Kutso, Finike'de Hizmet Binası Satın Aldı

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasının (KUTSO), Finike'de aldığı hizmet binasıyla ilgili resmi işlemlerin tamamlandığı bildirildi.

Finike Ziraat Odası tarafından daha önce hizmet binası olarak kullanılan bina, ihale usulüyle satışa çıkarıldı. Yapılan ihale sonunda hizmet binası KUTSO tarafından 151 bin liraya satın alındı. Hizmet binasının devriyle ilgili düzenlenen törene KUTSO Başkanı Murat H. Günay, Finike Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Günay, oda olarak Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerine hizmet verdiklerini, hizmet politikası olarak üyelerin işlemlerini yerinden ve daha çabuk gerçekleştirmek adına hizmet verdikleri ilçelerde hizmet binası satın aldıklarını söyledi.

Diğer ilçelerde de konuyla ilgili çalışmalar yaptıklarını ifade eden Günay, amaçlarının üyelerin tüm işlemlerini yerinden ve en kısa sürede çözüme kavuşturmak olduğunu bildirdi.
Sarıçobanoğlu da oda olarak yeni hizmet binasına taşındıktan sonra ilçe merkezinde bulunan binanın satılmasını kararlaştırdıklarını kaydetti.

Binanın Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası tarafından alınmasından mutluluk duyduklarını dile getiren Sarıçobanoğlu, satın almanın Finike adına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından satışı gerçekleştirilen hizmet binasının devriyle ilgili sözleşme imzalandı.
Kaynak: AA