Antalya'da renkli kokteyl

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Antalya Televizyon Ödülleri Yarışması kapsamında dizi ekiplerine yönelik kokteyl düzenlendi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Mardan Palace Otel'de düzenlenen kokteyde yaptığı açıklamada, Antalyalılarla gurur duyduğunu söyleyerek, Antalyalıların Türkiye'ye uygar, çağdaş, devrimci, laik halkın nasıl olduğunun manzarasını gösterdiğini belirtti.

Kokteyle televizyon dizilerinin sanatçılarının katıldığını, ancak yarın daha fazla bir katılımın gerçekleştirileceğini anlatan Akaydın, ''Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Antalya Televizyon Ödülleri Yarışmamız büyük bir ivme yakaladı. Korkarım ya da sevinirim ki bizim Altın Portakal'ın iyi bir rakibi olacak'' dedi.

Türk televizyon dünyasında emeği geçenlere teşekkür eden Akaydın, Antalya halkının sanatçılara büyük bir sevgi ve minnet duyduğunu kaydetti.

Antalyalıların sanatçıları Antalya Televizyon Ödülleri Yarışması kapsamında ödüllendirerek, minnetlerini ifade ettiklerini dile getiren Akaydın, sözlerine şöyle devam etti:

''Bu insanlar, Türkiye'yi, son yıllarda farkında olduğunuzu biliyorum, Ortadoğu, Balkanlar ve Avrasya coğrafyasında da son derece tanınır hale getirdiler. Son derece büyük bir sevgi kuşağı oluşturdular. İşin doğrusu, bir serzenişte bulunayım kendi adıma... Politikacıların yapamadığı sevgi, barış ve insanlık ortamını işte bu coğrafyada bu sevgili sanatçı kardeşlerimiz ve arkasındaki kalabalık dünya yarattı. Onlara da çok teşekkür ediyorum. hepinizi kutluyorum, sizlerle gurur duyuyorum.''

Sanatçıların katıldığı program müzik şöleniyle devam etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfınca son yıllarda büyük gelişme gösteren dizi sektöründe nitelikli televizyon yapımlarını ödüllendirerek, daha kaliteli yapımların teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen ''Antalya Televizyon Ödülleri'' yarın Mardan Palace Otel'de gerçekleştirilecek gala gecesiyle sahiplerini bulacak .
Kaynak: AA