Hamzabeyli’den Manisa Belediyesi’ne Hizmet Teşekkürü

Manisa Belediyesi’nin köy ve beldelere yaptığı hizmetlere her kesimden olumlu tepkiler gelmeye devam ediyor.

Hamzabeyli’den Manisa Belediyesi’ne Hizmet Teşekkürü
Hamzabeyli Belediye Başkanı Sami Acar, Manisa Belediyesi’nin beldelerine yaptığı hizmetler nedeniyle bir açıklama yaptı. Büyükşehir yasasının onaylanmasının ardından, beldelerinde ki eksikliklerin bir bir tamamlandığını ifade eden Acar, belde halkının gelen hizmetlerden memnun olduklarını söyledi.

Özellikle son dönemde beldelerine monte edilen minibüs durakları ile birlikte, beldenin değişik noktalarına konulan çöp konteynerleri, oturma bankları ve kaldırımların boyanması nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden Acar, “Öncelikle Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve ekibine beldemize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Beldemizin minibüs durağı ve çöp konteyneri noktasında eksiklikleri vardı. Ayrıca oturma bankları ile birlikte kaldırımlarımız boyandı. Bu taleplerimiz kısa sürede yerine getirildi.

Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün beldemize birde park sözü var. Bununla ilgili çalışma içerisinde olduklarını biliyoruz. Umarız bu hizmetler önümüzdeki süreçte artarak devam eder” diye konuştu.

“ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI YAPILACAK”
Beldelerinde bozuk olan yolların asfaltlanacağı sözünü de aldıklarını dile getiren Hamzabeyli Belediye Başkanı Sami Acar, “Bu konuda Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü ile görüşmelerimize de olumlu yanıt aldık. Beldemizin asfalt ihtiyacı olan sokakları asfaltlanacak. Bu çalışmaların da tamamlanmasıyla beldemiz daha da güzelleşecek. Ben Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine birkez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA