Ayşe Nine'den Başkan Türel'e Teşekkür

Kaş ilçesine bağlı Gömbe Mahallesi'nin Sinekçi mevkisinde yaşayan 105 yaşındaki Ayşe Güzeloğlu, verdiği hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti.

Ayşe Nine'den Başkan Türel'e Teşekkür
Ayşe Güzeloğlu, bazı açılışlara katılmak üzere Kaş'a gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile bir araya geldi. Güzeloğlu, Türel'in boynuna sarılarak teşekkür etti.

Başkan Menderes Türel'e torununun torununu gördüğünü anlatan 8 çocuk, 77 torun sahibi Ayşe Nine, "Bu yolları yapan seni gördüm. Allah seni evlatlarına bağışlasın. Ben 100 yıldır ilk defa bir belediye başkanı gördüm. O da buraya, ayağımıza kadar geldi. Senin de ayağına taş değmesin. Antalya sana kurban olsun" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de Ayşe Güzeloğlu'nun elini öperek, "Allah sana da ömür versin ninem. Hep sizlerin duasını almak için çalışıyoruz" diye konuştu.

Güzeloğlu ve Sinekçi sakinleriyle sohbet eden Türel, bu yatırımların asıl mimarının kendilerini görevlendiren Antalyalılar olduğunu söyledi. Gömbe ve Sinekçi'ye yapılan yatırımları anlatan Menderes Türel, Gömbe'nin 30 kilometrelik kanalizasyon projesinin imzalandığını, projenin 14 milyon liraya mal olacağını bildirdi. Türel, ilk kazmanın kasım ayında vurulacağını kaydetti.

Kaynak: AA