Ahmet Çekim Güven Tazeledi

Türk Ocağı Nazilli Şubesinin Olağan Genel Kurulu, dernek binasında üyelerin katılımı yapıldı.

Ahmet Çekim Güven Tazeledi
Divan Başkanlığını Ahmet Özer’in yaptığı toplantıda tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Ahmet Çekim başkanlığında yeni yönetim kurulu seçildi. Türk Ocağı Başkanı Ahmet Çekim, kongrede yaptığı konuşmasında; “Derneğimiz bu çalışmalarıyla Dernek Tüzüğündeki çalışma alanlarını kullanarak Milli Kültürümüzün ahlak ve kültür hayatımızın geliştirilmesi, milli birliğimizin kuvvetlendirilmesi, toplum yapımızın sağlamlaştırılması ve Türklüğümüzün Yüceltilmesi amacıyla yapılmıştır. Bu derneğimizin Türk Milliyetçiliği olarak adlandırılan Milli Ülküsünü Türk insanına anlatmak amacıyla yapılmıştır. Bu çalışmalarımıza katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.”dedi.

Çekim konuşmasının devamında ise, dini ve milli konularda düzenlenen sohbet ve konferanslara üyelerin katıldığını, bunun yanı sıra gençlere de duyurulmasını, katılımlarının sağlanmasının yararlı olacağını söyleyerek üyelerden bu konuda yardım isteyen Çekim; “Çevremizdeki İlçelerde Türk Milliyetçiliği fikrine inanmış dost ve arkadaşların Türk Ocağı faaliyetlerine katılmalarının sağlanması için sizlerden destek istiyoruz” dedi.

Tek liste ile gidilen seçimin ardından Ahmet Çekim başkanlığındaki Yönetim Kurulu, Birol Tarhan, Ali Yavaş, İhsan Kahyaoğlu, Şükrü Elmalı, Bahtiyar Türk ve İlker Türgen’den oluşurken, Denetleme Kurulunda ise Hüseyin Doru, Hüseyin Tiryaki ve Oral Eren yer aldı .
Kaynak: İHA