Haber Arşivi

AB Bakanı Ve Başmüzakereci Çelik Açıklaması (2)

'Bu Fetullahçı Terör Örgütü'nü, devletin bütün kılcal damarlarından kazıyacağız. Pensilvanya'daki terörist başını getireceğiz ve yargılayacağız' 'Bütün siyasi partilere teşekkür ediyoruz. Bu muhteşem demokrasi direnişine el verdiler, güç verdiler, kuvvet verdiler. Türkiye'nin zor zamanda nasıl bir ve bütün olduğunu gösterdiler' 'Şunu unutmasınlar; biz hiçbir namlunun önünde eğilmeyiz, hiçbir tankın önünde geri adım atmayız, hiçbir F16'nın bombasından kaçmayız. Biz sadece Cenabı Allah'ın önünde, rükuda eğiliriz ve sadece bu milletin talimatını dinleriz' 'YAŞ'tan önce, Kanun Hükmünde Kararnameler ile bu FETÖ'cü teröristlerin hepsi ordudan temizlendi. Bundan sonra da mücadele edeceğiz' 'Şerefli silahlı kuvvetler, bunlarla asla karıştırılmamalıdır. Bunlar asker üniforması giymiş katillerdir. Bunlar o üniformaya, TSK'nın parçası olmaya, Mehmetçik sıfatına layık değiller'

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:56:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması (3)

'Biz milletimize aşkımızı hizmetimizle zaten verdik. Bu hizmeti veren bir iktidara, 14 yıllık hizmet ehli bir yönetime karşı böyle bir şeyin yapılabileceğine hiç ihtimal vermiyorduk. Ama ne yazık ki bunlar haince, alçakça bunu yaptılar. Şimdi de bunun bedelini tabii ki ödeyecekler' 'Bunların hedefi 'Önce lideri bir giderelim, onun işini bir bitirelim onu halledelim', hallettikten sonra da hedef zaten millet. Asıl hedef millet. Milletle beraber asıl hedef ne? Türkiye Cumhuriyeti devletini ele geçirmek. Çünkü devletin tüm kurumlarına bunlar yerleşmişler. Ondan sonra işleri kolay. Bunlar idam da yaparlar, insan da keserler, sallandırırlar, her şeyi yaparlar. Bunların faili meçhulleri çok' 'Bunun PKK'dan farkı yok, PKK'dan daha öte. Onlarla da müşterek hareketleri var. PYD ile müşterek hareketleri de var, bunlar DAİŞ'le de müşterek hareket içindeler. Bundan sonra hedef, bu ülkeyi işgal. Bunu görmemiz lazım' 'Buna gönül veren vatandaşlarım varsa kendilerini check etsinler. Gazete ilanlarıyla, vesaireleriyle bu iş çözülmez. 'Yeni anladık', vesaire, çözülmez. Artık anlamamak için hiçbir sebep kusura bakmasınlar kalmamıştır. Gerekçesi bu işin yoktur. Bundan sonra yargı, emniyet, silahlı kuvvetlerimiz, hepsi ellerinden ne geliyorsa yapacaklardır'

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:54:00

AB Bakanı Ve Başmüzakereci Çelik Açıklaması 'Üikeyi Sapık Din Adamları Yönetemez'

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Pelsilvanya’daki sapık din adamını getirip yargılayacaklarını belirterek, "Ülkenin sahibi sizsiniz, ülkeyi sapık din adamları yönetemez" dedi.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:52:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması (2)

'(Kamuda açığa almalar) Bu nereye varırsa varsın, sonuna kadar gideceğiz. 'Bu çok oldu, doğru mu?' Bunun bedelini, bunun hesabını kusura bakmasınlar kimseye verecek halimiz yok' '34 yıl öncesine kadar bu süreci biz hep iyi niyetle takip ettik, bu iyi niyetimizin de kurbanı olduk ve bunun bedelini ödüyoruz' 'Bu süreç içerisinde maalesef bir gerçeği tespit ettik ki burada ciddi bir istihbarat zafiyeti var, bu istihbarat zafiyeti olmamış olsa bu saate kadar bu olmaz. Çünkü bir darbede bir saatin, iki saatin çok çok önemi var' 'Pensilvanya'daki yalan makinası orada çalışıyor, yalan söylemeye devam ediyor. Onlara hala gönül vermiş olan vatandaşlarıma sesleniyorum, hala mı bunun peşinden gideceksiniz, hala mı bunlarla beraber hareket edeceksiniz, daha neyi görmeniz gerekiyor, daha görecek bir şeyler mi lazım size? Belgeleriyle, bilgileriyle her şey ortada'

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:51:00

Arda Perdeyi Attı, Barselona Kazandı

Uluslararası Şampiyonlar Kupası Kuzey Grubu maçında Barcelona, Celtic’i 3-1 mağlup etti. Barcelona’da açılış golünü milli futbolcu Arda Turan yaptı.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:41:30

Rize'de Demokrasi Nöbeti Sürüyor…

Rize’de ki demokrasi nöbetinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, fetoşist terör örgütüne Türkiye’yi dar edeceklerini söyledi.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:37:01

FETO'cu İş Adamları Tutuklandı

Balıkesir’de FETÖ ile bağlantısı olduğu iddiası ile gözaltına alınan 19 iş adamı tutuklandı.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:37:00

'Milli Savunma Üniversitesi Kurulacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TSK’da düzenlemelere gidileceğini söyleyerek, "Milli Savunma Üniversitesi kurulacak. Bunun altında, kara, deniz, hava harp okulu olacak. Burada okuyanların hepsi lisans. Lisansüstü kurmaylık yerine geçmiş olacak" dedi.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:32:00

Ardahan Emniyetinde Darbe Operasyonu Açıklaması 29 Gözaltı

Ardahan Emniyet Müdürlüğünde görevli 2’si 3’üncü sınıf Emniyet Müdürü, 3 emniyet amiri, 3 komiser, 6 komiser yardımcısı ve 15 polis gözaltına alındı.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:31:01

Yüzlerce Doktor Beyaz Önlükleriyle Demokrasi Nöbetinde

Fatih Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı 7 hastanenin mevcut kadrosunda bulunan yüzlerce doktor, 15 Temmuz darbe girişimini protesto etti.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:31:00

Demokrasi Nöbeti Semazen Gösterisi İle Devam Etti

Kilis’te demokrasi nöbeti 16. gününde sürerken, Semazen gösterisi yapıldı..

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:30:31

Pist 15 Gün Sonra Açıldı

Diyarbakır’da 15 Temmuz darbe girişimine 8. Ana Jet Üssü’nden 6 uçağın destek vermesi nedeniyle uçuşlara kapatılan pist, akşam saatlerinde Lice ilçesinde 4 askerin yaralandığı saldırı ve çatışmanın ardından başlatılan operasyona hava desteği vermek amacıyla açıldı. Pistten kalkan savaş uçaklarının teröristlerin kaçış güzergahlarını bombaladığı öğrenildi.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:30:30

Bakan Eroğlu, 15 Temmuz Gecesi Yaşadıkalrını Anlattı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, darbecilerin kızı ve damadı yanı sıra kendi evine de geldiklerini belirterek, o gece yaşadıklarını anlattı.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:29:00

Trabzonspor Hazırlık Maçını 2-0 Kazandı

Macaristan kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Avusturya 4. Lig takımlarından Gerasdorf’u 6-1 mağlup eden Trabzonspor, Macaristan 3. Lig ekiplerinden ETO FC Györ kulübünü Yusuf Erdoğan attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:27:31

Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

'Darbeye karşı çıkan aziz milletimizdir. Millet buna karşı durdu. Yoksa Türkiye'yi, Suriye'ye çevireceklerdi. Milletin feraseti Türkiye'yi Suriye olmaktan kurtardı. Türkiye bütün kurumlarıyla ayaktadır'

