Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün Özeti


Kritik görüşme sonrası masa başında açıklamalar

Paris - Kritik görüşme gerçekleşti. İklim Değişikliği Zirvesi kapsamında Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Barack Obama, yaklaşık 1 saat süren bir görüşme yaptı.



HSYK’dan 17 hakim savcıya inceleme

Ankara - Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 3. Dairesi, bir kısmı daha önce Adana Adliyesi’nde görev yapan 17 hakim ve savcı hakkında, "paralel yapının amaçları doğrultusunda hareket ettikleri" gerekçesi ile inceleme başlattı.



Hedefinde yine devleti suçlayan Demirtaş vardı

Ankara - Başbakan Davutoğlu, HDP lideri Selahattin Demirtaş’ın Tahir Elçi’yi polis kurşununun öldürdüğü iddiasına ilişkin, "Sayın Demirtaş’ın herhangi bir şekilde söyleyecek sözü varsa olay yerini incelemeye giden ekiplere, baro temsilcilerine ateş açan o hainlere, alçaklara dönük konuşmalı" dedi.



Hasan Pulur son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul -Duayen gazeteci Hasan Pulur, İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı.



Diyarbakır’dan kahreden haber: 6 çocuk öldü

Diyarbakır - Kulp ilçesindeki bir yatılı Kur’an kursunda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında 6 çocuk hayatını kaybetti, 3 öğrenci de yaralandı.



Halk otobüsü şoförüne dayak kamerada

İstanbul - Halk otobüsü şoförü, trafikte tartıştığı sürücünün saldırısına uğradı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.



Akrepleri kıtlıktan çıkmış gibi mideye indirdi

Bangkok - Bu görüntüleri mideniz kaldırmayabilir, zira bu menü sadece akrep kızartmasından oluşuyor.

Kaynak: İHA