Banu Avar'dan Milletvekillerine Sert Eleştiri

Gazeteci-Yazar Banu Avar, seçimler öncesinde kendisine gelen milletvekilliği adaylığı tekliflerini kabul etmediğini söyleyerek, "Benim milletim bu halde iken ben gidip on bin kağıdı cepleyeceğim, bütün aileme sağlık sigortası yaptıracağım.Ben bunu kabul etmem" dedi.

Banu Avar'dan Milletvekillerine Sert Eleştiri
Bandırma Petrol İş Sendikası'nın 'Maden Kanunu ' ile ilgili eylemine destek vermek üzere Bandırma'ya gelen Banu Avar, sendika lokalinde işçilerle buluştu.

Burada işçilere seslenen Avar, ABD'li bir şirketin bor cevherini depoladığını öne sürerek, 'Bundan daha önemli maden yok, petrol falan palavra. Maden Yasası'ndaki değişiklik de söylendiği gibi değildir, arkası gelecek. Yok '3 yıl işletecekmiş', bunlar palavra. Bora sahip çıkın, yoksa özelleşir, o zaman iş işten geçer ' diye konuştu

Türkiye'nin Batı'nın deli gömleğini giydiğini ileri süren Avar, 'Canım cicim Esad'ım dediler, önce sarıldılar, sonra mayınlar temizlendi, silah, ajan geçişleri rahatlatıldı. Özellikle yaptırıldı ' dedi. Banu Avar, genel seçimler döneminde kendisine tüm partilerden milletvekilliği için teklifler geldiğini, ancak kabul etmediğini kaydederek, 'Benim milletim bu halde iken ben gidip on bin kağıdı cepleyeceğim, bütün aileme sağlık sigortası yaptıracağım. Bu şerefsizlik; ben bunu kabul etmem ' ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA