Polis Radyosu Erzurum Gündemini Takip Ediyor

Erzurum Bölgesel yayınına yeni yayın döneminde de canlı yayın konuklarıyla devam eden radyo gündemi takip etmeye ve Erzurum Halkının sesi olmaya devam ediyor.

Polis Radyosu Erzurum Gündemini Takip Ediyor

Erzurum Polis Radyosunca canlı olarak yayınlanan ve Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğü ile koordineli olarak hazırlanan “Sağlığın Sesi” programının bu haftaki konukları kendisi de görme engelli olan Girişimci Engelliler Dernek Başkanı ve Görme Engelliler Spor İl Temsilcisi Abdurrahim Kocaoğlu ile Halk Sağlığı Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Ahmet İçcen oldu. Programda Görme Engelliler Haftası konu alındı. Görme engellilerin Türkiye de ve Erzurum’daki sorunlarından bahsedilen programda konuklar Programı hazırlayan ve sunan Varol Kopan‘ın sorularına cevap verdiler.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) ile ortaklaşa hazırlanan bir diğer program ise “Yaşama Dair” programı oldu. KUDAKA Program Yönetim Birimi Uzmanı Sinan Bayazbulut’un katıldığı programda KUDAKA dan destek alabilecek işletme ve kurumlar değerlendirilirken 2014 Yılı Teklif Çağrı Süreci ile ilgili konuşuldu ve hazırlanan projelerin internet üzerinden son başvuru tarihinin 07 Şubat olduğu hatırlatıldı.

Hazırlanan programlara telefon ile katılan dinleyicilerin sorularına da cevap verilen programlar Erzurumlu radyo dinleyenleri tarafından ilgiyle takip edilirken, 94.6 frekansından yayın yapan Erzurum Polis Radyosu bölgede en çok dinleyicisi olan radyolar arasında ön sıralarda bulunuyor.
Kaynak: İHA