Belediye’den Çineli Çocuklara Jest

Çine Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilçede yaşayan çocuklara jest yaptı.

Belediye’den Çineli Çocuklara Jest
Çine Kültür Derneği’nin organizasyonuyla Çine’ye gelen Samsun Sanat Tiyatrosu’nun (SST) tiyatro gösterisi 23 Nisan Ulusak Egemenlik ve Çocuk Bayramının şenlikleriyle birleşince Çineli çocukların şenliği de büyüdü.
Program kapsamında “Ben Çöp Değilim” adlı çocuk oyunu ücretsiz olarak sahnelendi. Çocuklarda ekolojik geri dönüşüm bilincinin oluşması, çevre duyarlılığını gelişmesini amaçlayan oyun, Çineli çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Yaklaşık 600 çocuğun izlediği tiyatro gösterisi, Çine Belediyesi tarafından “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla Çineli öğrencilere armağan edildi.

Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, katkılarından dolayı Çine Belediyesi’ne teşekkür ederek “Oyunlara çocuklarını getiren velilerde vardı. İlk kez tiyatro izleyen veliler oldu. Bu organizasyon sayesinde hem çocuklar eğlendi hem de veliler çocuklarına eşlik ederken, ilk kez tiyatroyla buluşma şansını yakaladı” diye konuştu.

Kaynak: İHA