Safranbolu'dan Tanıtım Atağı

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, "1 milyon turist hedefi doğrultusunda tanıtım çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz" dedi

Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 18. ve 19. yüzyıl ile 20. yüzyıl başlarında yapılmış han, hamam, cami, çeşme ve köprülerin yanında yaklaşık 2 bin tarihi konağın bulunduğu ilçenin tanıtımını yurt içi ve dışında bir mastır plan çercevesinde yaptıklarını söyledi.

Amaçlarının gelen turist sayısını artırmak olduğunu vurgulayan Aksoy, "UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde bulunan ilçemizin tanıtımı çok önemli. 1 milyon turist hedefi doğrultusunda tanıtım çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Özellikle yurt dışındaki bütün turizm furlarında yerimizi alıp her türlü tanıtım metaryellerini kullanıyoruz. Yurt içinde de fuarların yanısıra televizyon kanallarında tanıtım yapmaya gayret ediyoruz. İlçemizin tanıtımını içeren CD ve brojür bastırıp gerekli yerlere ulaştırıyoruz. Tanıtım konusunda herkesin duyarlı olması lazım. Belediye olarak bu konuya gerekli hassasiyeti gösteriyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA