Gaziantepsporlu Taraftarların Projesine Siyasilerden Destek

Gaziantepsporlu taraftarların dünyada bir ilke imza atarak, takımın formalarındaki göğüs reklamına bir destek de siyasilerden geldi.

14 Eylül 2016 Çarşamba   13:04:42

Batuhan Yaşar Açıklaması 'Sinyal İstihbarat Merkezi PKK'ya Ölümcül Darbeleri Nasıl İndirdi?'

İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber Televizyonu Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Türkiye Gazetesi’ndeki köşesinde MİT’e bağlı Sinyal İstihbarat Merkezi’nin (SİB) biranda neden hedefe alındığı ve kara propagandanın amacının ne olduğu konularına açıklık getirdi.

14 Eylül 2016 Çarşamba   13:04:12

İsrail Yerleşim Birimlerinin Güvenliğini Artırıyor

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman'ın Yahudi yerleşim birimlerinin güvenliği için 29 milyon dolarlık bütçeyi onayladığı bildirildi.

14 Eylül 2016 Çarşamba   13:03:42

Başkan Yemenici, Esnafın Bayramını Kutladı

Kurban Bayramı’nın 3’üncü günü çarşı esnafını ziyaret eden Akçakoca Belediyesi Başkanı Cüneyt Yemenici, tüm dükkanlara uğrayarak esnafın bayramını kutladı.

14 Eylül 2016 Çarşamba   13:02:43

Van'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Van'daki siyasi parti temsilcileri, terör örgütü PKK mensuplarınca Kurban Bayramı'nın ilk günü gerçekleştirilen ve 53 kişinin yaralandığı saldırıyı lanetledi AK Parti İl Başkanı Soğanda:Van, birlik ve beraberliğini muhafaza ediyor. Onlara oy veren, yanında olduklarını söyleyen insanlar bile, bugün onlara lanet yağdırıyor' HÜDA PAR İl Başkanı Sayğın: 'Terör örgütü PKK, Kürt halkını cezalandırmaktadır. Darbe karşıtı gösterilere katılan Kürt halkına gözdağı vermek ve sindirmek istemektedir'

14 Eylül 2016 Çarşamba   13:02:42

Taşçı'dan Minik Ömer Halis Demir'e Ziyaret

15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin kahramanlarından Astsubay Ömer Halisdemir’in şehit olmasının ardından bir ay sonra Samsun’da dünyaya gelen bebeğe Ömer Halis Demir adı verildi. Bebeği ve ailesini ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Türk milleti bir ölür bin dirilir derken biz tam olarak bunu kast ediyoruz” dedi.

14 Eylül 2016 Çarşamba   13:02:14

Şanlıurfa'da 10 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Şanlıurfa’da jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 10 bin 480 paket kaçak sigara ele geçirildi.

14 Eylül 2016 Çarşamba   13:02:13

Uzmanlardan Sağlıklı Beslenme Uyarısı

Beslenme ve Diyet Uzmanı Duygu Bilgin, fazla tüketilen her lokmanın, beden ve ruh sağlığınıza zarar vereceğini söyledi.

14 Eylül 2016 Çarşamba   13:02:12

Eskişehir'de Araçları Çekilen Turistler Tepki Gösterdi

Kurban Bayramı dolayısıyla Eskişehir’e gezmek için gelen yerli turistlerin araçlarının bir bölümünün hatalı park nedeniyle polis ekipleri tarafından çekilmesi tepkiye neden oldu.

14 Eylül 2016 Çarşamba   13:01:47

Kocasinan Belediyesinden Bayram Hizmeti

Kocasinan Belediyesi tarafından hazırlanan kurban kesim noktalarının, vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmelerini sağladığı bildirildi.

14 Eylül 2016 Çarşamba   12:59:12

Özel Halk Otobüsüne Böyle Kurşun Yağdırmış

İstanbul Sancaktepe’de özel halk otobüsüne yol verme meselesi yüzünden yapılan silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

14 Eylül 2016 Çarşamba   12:58:12

Çanakkale'de 91 Yabancı Uyruklu Yakalandı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalışan 91 yabancı uyruklu yakalandı.

14 Eylül 2016 Çarşamba   12:57:42

FETÖ/PDY'den Gözaltına Alınan Avukatlardan 7'Si Tutuklandı

Antalya’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında yaklaşık bir hafta önce gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 16 avukattan 7’si tutuklandı, 2’si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

14 Eylül 2016 Çarşamba   12:55:44

Elektronik Seslerle Bıldırcınları Kandıran Avcılara Ceza

Sakarya’da av sezonunun açılmasıyla birlikte Av Koruma Kontrol ekipleri denetlemelerine başladı. Elektronik seslerler bıldırcınları kandıran ve belgesiz olan avcılara da ceza kesildi.

14 Eylül 2016 Çarşamba   12:55:43

UEFA'nın Yeni Patronu Açıklaması Aleksander Ceferin

Yunanistan’nın Atina şehrinde düzenlenen 12. Olağanüstü UEFA Kongresi’nde yapılan başkanlık seçiminde Slovenya Futbol Federasyonu Başkanı Aleksander Ceferin UEFA’nın yeni başkanı oldu.

14 Eylül 2016 Çarşamba   12:55:42

'Maklube Yeme Toplantılarıyla' Liselilere Tuzak

Konya'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasında bir dönem eleman kazandırmadan da sorumlu olan sözde 'bölge imamlarından' şüpheli F.G, lise öğrencilerinin örgüte ısındırılması için çeşitli bahanelerle nasıl kandırıldığını anlattı F.G: 'Dershanelere davet ettiğim öğrencilere çeşitli aktiviteler yaptırmam, ikramlarda bulunmam için cemaatte 'fon' olarak bilinen paradan ihtiyacım olan kadar miktar verilirdi. Çeşitli aktivitelerle bu öğrencileri cemaat adına kazanmaya çalışıyordum' 'Bu öğrencilere daha önce bize öğretildiği gibi 'cemaate ait evlerde size ücretsiz ders veririm', 'gitmek istediğiniz üniversiteler için tercih zamanında sizlere rehberlik yaparım', 'boş vakitlerimizde bilgisayar oyunları oynar, halı saha maçları yaparız', 'birlikte maklube yeriz' gibi vaatlerde bulunarak cemaate ait evlere gelmesini sağlıyordum'

14 Eylül 2016 Çarşamba   12:55:14

Madagaskar'daki Müslümanlara Kurban Yardımı

Diversity Farklılık Derneği, Afrika'nın ada ülkesi Madagaskar'ın bazı bölgelerindeki Müslümanlara Türkiye'den gönderilen kurban yardımlarını dağıttı.

14 Eylül 2016 Çarşamba   12:55:13

Kuşadası'nda Bayram Eğlencesi

Kurban Bayramı tatilinde Kuşadası’nda konaklama turizminde yüzde 90’ı aşan doluluk oranı yakalanması, en çok eğlence sektörüne yaradı. Bayramın ilk iki günü Kuşadası’nın gözde eğlence mekanları dolup taştı.

14 Eylül 2016 Çarşamba   12:55:12

'Fırat Kalkanı' Dosta Güven, Düşmana Korku Veriyor

Fırat Kalkanı Harekatı, bölgeyi terör örgütlerinden temizlerken, uzun süredir sığınmacı konumundaki sivil halkın güvenle ülkesine dönmesine zemin hazırladı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin:(Koalisyon) Halep'te bunu yapmaya başladıklarında yer yerinden oynuyor, taş üstünde taş kalmıyor. Mehmetçik sivil ve canlı konusunda ağacından, çiçek ve böceğine kadar koruyan bir operasyon yapıyor, kimsenin burnu kanamadan güvenli bir bölge oluşturuyor' HKÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdurmaz: 'Yaklaşık 10 günde Cerablus nüfusu 78 katına çıkabiliyorsa demek ki operasyon sırasında sivillere yönelik en ufak kötü muamele veya zaiyat söz konusu değil' İHH İnsani Yardım Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Atalay:Eğer Türkiye, yanlış işler yapmış olsaydı Cerablus, gerçek sahibi olan halkına kavuşamaz, insanlar orayı cazibe merkezi gibi görmezdi'

14 Eylül 2016 Çarşamba   12:54:42

Michelin Türkiye Genel Müdürlüğüne Montana Atandı

Michelin Türkiye Genel Müdürlüğü ve Binek ve Hafif Ticari Araç Lastikleri Ticari Direktörlüğü görevine daha önce grup bünyesinde çeşitli faaliyetler üstlenen Manuel Montana getirildi.

14 Eylül 2016 Çarşamba   12:51:42

Giresun'da Palamut Fiyatı 3 Liraya Düştü

Piraziz Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Arslan:'Bugün Giresun'da balıkçı tezgah ve manavlarında palamut balığının tanesi 3 liradan satılıyor'.

14 Eylül 2016 Çarşamba   12:50:42

 1  2  ...  19  20  21  ...  31  32