Ak Parti Aday Adayı İsmail Sarı İddialı

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı İsmail Sarı, Bayraklı’da kendisine görev verilip partisi tarafından aday gösterildiği takdirde seçimi büyük bir farkla kazanacağına inandığını belirtti.

Bayraklı’nın makus talihini değiştirmek için, Bayraklı’yı hak ettiği hizmetlerle tanıştırmak için, Bayraklı’yı İzmir’in en gözde ilçesi yapmak için göreve talip olduğunu ifade eden İsmail Sarı, “Bayraklı yıllarca ihmal edildi. Bayraklı’da yıllardır maalesef ilçemizin büyüklüğüne yakışır hizmetler yapılamadı. Bayraklı büyüdü ama belediye hep küçük kaldı. Türkiye’nin batıya açılan kapısı olan İzmir’in en önemli ilçesi, ne altyapısıyla, ne üst yapısıyla aydınlık yarınların Türkiye’sine yakışır bir şehircilik görmedi. Kendi kaderine terk edildi. İhmalden, işbilmezlikten dolayı her geçen gün şehir olma kimliğini, vizyonunu kaybetti. Adeta adım adım taşralaşmaya başladı.

Bayraklı’da yaşayan insanlarımıza yerel yönetim olarak götürülmesi, ulaştırılması gereken hizmetler sunulamadı. Biz Bayraklı’da bir hizmet destanı yazmaya talibiz. Bayraklı’ya aşkla hizmet etmeye, Bayraklı’ya olan sevdamızı yaşadığımız ilçeyi imar ederek göstermeye talibiz. Tabi bunun için vizyon ister, farklı belediyecilik vizyonu ister. İşte bunu hep birlikte AK Parti’nin belediyecilik anlayışında göreceğiz” dedi.


BAYRAKLI MARKA İLÇE OLACAK
Bayraklı’da büyüdüğünü, Bayraklı’nın sorunlarını, taleplerini, özlemlerini iyi bildiğini ifade eden İsmail Sarı, Bayraklı’ya hizmetkarlık yapmak için yola çıktığını söyledi.

AK Parti’nin millete efendilik değil, hizmetkarlık yapan bir siyasi anlayışa sahip olduğunu vurgulayan Sarı, “Bizim siyaset anlayışımız, yereli merkeze alan hareket anlayışıdır. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi efendiliğe değil, millete hizmetkârlığa geliyoruz. Biz insanımızın efendisi değil, hizmetkarı olmaya talibiz. Bayraklı’da büyüdüm, Bayraklı’nın sorunlarını, taleplerini, Bayraklı halkının özlemlerini iyi biliyorum. Bayraklı’nın içinden gelen, Bayraklı’nın sokaklarında büyümüş birisi olarak hizmete talibim. Herkes bilmektedir ki, Türkiye’nin birçok bölgesindeki AK Partili belediyeler, muadillerine fark atarak çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman söylüyoruz, hizmet bizim işimiz. Belediyeciliği en iyi biz yaparız. AK Parti olarak bizim bu anlamda bir geçmişimiz var. Sayın Başbakanımızın hizmette destanlar yarattığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi örneği ortadadır. Biz, belediyecilikteki başarılarıyla halkın teveccühünü kazanmış bir siyasi hareketiz. Bayraklı’yı bu tecrübeyle, inançla ve kararlılıkla yönetmeye ve marka şehir yapmaya talibim” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA