AK Kadınlar Sart’a Hayran Kaldı

AK Parti Manisa ve Salihli Kadın Kolları yöneticileri, Sart Belediyesi tarafından düzenlenen programa katıldı.

AK Kadınlar Sart’a Hayran Kaldı
Sart Belediye Başkanı Ali Güngör , AK Parti Manisa İl Kadın Kolları ve Salihli İlçe Kadın Kolları yöneticilerini Lidya Krallığı’nın başkenti Sart Kasabası’nda misafir etti . Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantının ardından kadın yöneticiler , Lidya Krallığı’nın Başkenti tarihi Sardes’de incelemelerde bulundular . Sart Belediyesi konferans salonunda kahvaltı ile başlayan programa AK Parti Manisa Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur , Salihli İlçe Kadın Kolları Başkanı Lale Şencan , AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş’ın eşi Dilek Yurttaş da katıldı .

Ayrıca Artemis Tapınağı gezisi sırasında guruba , AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ve ekibi de eşlik etti .

TARİHİ YERLER GEZİLDİ Kasabalarında Manisa ve Salihli Kadın Kolları yöneticilerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Sart Belediye Başkanı Güngör , “AK Parti Manisa ve Salihli Kadın Kolları yöneticilerini kasabamızda misafir etmekten büyük mutluluk duyduk . Elimizden geldiğince en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık " dedi .

AK Parti Manisa Kadın Kolları Başkanı Uygur ise , “Sart Belediye Başkanımız Ali Güngör bizleri oldukça iyi ağırladı . Manisa ve Salihli Kadın Kolları olarak Sart Kasabası’ndaki toplantımız sayesinde çalışmalarımızı değerlendirme imkanı da bulduk . Seçimler önceki neler yapabileceğimizi ele aldık . Eğitim amaçlı toplantımız sayesinde , Sart’ın tarihi yerlerini de yakından görme imkanı bulduk . Bu tür toplantılarımız ilerleyen günlerde diğer ilçelerimizde de gerçekleştirilecektir” diye konuştu .

Kaynak: İHA