Bu Akşam Hangi Diziler Var

Bu akşam hangi televizyonda hangi dizi var? İşte gecenin dizileri ve fragmanları...

Bu Akşam Hangi Diziler Var
Karadayı - ATV

Mahir duygularını dillendirmek için Feride'nin karşısındadır. Öte yandan gerçekleri de saklamak zorundadır. Mahir'in çıkmazı, Feride'nin dönülmez bir karar vermesine sebep olur.
Duruşmaya saatler kala herkes kozlarını oynamaya başlar. Mahir Serra'nın kaybolan ifadesinin peşine düşer. Turgut ise Nazif'i çapraz ateşe alır. Hapishanede Nazif'e büyük bir komplo kurarken, duruşmaya çağırdığı sürpriz bir tanıkla herkesi şoke eder.

Öte yandan torun Nazif dedesini kurtarmak için Yasin'den yardım ister. Ancak duruşmada dengeler değişmeye başlamıştır. Feride Nazif'in suçlu olduğuna inanmaktadır!

Bu Akşam Hangi Diziler Var   Bu Akşam Hangi Diziler Var

Yalan Dünya - Kanal D


Reis, Açılay'ın koruması oluyor, ortalık şenleniyor!
Bir telefon sapığı Açılay 'ı sürekli rahatsız edince, Açılay korkmaya başlıyorr ve Reis 'i koruma olarak tutar. Ardından da ortalık şenleniyor. Açılay 'ın bir telefon sapığı vardır ve onu sürekli rahatsız etmektedir. Aramalar artınca Açılay korkmaya başlar ve Reis 'i koruma olarak tutar. Bora ile Emir arasına da kara kedi girmiştir.

Emir artık Çağatay ile takılmaya başlamıştır. Bora bu duruma çok bozulur ve yalan söylediğinden şüphelendiği Emir 'i yakın takibe alır. Deniz ise nişandan sonra Rıza ile ilk kez karşılaşır. Rıza 'ya tepkili olan Deniz, onu karşılaştıklarına pişman eder. Büyük bir hata yaptığını anlayan Rıza, Bünyamin 'i görmeye gider.

Orçun ve Eylem ise Nurhayat ile şirkette çalışmaya ve yönetim kurulu toplantılarına katılmaya başlarlar. Ancak toplantılarda çok fazla hamur işi ve yemek yenilmesi Orçun 'un Bora ile yaptığı anlaşmaya ters düşer. Ancak onlara hayır diyemeyen Orçun, gluten alerjisi olduğu yalanını uydurur. Fakat bu zararsız yalan işlerin daha da zorlaşmasına neden olur.

Zerrin ile birlikte olan Bünyamin ona bir hediye alır ancak, bu hediye Tülay yüzünden yanlışlıkla Reis 'in eline düşer. Zerrin, Bünyamin anlamadan Reis 'ten hediyesini geri almaya çalışırken, Selahattin ise kendini işten attırmak ve tazminat almak için elinden geleni yapmaktadır. Açılay, Emir 'i unutup yeni bir aşka yelken açmaya çalışır ancak, Reis yüzünden daha ilk randevu da büyük kriz yaşanır. Telefon sapığı da hala aramaya ve tehditlerine devam etmektedir.

Bu Akşam Hangi Diziler Var   Bu Akşam Hangi Diziler Var

Kayıp Şehir - Kanal D

Kadir, Aysel'i arıyor
Aysel 'in ansızın ortadan kaybolması, başta Duygu ve İrfan olmak üzere, herkesi endişelendiriyor. Aysel ile ilgili ipucu yakalayan Kadir de yola koyuluyor. Mahkemeye gitmek için yola çıkan Aysel, Ethem ve adamları tarafından ıssız bir yere götürülür. Hakim, şahidin dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe atınca, Aysel 'in tutukluluk hali de uzar.

Aysel ne kadar uğraşsa da Ethem 'e laf anlatamaz. Aysel 'in bir anda sırra kadem basması, Duygu ve İrfan 'ı endişelendirir. Her yerde onu ararlar. Aysel 'in nerede olduğunu bilmeyen, telefonla da ona ulaşamayan İrfan ertesi gün maçı olduğu halde teselliyi içki de arar. Kadir, onu vazgeçirmeye kalkıp Aysel 'i koruyunca İrfan çileden çıkar ve iki kardeş sert bir şekilde tartışırlar.

Aysel 'i bulmaya çalışan Duygu, Kadir 'den yardım ister. Aysel 'in numarasını ona verir ve bir kez onun arayıp mesaj atmasını söyler. Duygu 'nun dediklerini yapan Kadir, Zehra 'yı şüphelendirir. Üstelik Duygu 'nun verdiği telefon numarasını da çöpte bulur. Meryem, sonunda Seher ile konuşur. Onu eve dönmeye ikna etmeye çalışır. Karısının gizli telefon konuşmalarını fark eden İsmail, hemen arkasından dışarı çıkan Zeynep 'i takibe alır.

Onun kadın doktoruna gittiğini gören İsmail çok şaşırır ve o da içeri girer. Aysel 'den haber alamayan İrfan perişandır. Zehra ve arkadaşları ile gece dışarı çıkacak olan Kadir 'e bir telefon gelir. Aysel ile ilgili ipucu yakalayan Kadir yola koyulur.

Bu Akşam Hangi Diziler Var   Bu Akşam Hangi Diziler Var

Yer Gök Aşk - Fox Tv

Ali Ömer bir kez daha Sevda 'nın hayatını kurtarmıştır. Ancak Mümtaz 'ı yakalamayı başaramaz... Münevver ve Yiğit evlenirler. Yiğit 'in düğün hediyesi Münevver 'i çok şaşırtacaktır... Bade ve Mehmet yeni evleri için hazırlık yaparlar. Ne var ki Mehmet şirkette zor anlar yaşayacaktır. Ali Ömer 'in Linda 'yla nikahı artık çok yakındır. Sevda bebeği uğruna hayatının aşkından vazgeçmeye mecbur kalır…

Hamiyet Münevver 'in yokluğuna zor dayanmaktadır. Ne var ki bu evliliği kabul etmeye niyeti de yoktur… Polisten kaçan Mümtaz Hamiyet 'e ulaşamayınca deliye döner. Hamiyet 'ten hesap sorma vakti gelmiştir… Linda nikah günü yaralanır. Onu hastaneye götüren Ali Ömer hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşacaktır…

Bu Akşam Hangi Diziler Var   Bu Akşam Hangi Diziler Var

Leyla İle Mecnun - TRT 1
Mahalleye Ölüm Geliyor... Mecnun sürekli Leyla'ya kendi geçmişinden bahsetmektedir. Leyla'nın kalbi kırılır ama Mecnun bunu bir türlü anlamaz. Mahalledeki herkes kendi günlük problemleri yüzünden mutsuzdur. Ölüm gelir mahalleye. Aralarından birinin canını almadan gitmeyecektir. Herkes ölüme karşı farklı farklı planlar yapar. Yavuz ölümden kaçarak kurtulmaya çalışır, Erdal ölümü kandırmaya çalışır, Mecnun ise ölümü alt etmek ister. Leyla ise çok üzgündür.

Ömer Leyla'yı alıp buralardan gitme düşüncesindedir. Hidayet'in de yardımıyla Leyla ve Ömer başka bir şehre taşınmak üzere plan yaparlar.Mahalleli için ise ölümü yenebilmenin tek bir yolu vardır..

Bu Akşam Hangi Diziler Var   Bu Akşam Hangi Diziler Var