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:27:30

Aslan, Manchester'a Diş Geçiremedi

Galatasaray, ilk yarıyı önde kapattığı hazırlık maçında Manchester United’a 5-2 mağlup oldu.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:26:00

Belediyeler Ankara'da Yarıştı

Belediyeler Atletizm Yarışmaları Ankara'da tamamlandı Kadınlarda Ümraniye Belediyesi, erkeklerde ise İçel Büyükşehir Belediyesi birincilik kupasını elde etti.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:13:01

Arda Perdeyi Açtı, Barcelona 3 Golle Kazandı

Uluslararası Şampiyonlar Kupası Kuzey Grubu maçında Barcelona, Celtic’i 3-1 mağlup etti. Barcelona’da açılış golünü milli futbolcu Arda Turan yaptı.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:11:01

Sivas'ta FETÖ'ye Karşı Vatandaşların Demokrasi Nöbeti Sürüyor

Sivas’ta, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından vatandaşların demokrasi nöbeti sürüyor.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:11:00

AB Bakanı Ve Başmüzakereci Çelik Açıklaması (1)

'Bu ülkenin sahibi sizsiniz, bu meydandan çok söyledim bunu. Bu ülkeyi bir arzınlık yönetemez. Bu ülkeyi siyasi bir oligarşi yönetemez. Bu ülkeyi ekonomik ayrıcaklı bir sınıf yönetemez ama bir şeyi söylemeyi unutmuşum. Bu ülkeyi sapık din adamları da yönetemez' 'Cumhurbaşkanımızı öldürmeye gittiler. Ellerindeki silahları bu millet onlara, düşmana karşı kullansınlar diye verdi' 'Her şeyi hesap etmişler, hepimizi öldürecekler, yönetime el koyacaklar, televizyonlardan kendi diktatörlüklerini yayınlayacaklar, sonra o sapık din adamını Türkiye'ye getirip Türkiye'yi onunla yönetecekler. Ancak bunlar ruhunu şeytana sattığı için, bu milletin evladı olmadığı için bir şeyi hesap edemediler. Sizi ve gücünüzü hesap edemediler' 'Bu millet senden yana değilse sen bu milleti mağlup edemezsin. Bu milletin iktidara getirdiklerini sen götüremezsin. Türkiye eskisi gibi değil, artık siyasetçiler eskisi gibi şapkasını alıp kaçmıyor. Hepimiz görevimizin başındayız, yüreğiniz yetiyorsa gelin alın bizi'

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:07:31

Erzurum'da 500 Metre Uzunluktaki Bayrakla 'Bayrak Yürüyüşü' Düzenlendi

Erzurum Büyükşehir Belediyesince düzenlenen organizasyonla meşaleler eşliğinde 500 metre uzunluğundaki bayrakla “Bayrak yürüyüşü” düzenlendi.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:07:30

Ruslar Da Demokrasi Nöbetinde

Antalya'da yaşayan Ruslar, FETÖ'nün darbe girişimine karşı demokrasi nöbetine katıldı Antalya Rus ve Kültür Sanat Derneği Başkanı Balcı: 'Demokrasi için biz de meydanlardayız'.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:05:30

Lice'de Yaralı Sayısı 4'E Yükseldi

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde 2 askerin yaralandığı saldırının ardından çıkan çatışmada, 2 asker daha yaralandı.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:01:35

İstanbulluların Demokrasi Nöbeti Sürüyor

İstanbulluların Taksim Meydanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinin önü ve Saraçhane’deki İBB binası önü olmak üzere birçok meydanda "Demokrasi nöbeti" devam ediyor.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   23:01:35

Demokrasi nöbetleri ne zaman bitecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, demokrasi nöbetinin 7 Ağustos pazar günü Yenikapı'da taçlandıralacağını söyledi.

30 Temmuz 2016 Cumartesi   22:57:00

 1  2  ...  39  40