Karanfil’e Teşekkür Plaketi
Yol - İş Sendikası Samsun 2 Nolu Şube Başkanı ve Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Samsun İl Temsilcisi İbrahim Uzun, spora katkılarından dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil’e teşekkür ederek plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, “Sporun daha ileri gitmesi için imkanlarımız dahilinde destek veriyoruz. Sporun bireyin fiziksel ve sosyal gelişimine katkısı çok büyük. Amacımız sağlıklı bir toplumun yetişmesine katkı sunmak. Yapılan müsabakalarda dereceye giren tüm sporculara başarılar diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından İbrahim Uzun tarafından, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil’e teşekkür plaketi takdim edildi .
