Koca Dehşeti: 2 Ölü

Muğla-Marmaris Karayolu üzerinde ayrı yaşadığı eski eşini bir araçta gören koca, av tüfeği ile dehşet saçtı.

Koca Dehşeti: 2 Ölü
Muğla-Marmaris karayolu Sakartepe mevkisinde, Lütfi Sefa B. (37) bir süredir ayrı yaşadığı eşi Sedef B'yi (26) bir otomobil içinde gördü. Bunun üzerine Lütfi Sefa B, yanında bulunan av tüfeğiyle otomobildekilere ateş etmeye başladı.  Olayda iki kişi öldü. Zanlı polise teslim oldu.


Alınan bilgilere göre, Muğla-Marmaris karayolunda seyir halindeyken ayrı yaşadığı eşi Sedef B'yi başka bir aracın içinde başka bir erkekle gören Lütfü Sefa B. araçtan av tüfeği ile inerek dehşet saçtı. Lütfü Sefa B'yi farkeden ve Sedef B'nin sevgilisi olduğu iddia edilen Okan D. araçtan inerek kaçtı. Lütfü Safa B. elindeki tüfek ile önce araç etti arından araçta bulunan eşi ve Okan D.'nin yeğeni olduğu öğrenilen Abdullah T'ye 7 el ateş etti. Saldırı sonucu başlarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden vurulan Sedef B. ve Abdullah T. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden kaçan Lütfi Safa B., Muğla Emniyet Müdürlüğü teslim oldu. Olayda hayatının kaybeden Sedef B ve Abdullah T'nin cesetleri jandarma ve savcının incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.