Bursa'da korkunç kaza
Bursa'da meydana gelen trafik kazasında aşırı hızlı olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı araç ikiye bölündü. Kazanın bir akaryakıt istasyonunun yanında meydana gelmesi ise yürekleri ağızlara getirdi. Kazada, 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.
Aracın geri kalan kısmı ise yol ortasında kaldı. Tam bu esnada şehir merkezi istikametinden gelen ve kazayı son anda fark eden Mehmet Tolga Kale yönetimindeki 34 DD 8633 plakalı otomobil, kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyonu yol kenarındaki benzinliğe kırdı. Otomobil, benzinliğin kenarında park halinde olan TIR'a çarparak durabildi.
Kaza sonrası olay yeri adeta savaş alanına dönerken, kazada 34 DD 8633 plakalı otomobilde bulunan Mehmet Tolga Kale, Sema Kale ve Ayla Nil Kale ile 34 HF 9380 plakalı araçta bulunan Gazi Küçükkömürcü, Dilek Küçükkömürcü ve Burak Küçükkömürcü yaralandı. Kazada 10 NL 886 plakalı aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazadan sonra Bursa-İzmir karayolu tamamen trafiğe kapandı. Trafik, yol kenarındaki benzinlikten sağlanırken, kaza yapan araçlar çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Kazadan sonra yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kaza yapan araçlara vatandaşlar hemen yardım ederken, bir sürücü ise aldığı yangın tüpüyle aracına müdahale ediyor .
