Bağımsız Başkan, Son Kez Aday Olacak

Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı Ahmet Şahin, yarım kalan hizmetlerin tamamlanması için son kez Belde Belediye Başkanlığına aday olduğunu söyledi.

Bağımsız Başkan, Son Kez Aday Olacak

Çanakkale’nin tek bağımsız belediye başkanı olarak Kalkım Beldesine uzun yıllar hizmet ettiğini söyleyen Bağımsız Belediye başkanı ve Bağımsız belediye başkan adayı Ahmet Şahin, “İki dönem DYP’den ve iki dönemde bağımsız olarak beldeme başkan seçilerek hizmet etmek nasip oldu.Beldemdeki yarım kalan hizmetlerin tamamlanması için son kez belediye başkanlığına bağımsız olarak aday oldum.Tekrar Kalkım Beldesine Belediye Başkanı seçildiğimde yarım kalan hizmetleri tamamlayacağım.Ardından Çanakkale’den milletvekili adayı olacağım” dedi.

AHMET ŞAHİM KİMDİR?
Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesinde 1955 yılında doğan Ahmet Şahin, İmam-Hatip Lisesi 3. sınıfından ayrıldı. Bir süre Belde de hediyelik eşya ticareti yapan Şahin 1989 Yılında Kalkım beldesine bağımsız belediye başkanı seçildi. Ardından 2 dönem DYP’den belediye başkanlığı yaptı.2004 yerel seçimlerinde, seçimi kaybeden Şahin, 2009 yerel seçimlerinde tekrar bağımsız belediye başkanı seçildi. Halen Kalkım belediye başkanlığını yürütmekte iken tekrar bağımsız olarak başkanlığa aday oldu.
Kaynak: İHA