Savcı Sayan: Toplanan paralar nerede?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir TV kanalına sahip olabilmesi için CHP'lilerden para toplanırken, toplanan bu paraların nereye gittiği merak konusu oldu.

Savcı Sayan: Toplanan paralar nerede?
Savcı Sayan: Toplanan paralar nerede?
CHP'deki KAYIP para krizine bir tepki de CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan'dan geldi. Sayan, CHP'nin içinde bulunduğu durumla ilgili savcıları göreve çağırdı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Dinamit' programında önemli açıklamalar Sayan, bu iddiaların daha önce özel kulislerde de konuşulduğunu söyledi.

Sayan, şunları söyledi;

DAHA ÖNCE DUYMUŞTUK
Ortada bir iddia var. Bu iddia ortaya atılmadan önce biz kendi özel dostlarımızla yaptığımız konuşmalarda bu işi duyduk. Belediyelerden para toplanıyor. Özel bir televizyon kurulacak. CHP'nin propagandasını yapacak bir televizyon kurulacak. O yüzden bizden para toplandı.' denildi. Biz bunu duyum olarak aldık.

BELEDİYELERDEN PARA İSTEMİŞLER

Biz bunu bir sene önce duyduk ama son günlerde Türkiye'nin önemli bir gazetesi manşet attı. CHP'nin üst kademesi Kılıçdaroğlu'nun eşliğinde bir oteldeki toplantıda belediye
başkanlarından Biz Artı Bir televizyonunu satın alacağız diye 500 bin dolar para istedikleri yazdı. Sarıyer ve Ataşehir'den de 2 milyon dolar para istendiği yazıldı.

MUSTAFA ZENGİN AÇIK AÇIK SÖYLEDİ
Bu olaylar daha konuşulmadan önce, Artı 1 televizyonunda bir hareketlenme duyduk ama sonradan susuldu. Mustafa Zengin bey dedi ki; 'Benden direk olarak istemediler. Endirek olarak bir milletvekili geldi bir televizyon kanalı kurulacak ve tadilat işleri var dediler. Bende bunu kabul ettim ve arkadaşları gönderdim. 500 bin lira masraf çıkardılar.'

PARALER NEREYE GİTTİ?
Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen diyor ki 'Ben verdim. Savcı beni çağırırsa ben giderim ve bütün şeyleri söylerim' diyor. Savcılar nerede? Peki Kılıçdaroğlu'na soruyorum  bu paralar nereye gitti?

SARIGÜL'Ü TASVİYE ETMEK İSTİYORLAR

Sayan, Deniz Baykal'a oynanan oyunun Mustafa Sarıgül'e de oynandığını ifade ederken
'Sarıgül'ü de CHP'yi de dizayn ediyorlar. Bugünkü olay Sarıgül'ü tasfiye operasyonudur. Baykal'ı tasfiye ettiren güç, Kılıçdaroğlu üzerinden Sarıgül'ü de tasfiye ediyor. Sarıgül'ü bilerek tasarlayarak siyasetten yok ediyorlar.'diye konuştu.

BEYAZ GAZETE