DEDAŞ'tan Faizlerde Af Kampanyası

Şanlıurfa Dicle DEDAŞ Enerji Dağıtım Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Ramazan nedeniyle borçlara gecikme bedeli affı uygulanacağı bildirildi.

DEDAŞ'tan Faizlerde Af Kampanyası
DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:,
”Gecikme bedeli affı; ramazan ayı ve vatandaşın talebi ile 31.08.2013'e uzatıldı. Ancak bu son uzatma. Vatandaşın acilen faydalanması hayırlı olacaktır.

Sayaç kampanyası; sayaçlarında şüphelenen veya önceden müdahale edilmiş olan kullanıcılar ile, tesisatında sıkıntı ve kaçak sorunlar olan kullanıcılar kendileri gelip sayacımdan ve tesisatımdan şüpheleniyorum demeleri halinde, sayaçlar değiştirilecektir. bu sayaçlar rapora alınmayacaktır. Böylece temiz bir başlangıç planlanmıştır. Tek şart artık herkesin kendi kullandığı sayacın aboneliğini üzerine almasıdır. Bunun için, tapu fotokopisi, kimlik fotokopisi ve depozito bedeli yeterli olacaktır. Değiştirilen bu sayaçlara kaçak işlemi kesinlikle yapılmayacaktır. Vatandaşa biz bu ramazan ayında elimizi uzatıyoruz. Devletin bile yapmadığını özel sektör anlayışıyla şirketimiz yapıyor bunu abonelerimiz ve vatandaşlarımız çok iyi değerlendirsin."
Kaynak: İHA