Adana'da Hırsızlık İddiası

Bir evden çelik kasa çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Yurt Mahallesi'nde bir apartmanın giriş katındaki daireye giren 4 kişi, buradaki çelik kasayı alarak bir kamyonete yükledi. Devriye gezen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 4 kişinin içinde bulunduğu bir kamyonette çelik kasa taşındığını gördü. Ekipler, kamyonetteki şahısların durumundan şüphelenerek takibe başladı.

Zanlıların çelik kasayı aynı mahalledeki bir hurdacı dükkanına götürdüğünü gören ekipler, iş yerine baskın yaptı. Ekip, buradaki H.A, E.E, İ.D ve İ.Ö'yü gözaltına aldı.

Sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlılar, çelik kasayı hurda malzemesi olarak satın aldıklarını söyledi.

Ancak, çelik kasanın kilitlerini açan ekipler, M.G adına düzenlenmiş tapularla birlikte çok sayıda senet buldu. Tapudaki isimden yola çıkan ekipler, yaptıkları araştırmayla M.G. isimli kişiye ulaştı. M.G, çelik kasanın kendisine ait olduğunu ve önceki gün evinden çalındığını söyledi.

Hırsızlık ve çeşitli suçlardan poliste kaydı bulunduğu belirtilen zanlılar, sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: AA