Başkan Tütüncü Çomaklı Beldesinde

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu ile birlikte Antalya’nın Korkuteli ilçesi Çomaklı beldesini ziyaret etti.

Başkan Tütüncü Çomaklı Beldesinde
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çomaklı Belediye Başkanı İbrahim Erol ile de bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Erol, belediyenin hizmetleri, beldenin eksiklikleri hakkında bilgi verdi. İbrahim Erol, 13 personelle Korkuteli'nin ilk belediyesi olan Çomaklı'ya hizmet ettiklerini söyledi.

Korkuteli'nin en güzel beldelerinden biri olan olan Çomaklı'nın tarihi ile önemli olduğunu söyleyen Başkan Hakan Tütüncü, Antalya merkezde yaşayan belde halkının memleketlerine yapılan hizmetlere önemli katkı sağladığını ifade etti.

Başkan Tütüncü, beldedeki bir kahveye giderek vatandaşlarla da sohbet etti. Beldedeki Hacı Bekar Göleti'ni de gezen Başkan Hakan Tütüncü, Korkuteli Sulama Birliği Başkanı Dursun Demir'i ve Korkuteli Eğitim Kültür Sağlık Vakfı Başkanı Galip Kaya'yı da evinde ziyaret etti .
Kaynak: İHA