21 Mart Nevruz Bayramı

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın," Nevruz'un adı gibi tazelenmeye, yenilenmeye, barışa ve esenliğe vesile olmasını diliyorum.' dedi

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Cemal Akın, Nevruz Bayramı'yla ilgili mesaj yayınladı.

Akın, Nevruz'un herkesin kardeş olduğunu, herkesin aynı kökten, aynı ruhtan geldiğini hatırlattığını belirterek, ''Onun için bu anlamlı günü bütün milletimizle el ele, gönül gönüle vererek kutlayacağız. Birbirimize sımsıkı kenetlenecek, bütün unsurlarımızla, bu toprağın, bu vatanın asli unsuru olduğunu bilerek birbirimizi bağrımıza basacağız'' şeklinde konuştu.

Akın, tazelenişin sembolü olanNevruz Bayramı'nın, Orta Asya'dan Avrupa içlerine kadar uzanan müşterek kültür coğrafyasında, yüzyıllardan bu yana aynı ruh ve heyecanla kutlandığını belirterek, 'Birbirimize sımsıkı kenetlenecek, bütün unsurlarımızla, bu toprağın, bu vatanın asli unsuru olduğunu bilerek birbirimizi bağrımıza basacağız. Ben bu düşüncelerle başta aziz milletimiz ve hemşehrilerimiz olmak üzere, müşterek kültür coğrafyamızda yaşayan tüm kardeşlerimizin Nevruz Bayramlarını en içten duygularımla kutluyor. Nevruz'un adı gibitazelenmeye, yenilenmeye, barışa ve esenliğe vesile olmasını diliyorum'' ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA