Küçük Eller Büyük Eserler

Ardahan Valiliği önünde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 4. Bilim Şenliği gerçekleşti.

Küçük Eller Büyük Eserler
Ardahan İl Milli Eğitim Kurumlarının yoğun ilgisinin hissedildiği 4. Bilim Şenliği’nin gerçek kahramanları olan ilköğretim öğrencileri, yeni icatlarıyla büyüklerine taş çıkarttılar.

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, 4.Bilim Fuarına katılarak miniklerin heyecanına ortak oldu. Burada yaptığı konuşmada bilimin ve insana yapılan yatırımın önemine değinen Azizoğlu, miniklerden, hedeflerini gerçekleştirmek için çok çalışmalarını istedi. Öğrencilerin bilime ve öğrenmeye açık bireyler olmaları için yapılan organizasyonların önemine de değinen Azizoğlu, ’' Bu tarz faaliyetler çocuklarımızı bilime ve kültürel faaliyetlere çok daha yakınlaştırmakta bunu çocuklarımızın gözlerinde görebiliyorum. Bu etkinliği sağlayan başta idarecilerimize, öğretmenlerimize daha çok anne ve babalarımıza ve sevgili evlatlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gayretlerinin devamını daha başarılı bir Ardahan’ı temsil etmelerini, eğitim camiasında Ardahan’ın yerini daha üst sıralara çıkarmaları için daha çok gayret sarf etmelerini diliyor, hepimizi saygıyla selamlıyorum.’’ dedi.

Vali Azizoğlu konuşmasından sonra resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Öğrencilerin yapmış olduğu icatlarla da yakından ilgilenen Azizoğlu, miniklerle tek tek tanışarak projelerini dinledi.
Kaynak: İHA