Movapark'tan İftar Yemeği

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Mova Park'ta, mağaza işletmecilerine iftar yemeği verildi.

Movapark'tan İftar Yemeği
İftar yemeğine Vali Dr. Ahmet Cengiz, Movapark AVM yatırımcılarının yanı sıra Movapark Genel Müdürü Koray Belet, kurum amirleri ve mağaza işletmecisi katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Movapark AVM Genel Müdürü Koray Belet, Mardin’de oldukça büyük projelerle yatırımcılara hizmet verdiklerini söyledi.

Belet, "Huzur ve paylaşım ayı olan Ramazan ayı vesilesiyle iş ortaklarımız, Valimiz ve kurum amirlerimizle bir araya gelmek istedik. Davetimize icabet ettikleri için onlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır, tüm içtenliğimle bu Ramazan'da herkesin duasının kabul olmasını diliyorum. Güneydoğuya yeni geldim ve güzel bir ortamla karşılaştım. Özellikle çözüm sürecinin yarattığı güzel bir hava var burada temennim bu çözüm sürecinin bölge için sağlıklı bir barışa dönüşür. Dünyada yaşanan savaşların Ramazan ayının hürmetine son bulmasını diliyorum. Katılan herkese Movapar AVM adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA