MEGİAD'ta Hedef 4 Milyon TL

Mersin Genç İşadamları Derneği , önümüzdeki dönemde üyeler arasındaki ticari işbirliğini geliştirip, ortak yatırım yapmalarına olanak vererek, 4 milyon TL ciro yapmalarını hedefliyor.

MEGİAD Başkanı Alper Gürsoy, yazılı açıklamasında, dernek üyeleri arasında ticari işbirliği yapılmasına önem verdiklerini belirtti.

MEGİAD üyesi işadamları arasındaki ticaret hacmini arttırmayı hedeflediklerini ifade eden Gürsoy, şunları kaydetti:

''Üyelerimizin kendi aralarında ortak yatırım ve işbirliği yapmalarını çok önemsiyoruz. Bu kapsamda yıl içinde pek çok organizasyon gerçekleştireceğiz. Çeşitli toplantılar düzenleyerek, üyelerimizin daha fazla bir araya gelmesine, birbirlerini ve firmalarını daha yakından tanımalarına ve birlikte iş yapmalarına olanak vereceğiz. Üyeler arası koordinasyonu geliştirmek ve firmalarını tanıtmak amacıyla da bir üye tanıtım kitapçığı hazırlığı içerisindeyiz.''

MEGİAD üyesi işadamları arasındaki ticari işbirliğinin arttırılmasıyla bu yıl içinde 4 milyon lira ciro hedeflediklerini aktaran Gürsoy, açıklamasını şöyle sürdürdü:

''MEGİAD bünyesinde çok önemli firmaların temsilcileri bulunuyor. Hemen her sektörden üye işadamlarımızın, ticaret potansiyellerini arttırmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Üyelerimizin kendi aralarında işbirliğine gitmesi çok anlamlı. Diğer yandan da Akdeniz Olimpiyatları için yapılan yatırımlar başta olmak üzere Mersin'de hayata geçirilecek tüm önemli yatırımlardan dernek üyelerimizin de pay alması için lobi çalışması gerçekleştireceğiz. Hedefimiz hem işadamları arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmak, hem de üye sayımızı arttırmak.' '