Zolan’dan Başsağlığı Mesajı

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Tunceli'de askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan 6 askere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Zolan’dan Başsağlığı Mesajı
Yazılı bir açıklama yapan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, eli kanlı terör örgütünün hain bir saldırı sonucu 6 asker ve bir sivil vatandaşı şehit ettiğini belirterek, “Evlatlarımızdan bir tanesinin de Denizli’mizden olduğunu öğrendik. Tunceli'deki ateş bugün de Tavas'a düştü. Bu acıyı hepimiz yüreklerimizde hissettik. Şehidimizin Tavas’ İlçesinde yaşayan ailesine sabırlar diliyorum. Allah bu tür acıları bir daha yaşatmasın. Yetiştirdiği kahraman insanlarla adını tarihe altın harflerle yazdıran Tavas’ımızın da başı sağolsun. Ancak şunu herkes bilsin ki Türkiye Cumhuriyeti, devletiyle milletiyle ilelebet payidar kalacaktır” dedi.

Bu toprakların asla teröre teslim edilmeyeceğini ve teslim olunmayacağını belirten Zolan, “Terörle mücadeleye yılmadan devam edeceğiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Tabi ki şehitlerimiz en değerli varlıkları olan canlarını bu ülke için verdiler. Tüm dünya bilsin ki bizler de, bu topraklarda yaşayanlar da, gerektiğinde canlarımızı seve seve vermeye hazırız. Son zamanlarda artan bu olaylar , köşeye sıkışan eli kanlı terör örgütünün son çırpınışlarıdır. İnanıyorum ki sonları yakındır. Bunu hep birlikte göreceğiz. Bu vesileyle aziz şehidimize Allah’tan rahmet, emaneti olan ailesine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Halen bu şanlı vazifeyi yürüten kahraman Mehmetçiklerimizi de Allah'a emanet ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA