Haber Arşivi

Mardin Valiliğinden 'Bombalı Saldırı' Açıklaması

Mardin Valiliği, Ömerli İlçe Jandarma Komutanlığına bombalı araçla yapılan saldırıda 1 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 5 vatandaş ve 11 askeri personel ve ailesinin yaralandığını açıkladı.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:58:59

Çaturoğlu Bakan Özlü'yü Makamında Ziyaret Etti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı Islah OSB, Alaplı, Ereğli ve Çaycuma OSB’ler, Alaplı Dereağzı Mahmuzlarının uzatılması, Filyos Endüstri Bölgesi, Filyos ve Ereğli Bozhane Limanları ile ilgili önemli gelişmelerin kaydedildiğini belirtti.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:58:58

Acılı Aile Kanlı Yolu Trafiğe Kapattı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde evinin önünde trafik kazası geçirerek ölen minik yelkenci Ada Uz’un ailesi çocuklarını defnettikten sonra yolu trafiğe kapattı.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:57:29

Uluslararası Hukukçular Topluluğu Açıklaması

'Mir Kasım Ali, intikam üzerine bükülmüş bir rejim tarafından, baskıca ve siyasal gücün konsolidasyon ettiği bir zalim hükümet tarafından verilen idam kararıyla karşı karşıyadır' 'Bangladeş hükümetine çağrı yapıyoruz, aslen suç işleyenleri tutuklayın ve mahkemeye verin. Demokrasiyi yeniden getirin ve hukuki bir devlet restore edin'

23 Haziran 2016 Perşembe   23:57:28

MÜSİAD Ankara'nın Geleneksel İftar Programı

Ekonomi Bakanı Zeybekci: 'MÜSİAD, Türkiye'nin uyanışının, geçmişte defalarca önü kesilen mahir girişimci insanımızın ve ülkemizin önünü açma hikayesidir' MÜSİAD Genel Başkanı Olpak:Küresel ekonomideki durgunluk sürerken, Türkiye'nin yüzde 4,8 büyümesi oldukça önemliydi. Biz de bundan sonrasının da daha iyi olması için çalışıyoruz'

23 Haziran 2016 Perşembe   23:55:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanaat Önderleriyle İftarda Buluştu

Erdoğan: (1) 'Etnik köken istismarı yapanları da inanç istismarı yapanları da dış güçler adına taşeronluk yapanları da Allah ıslah etsin, hepsine de Rabbim hak yolunu göstersin diyorum. Şu mübarek günlerde kan döken, can alan, insanların hayatını zindana çeviren hiç kimsenin bu milletle, bu topraklarla, bu ülkeyle en küçük bir bağı, en küçük bir ilişkisi olamaz. Aynı şekilde hemen yanı başımızdaki Suriye'de ramazan ayında kan akıtan, katliamlar gerçekleştirenler yalnızca Müslümanların değil, top yekun insanlığın düşmanıdır' 'Kim der ki 'Bu coğrafyada sömürgecilik izi vardır', vallahi yalan söylüyorlar, kim der ki 'Bu coğrafyada asimilasyon işareti vardır', vallahi iftira ediyordur, kim der ki 'Bu coğrafyada ötekileştirme, ikinci sınıf insan veya vatandaş muamelesi yapma ayıbı vardır', vallahi bühtandır'

23 Haziran 2016 Perşembe   23:53:59

Erdoğan'dan Ahmet Baş'a Tebrik Telgrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sayıştay Başkanlığı’na seçilen Ahmet Baş’a tebrik telgrafı gönderdi.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:53:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sayıştay Başkanlığına Seçilen Ahmet Baş'a Tebrik Telgrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sayıştay Başkanlığı’na seçilen Ahmet Baş’a tebrik telgrafı gönderdi.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:52:28

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Açıklaması (1)

'(SSK'daki) Denetimlerde şöyle bir cümle; 'Yapılan şu yolsuzlukta Kemal Kılıçdaroğlu'nun kusuru vardır' veya 'Şu yolsuzluğu Kemal Kılıçdaroğlu kapatmıştır' veya 'Şu yolsuzluğu görmezlikten gelmiştir' diye bir cümle çıkarın, siyaseti bırakırım. Böyle bir cümleyi yıllar yılı aradılar ama hiç bulamadılar.' 'Siyaseti hiç düşünmemiştim aslında. Siyasetin içinde olmak değil ama siyasete ilgim vardı. Aktif siyaset Deniz Bey'in teklifi ile aklıma düştü. SGK Genel Müdürlüğünden emekli olduktan 1,5 yıl sonra teklif geldi'

23 Haziran 2016 Perşembe   23:48:28

New York Borsası Yükselişle Kapandı

New York borsası, petrol fiyatlarındaki artış ve ABD'de işsizlik maaşına başvuruların azalmasıyla günü yükselişle tamamladı.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:47:59

Plaj Voleybolu Açıklaması CEV Kıtalararası Kupa Finalleri

Milli sporcular Murat Giginoğlu ve Volkan Göğtepe çeyrek finale çıktı.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:47:58

Akçakoca Belediyesinden İftar Programı

Akçakoca Belediyesi, mahallelere iftar programı kapsamında Yalı mahallesi merkez cami karşısında iftar programı düzenledi.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:45:58

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş Van'da İftar Programına Katıldı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Van’da İpekyolu Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:43:29

Acılı Anne Baba Çocuklarının Öldüğü Yolu Trafiğe Kapadı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde evinin önünde trafik kazası geçirerek ölen minik yelkenci Ada Uz’un ailesi çocuklarını defnettikten sonra yolu trafiğe kapattı.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:43:28

Cizre'de Terör Mağduru Aileler Kardeşlik İftarında Buluştu

Şırnak Cizre’de terör mağduru aileler Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası’nın (Eğitim-Bir Sen) tertiplediği ’kardeşlik İftarı’ programında bir araya geldi.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:42:58

Erdoğan'ın Gündeminde Teröre Destek Verenler Vardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Artık terör örgütüne ve uzantılarına karşı topyekun bir mücadele yürütüyoruz. Elinde silahı olan karşısında güvenlik güçlerimizi bulacak. Silahı ile can alanın arkasında duran siyasetçi, belediye başkanı, STK mensubu karşısında idari birimlerimizi, savcılarımızı, hakimlerimizi bulacak" dedi.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:41:58

Valis Tutulmaz'dan Valilik Çalışanlarına İftar

Siirt Valisi Tutulmaz, valilik çalışanlarına iftar verdi.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:40:29

Kitabiyat Merkezinde Kitap Müzayedesi

Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Koçer: 'Biz Eyüp Belediyesi olarak Eyüp'ün kültür ve sanatın merkezi olmasını istiyoruz ve bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız' Müzayede münadisi Şencan: 'Kitapseverler, bu akşam daha çok Osmanlı Türkçesiyle yazılmış tarihi eserleri, hatla ilgili kitapları tercih etti'.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:37:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanaat Önderleri İle İftarda Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftar yemeğinde bir araya geldiği Doğu ve Güneydoğu’dan gelen kanaat önderlerinden terörün ve destekçilerinin gerçek yüzünü bölge halkına ve yırt dışındaki irtibatlı oldukları kişi ve kurum temsilcilerine anlatmalarını istedi. Dokunulmazlıklarla ilgili düzenleme sonrasında teröre destek verenlerle ilgili harekete geçildiğini kaydeden Erdoğan, belediyelerle ilgili düzenlemenin Meclis kapanmadan hayata geçirileceğini söyledi.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:37:28

Sanayici İş Kadınları Ve İş Adamları Konfederasyonu STK Temsilcileri İle İftarda Bir Araya Geldi

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, “Uluslararası toplum dünyada adil ve kalıcı bir barış ortamı istiyorsa, dünyadaki bütün devlet ve milletlerin sevgi, saygı, hoşgörü, barış içinde adil, eşit ve huzurlu yaşaması için yayılmacı, işgalci, zulme dayalı haksız politikalara, terör ve şiddet uygulamalarının her türlüsüne dur demeli, bunu yapanlara ve destekleyenlere karşı gerekli yaptırımları acilen uygulamalıdır” dedi.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:36:58

Sultangazi'de Ramazan Çoşkusu Devam Ediyor

Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayında farklı coğrafyada yaşayan Müslüman ülkeleri Sultangazi’de konuk etmeye devam ediyor.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:36:28

'Balkanlarda İslam Ve Miadı Dolmayan Umut' Kitabı Tanıtım Paneli Yapıldı

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, “Bugün çok değerli bilim insanlarının desteği ile ortaya çıkan ‘Balkanlarda İslam Miadı Dolamayan Umut’ adlı eser İslam’ın Balkanlar’daki serüvenin daha iyi anlamamızı sağlarken, kültür hayatımıza bir halka daha eklenmektedir” dedi.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:33:58

Hendek'te Tayini Çıkan Hakim Ve Savcılara Veda Yemeği

Hendek Adliyesinde görev yapan hakim ve savcıların yeni görev yerlerine tayin olması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:33:29

Başbakan Yıldırım Askerlerle İftar Yaptı

Başbakan Binali Yıldırım askerlerle iftar yaptı.

23 Haziran 2016 Perşembe   23:33:28

Yayıncılar İftarda Buluştu

BasYayBir Yönetim Kurulu Başkanı Üstün: 'Sektörümüz 3 milyar dolar civarında. 2008'de 800 milyon dolardı. Bunu hep birlikte başardık'

23 Haziran 2016 Perşembe   23:29:58

 1  2  ...  77  78