Malatya Tarım Fuarı

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından düzenlenecek olan 6. Doğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapsamında gerçekleştirilen istişare toplantıları devam ediyor

Malatya Tarım Fuarı
Öğretmenevi'nde Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Derneği (MASTÖB) üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile toplantı yapıldı. Toplantıya, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, Kültür A.Ş. İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Memet Pala ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, 5-8 Nisan 2012 tarihleri arasında Malatya Mişmiş Park Fuar Alanı'nda düzenlenecek Tarım Fuarıöncesinde gerçekleştirilen bu tür toplantıların çok büyük faydalarının olduğunu dile getirerek, 'Özellikle Malatya Sivil Toplum Kuruluşları ilk defa böyle bir toplantıda bir araya geldi. Bu birlik ve beraberliğimizin bir başlangıcı. Malatya Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışını bir kez daha kanıtlamış oldu. Bizlere ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız ' dedi.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ise konuşmasında özellikle fuarda maddi bir beklentinin olmadığının altını çizerek, 'Bizler tamamen sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Bölgede ve Malatya'da yaşayan halkımıza nasıl katkıda bulunabiliriz onun üzerinde yoğunlaşıyoruz. Fuar sizlerin fuarı. Siz ne kadar sahip çıkarsanız fuarımız o kadar güzel olur. Sizlerden aldığımız desteklerle daha önce yerelde yaptığımız fuarımızı bölgesele taşıdık. Şimdi de ulusal çapta yapmanınhesaplarını yapıyoruz ' ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA