Altıntaş’ta Yol Devrimi

AK Parti Kütahya Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay ve AK Parti Altıntaş İlçe Başkanı Ferit Karabulut’un girişimleriyle Karayolları Genel Müdürlüğü'ne iletilen talepler sonuç verdi.

Altıntaş’ta Yol Devrimi

Kinay ve Karabulut, Ekim ayı içerisinde Karayolları Genel Müdürü ile görüşerek Altıntaş ile ilgili taleplerini ilettiler. Görüşmeler sonrasında Karayolları Genel Müdürlüğü hemen harekete geçerek çalışmalara start verdi.

KİT Komisyonu Başkanı Kinay, "AK Parti İlçe Başkanımız Ferit Karabulut’la birlikte Karayolları Genel Müdürlüğümüz’den yollarımızla ilgili taleplerde bulunduk. Kısa zamanda taleplerimizi değerlendiren Karayolları Genel Müdürlüğü İlçe girişinde kavşak çalışmalarına başladı.

Öte yandan diğer bir talebimiz olan İlçe merkezinin tamamına 3km lik sıcak asfalt çalışması devam ediyor. Bu çalışmaların kısa zamanda tamamlanmasını bekliyoruz. Yine Yüksekokul yolumuz ve çevre yolumuz tamamlandı. Gayretlerinden dolayı diğer Milletvekili arkadaşlarımız İlçe Başkanımız Ferit Karabuluta ve fedakar çalışmalarından dolayı Karayolları Genel Müdürlüğümüze ve Fermak Şirketine teşekkür ederiz. Altıntaş’ımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA