Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'ın kardeş şehri Almanya'nın Bayreuth kentinden gelen misafirler, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etiler.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bayreuth Belediye Meclis Üyesi Ali Taşdelen ve beraberindekiler, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.
Alman ekibi belediye meclis salonu'nda ağırlayan Albayrak, Bayreuth ile ilişkilerin aratarak devam edeceğini belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Bayreuth ile bundan sonra da ilişkilerimizi geliştirmek için çalışmalarımızı sıklaştıracağız. Bugün başkanlığımın ilk günü ve ilk günde Bayreuth'tan gelen misafirlerimizi Tekirdağ'da ağırlamaktan büyük mutluluk duydum" ifadelerini kullandı.
Bayreuth'tan gelen alman ekip de misafirperverliklerinden dolayı Albayrak'a teşekkür etti.

-Tekirdağ Valisi Yerlikaya'dan sanayi tesislerini ziyaret

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Elkon Makine Sanayi Tesisi'ni ziyaret etti.
Tekirdağ Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Vali Yerlikaya'nın, sanayi tesisi ziyaretleri kapsamında, 24. ziyaretini Çerkezköy İlçesi'nde bulunan Elkon Makine'ye gerçekleştirdiği bildirildi.

Açıklamada, Yerlikaya'nın, fabrika sahibi Mustafa Alpagut ve fabrika müdürü Bülent Genç ile birlikte fabrikayı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldığı belirtildi.
Yerlikaya'nın burada sanayicilerle bir toplantı düzenlediği kaydedildi.

- Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Altaş'tan SGK Müdürü Alan'a ziyaret

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, Tekirdağ Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Fatma Derya Alan'ı makamında ziyaret etti.
SGK İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Altaş, görevine yeni başlayan Alan'a görevinin hayırlı olmasını diledi ve 15-22 Nisan Turizm Haftası kapsamında düzenlenecek olan etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Alan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Altaş'a teşekkür etti.



Kaynak: AA