Osmaneli'den Kısa Kısa

AK Parti Osmaneli Belediye Başkanı adayı Münir Şahin, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla vatandaşlara karanfil dağıttı.

Şahin, AK Parti İlçe Kadın Kolları Teşkilatı üyeleriyle halk pazarındaki etkinlikte yaptığı konuşmada, kadınların günlerini kutladı.
Hz. Muhammed'in, kadınlara daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış gösterdiğini belirten Şahin, O'nun örnek alınması gerektiğini vurguladı.
Şahin, daha sonra AK Parti İlçe Kadın Kolları üyeleriyle kadın esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıttı.


- Yerel seçimlere doğru

İnönü Mahallesi Muhtar adayı Rıza Yöney, hizmet için ekip halinde yola çıktıklarını söyledi.

Yöney, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçimi kazanması halinde tek işinin muhtarlık olacağını belirtti.

Kapısının ve telefonunun herkese 24 saat açık olacağını ifade eden Yöney, şöyle konuştu:
"Mahallemizin gün yüzüne çıkmayan sorunlarının çözümü ve gelişiminin daha da hızlanması için muhtarlık yolunda, mahalle sakinlerimizden destek bekliyorum. Yapacağımız çok önemli projeler var. Vatandaşımızın her türlü isteğine cevap verecek önemli atılımlar yapacağız. Birinci elden sorunları takip ederek, çözümü için takipçi olacağız. Kısacası, karpuz satmak için değil, hizmet vermek için ekibimizle birlikte yola çıktık."
Kaynak: AA